bana göre kesinlikle antalya'da BMW'den anlayan adam akıllı yok hep ezbere iş yapıyorlar şu çok iyidir diyecek kimse yok hepsi geçirme derdinde 5-6 tane servis değiştirdim daha düzgününü bulamadım...
bana göre kesinlikle antalya'da BMW'den anlayan adam akıllı yok hep ezbere iş yapıyorlar şu çok iyidir diyecek kimse yok hepsi geçirme derdinde 5-6 tane servis değiştirdim daha düzgününü bulamadım...
Üstad sen HONDA al rahatına bak ama anladıgım kadarıylada Bmw ye takılmıssın. 20.000 tl dedin parada az bir mebla degil -4 de masrafına harcarsan 25 e gelir o araba sana ama tercih senin
Bence japonla başlayın ya da daha yeni modelli daha az sorunlu her neyse. Yanlış anlaşılmasın e36 ya binmedim bile hayatımda. Kenarda buna ayırcak atıyorum 5 bin tl niz hazırdır o zaman tamam.Sonuçta daha eski modelli bi araba diğerine göre.Alırsınız bmw yi yaparsınız bişey sıkıntı olduğunda.
Ama elinizdeki tüm parayı arabaya yatırıyosanız ben olsam almazdım.
TB4BSA
BMW 3 Series (E36) - Wikipedia, the free encyclopedia
buradan bakın motor özelliklerine 323 dense 325 almak daha mantıklı gibi gözüküyor.
323i 2.5L 168 hp
325i 2.5L 189 hp
motor farkından dolayı olacak artı eksileride e36 kullanan arkadaşlar açıklarlar heralde.
3.25 kullandım 220000 felandı km herhangı problem yaşamadım şuan 3.28i var sadece bobin problemi yaşiyorum şans işi bmw apaçilerin eline 1 kere düştüyse pek hayır bekleme amuda bile kaldırır onlarİçine sindiyse senin konuşulacak pek bişi yok bence Km ye takılma araştırıp eski kullanıcılarını ara sor nasıl araçtır diye
şu sorunu çıkarır bu sorunu çıkarır demek epey bi zor bence belki bi kaç sene arıza çıkarmaz belkide çıkarabilir kapalı kutu ama bi cihaza bağlattırıp baktırmak şart kesinlikle en azından arızalı parça varsa görmüş olursunuz...
O zaman başına gelebilecek ihtimalleri bi düşünelim ;
Amortisörlerin bikaç ay içinde elinde patlaması ki 18-19 jant taşımış yayları kesilmiş bi bmw almışssındır haberin olmaz tabi doğal olarak en az 500 liaralık ön düzen masrafı cabası
Uçuyorum kaçıyorum yanlıyorum sıfır çiziyorum diyen bi bmw alarak arka düzenden difrensiyel sisteminde belki şanzumanda beklenmedik arızalar değişmesi gereken parçalar poryalar bilyeler vs..
LPG sistemi olana ama bakımları yapılmamış bir bmw diyelim...lpg enjektörlerinin ortalama 100-150 lira fiyatı elinde patlaması altı tane var *****lpg filtreleri veya hortumlarından kaynaklanabilecek sorunlar hatta beyin arızası..
Arabanın hiç bişeyi yok mükemmel gidiyorsun ailen çoluk çocuk arabada bikaç defa tekleyip çat diye elektriği kesip stop ediyor..ne oldu diye araştırması bile işçilik 200 liaradan başlar...ihtimali söylüyorum aracın beyin arızası..hobaa diyosun ne olmuş beyne..daha önce açlımış tamir edilmiş yada çip mip denemiş ama sende patlamış..çıkma arıyorsun fellki fellik en az 500 lira
araç saçmalaıyor çok yakıyor garip bir egsoz dumanı..yada zengin karışım...sorun ne bulunamıyor..servise götürüyorsun..aaa!! hava akışmetre arızası...çıkması en az 200 lira ne olduğu belli değil bulabilirsen tabi..yada sıfırı +500..
Özendin sunrooflu aldın..oh mis gibi aç kapa aç ama bi kıtırt çıtırt sesi ve bi daha kapayamane olmuş ara bakalım sunroof tamircisi artı döşemeci sadece sök tak 100 lira
bi bakacaksın içerde Webasto gibi dünyanın en meşhur sunroof firması saçmasapan hareketli parçaları plastikten yapmış ve onlar kırılmış..ufacık bişey ama tanesi 75-100 liradan başlar
biden çok parça zarar gördüyse maliyet 300-400...çıkma sunroof parası..peki sebep?bakımsız toz toprak içinde kalmış halatlar yada amatörce döşenmiş tavan kumaşı..
Aracı aldın elektronik parçada sorun yok gibi ohh süper..aldın eve koydun..kontağı kapattın OBC kapanmıyoryada daha kötüsü herşey kapanıyor ama 2-3 gün sonra bi marş tık yok arabada akü bitmiş..sebep?? bilinmiyor..ön göğüs komple indirilecek gerekirse komple tesisat kontrol edilecek
(
LPGli aldın yine ohh süper ucuza da kapattın arabayı..mis gibi biniyosun..yağ yakma duman atma yok..tabi ara ara devirli kullanıp 6 silindirin sesini duyuyosun hatta hoşuna gitmeye başlıyor bu..bi gün bi bakıyosun mavi bi duman süzülüyor egsozdan..haydaa hani hiç açılmamış motordu az kmdeydi?? motorcuna gidiyosun ki oda bmwden anlayacak..zaten içeri girer girmem kucağına düştüğün içi ağzının içine bakacaksın..diyecekki herşey olabilir bakacak üst kapağı açıcaz..en iyi ihtimalle lpgde aşırı yüklenme yüzünden süpap lastikleri erimiş yada sübaplar zarar görmüş bir yada birkaç silindire yağ sızıyor...malzeme: bütün contalar yenilenecek..400 tl set..sübaplar ki 24 tanedir aynı sayıda sübap lastikleri ve sübap gaydları..500 de onlar...kapakçı da onları üst kapağa çakacak..200-300...motorcun tekrar toplayabilirse o motoru toplucak..500-1000 işçilik...
Kapak açılınca gömlek piston vs istiyosa zaten rakam söylemiyorum) az önce bahsettiğim en iyi ihtimal...
araç saçmalıyor ve yağ yakıyor...başka bir sebep..şimdiye kadar hiç değişmemiş yağ seperatörü..m52 motorda bu sadece..orjinal diye yan sanayi satıyolar 170-250 arası) Tabi öyle bi parçanın varlığından haberdarsan yada ustan haberdarsa
)
... daha neler neler yazılabilir söylenebilir..BMW alıyorsan bunları hep aklında bulundur kardeşim..ama ep3 ile karşılaştıramazsın o motorlar daha sorunsuzdur ama yanlış ellerde o da canını yakar..bu yazdıklarım benim ve arkadaşlarımın hayat tecrübelerinden bir kesit..karar seninboyasına jantına kmsine aldanıp aldanıp sakın dalma derim boğulursun kimsede kurtaramaz..bir dost
![]()
arkadaşın yazdıklarına ekstra olarak;
benzin pompası 350 tl
rölanti valfi 480tl
vanos çıkma orj 200 tl
fan termiği orj behr 185 tl
fan pervanesi orj 90 tl
oksijen sensörü krank sensörü vs..vs..vs..vs..vs... daha bir çok şey olabilirde olmayabilirde hiç belli olmaz yani 10 tl de olabilir masraf 10.000 tl deeeee...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)