Cupra +1...
Printable View
Cupra +1...
eğer performans odakı düşünecek olursam forumda satılık sağlam gc8 ler var bir kaç işlemle 500bg + yürütebileceğin, o kadar hardcore bişey düşünmüyorsan sana tavsiyem kendi aracımdır :) Astra GTC 1.6 Turbo
ama suan 45 bin TL olsa ne alırdım dersen kuvvetle muhtemel 4 kapı polo GTI alırdım herhalde...
hızlı giden araç birşekilde bulunabiliyor hepsi kendine göre hızlıda gösterişi olan makine olsun birazda işin gerçeği. subaru 2.0 wrx sti mavi olcak birde tam şekil gideride iyi ama 45liralara bulacağımı sanmıyorum adam gibisini çok eskilerede bkmak içimden gelmiyor.
rokko 160lıklar birkaç ufak hareketle fena gitmiyor onlarıda düşünebilirim aslında bütcem yeterse. ama eminim ep3ün yerini hiçbirisi tutmucak :)
Listeye bakarsak cupra
Fakat 45 sinirlama varsa golf Gti
Neden typer degil: golf le ufak tefek oynarsin hem typer dan hizli olur hem konforlu hemde daha az masrafli
Neden polo degil: o hacimle cok iyi gidiyorlar .nedendir bilmiyorum ama omurleri kisa surecek gibi geliyor bana.
2000 model Audi S4 hız konfor yol tutuş ve itibar..
o fiyata cupra biraz zor gibi o yüzden typer diyorum
Yakıt bu saydıklarının arasında 2 litre olmayanlarda iyidir
Sonrasında yüksektir , typer hariç...
Bütçeye bu aralar ep3 bakabilirsin , Cupra Leon o bütçeye zor biraz
Golf dersen az var ama ben olsam Manuel alırım
Polo gti ve ibizalar da sanziman sebebiyle ben olsam elerim , dsg sevmiyorum...
S3 bakabilirsin mesela...
Sitede satılık zıpkın gibi bir S3 varken diğer alternatifleri sorgulamak benim için gereksiz. Piyasası 28-30 civarından gidiyor ve bütçen 45 milyar. amacında yürütmekse zaten turbo bişeyler düşün. 35-36 milyara o S3 ne yürür anlatamam. Paranda cebinde kalır. Konforda var performansta.
vti'dan sonra golf V gti, otomobile bakışını değiştirir insanın. ;)
golf 5 de alsam manuel alırım zaten dsg sorunları ile çok şey duydum en güzeli kara şanzuman :D
Diğer S3ler için dediğin doğru olabilir ama sessiz sakin kullanıldığını biliyorum bu S3ün. sahibini tanımam etmem ama her gördüğümde tin tin gidiyor. ki sahiplerinin kendi yarış araçları var zaten basmak isterlerse basarlar. plakası açık sorgularsın. emin ol 2010 model cuprada yarışırsa 2001 S3ten fazla zarar ettirir.
45 bın +performans maliyeti de olursa = hazır sti derim :)
Ep3 Type R şeklin olur 2.seçenek ibiza cupra