BMW, supra çok uğraştırır parça sıkıntısı çok çekersın BMW'ye göre.Sabrın yoksa Suprayı parçalarsın.
RESPECT YOUR ELDERS
daha önce satılık ilanlarında bitane supra vardı beyaz 86 model aracın türkiyede 2.sahibi bizdik bizdeyken çok çok temiz ve full orjinal durumda çok keyifli bi araçtı daha sonra avrupa yakasında hifi işiyle ugraşan bir arkdasa sattı peder ,sanırım ordanda izmitte körfezde bi galerideydi sacma sapan spoiler fln yapmişlar fakat çok saglam arabadır kasa olarak eger ciddi olarak ilgileniyorsanız o arkadasa ulaşın bi görün aracı derim .
Uz Vtec
HKA Typer
beyaz supramı mavi şeritli falandı arkasında saçma bir rüzgarlık wardı arkadasa söylediğiniz araç
Ya kelebekler hayatı görünce intahar ediyorsa???
aynen o araç bizden sonra fiber stayla bişiler yapmışlar rezil etmişler güzelim aracı biz satarken orjinal jantlar yaylar herşey üzerindeydiama kasa saglam kaldıysa bir bakmakta fayda var
Uz Vtec
HKA Typer
supra daha derli toplu daha yeni teknoloji daha havalı daha tasarımı güzel daha elit duruyor neticede yolda çok sık görüllücek bir araç değil.. ilandaki resimlerden belli boyasıda yeni deriside iyi durumda içide temiz duruyor en azından iç dış masrafı yok temize benziyor tabi şase yürüyen motor ne durumda bilemem.
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
Şu an satılıklarda 14750'ye beyaz 320 var temiz duruyor ben onu tercih ederdim![]()
Coğrafya kaderdir
supra sonradan sola geçme ve sonradan turbola bir araçmış bilginize ilgilenenler için
Ya kelebekler hayatı görünce intahar ediyorsa???
bmw nin parçası bolda, motor 3.5 litre alpina... normal bmw motoru değil sonuçta o nedenle yedek parça sıkıntısı supradan çok farklı olmaz kanımca. tek motoru olsa yine iyi, her tarafı kurcalanık... bana sorarsan ikisnide para vermem tercih istersen kesinlikle supra
Bu Paralara Çok Daha Güzel Araçlar Alınabilir Bence.. Yarın Öbür gün sıkıştıgında yada sıkıldıgında kolay satabiliceğin bi araç bakmalısın bence bu ikisinden birini alırsan ya kanser olursun yada son sahibi![]()
linklere bakana kadar bmw diyordum parca acısından , yoksa gönlüm hep supradan yana ama cok ugrastırır ... ilnadaki bmw da pek iyi durmuyor o yuzden supra yinede düsünülebilir ...
ikisinden de ne çıkacağı belli olmaz bn korkarım ikisinede binmeye![]()
atın iyisine ''Doru'' yiğidin iyisine ''Deli'' derler.
bmw diyen arkadaşlar yüksek ihtimal linke tıkladılar e21 resmini görüp kapadılar.. halbuki alttaki yazıları okusalar arabaya 3.5 alpine motoru koymuşlar supranın parçası nekadar zor bulunursa alpine motorun parçasıda bir o kadar zor bulunur..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
Şahsen böyle birşey bakıyorsam bu aracı tercih ederdim.En azından temiz gözüküyor.
Nissan 300ZX 3.0 L V6 1987 Model 22.500 TL Galeriden satılık ikinci el Füme renk - 92486825
V40 Cross Country T4
Megane GT-Line
Range Sport SDV6
A8 4.2 TDI Quattro
VW Passat Variant TSI
suprayı alırdım neden derseniz ortalıkta fazla görünmeyen araçlardan farklılık herzaman iyidir![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)