yenı kasa ıbıza cupra larada bakılabılınır
Printable View
yenı kasa ıbıza cupra larada bakılabılınır
Leon fr alınır 3 liraya k04 turbo kit takılır 300+ gezilir ;)
Kardeşim al Polo GTİ 4 kapısını. Yaptır yazılımını tak downpipe yaptır komple eksoz sistemini, al bi EVC ile boost göstergesi bide wideband tamamdır daha ne istiyorsun. vergi tasarrufu, yakıt tasaruffu, 4 kişi çok rahat bi araç modelli araç daha ne istiyorsun.
M3 vs Polo GTI - YouTube buda video olsun sana kırmızı kırmızı polo gti
Daha once sahip olmus biri olarak, audi s3 ve mumkunde 2001 olsun,önü acık konfor kalite yonunden hala bence hepsinden iyidir. Yol tutusu ve gidisini kanitlamis bir makina
2004-2005 Chrysler Crossfire Coupe 3.2 V6 ticari düşünmeyecek ve yükleme yapmayacaksanız keyifli olabilir
sıçan gibi arabaya 45 50lira bağlamak günah normal polodan ne farkı var bana sükse yaratabilcek makine lazım ben kararımı verdm bütceyi yükseltip wrx sti alıcam
Biraz daha düşün bence..
vti kullanıcısıysan eğer r lar seni bekler :))
cupra dururken diğer seçeneklere zor bakılır , tabiki de cupra
Cupra derim eger cupra olmassa golf gti veya leon fr tercih ederdim
O paraya yeni kasa 2.5 wrx alınır tatlı tatlı gazlanır.
Forged bugeye alınır.
Büyük kanatlı, en baba çufçufundan bir Subaru alınır keyfine bakarsın.
Şeklin yeter. ;)
vtı dan indiysen typer dan baska bişiy almassın, düzgğn birtane bul al keyfine bak.
45bine rahat rahat sti bulursunuz. ilanlardaki şişirmeye bakmayın. 3 sene önce 40a sattım şimdi 60 vercek halimiz yok stilere :D yaşlandıkça fiyatlarımı artmış araçların yoksa :D
bende 60 yazdım 40a verdiydim.
arkadaşım bırak ep3'ü, bırak vti'yı... al bi golf gti; onlardan kat kat kaliteli, güvenli, konforlu, donanımlı ve yakışıklı aracın olsun. adam gibi bi otomobile bin derim:
http://img50.resimup.net/di/TNTR.jpg
Aynı konuyu bende açacaktım
polo gti
sti
golf 5gti arasında
yorumları gördükçe iyice kafam karıştı :D
Polo gti dan yanayım bu seçenekler arasında.. Gecen bir arkadas 330ci'sini yakıyordu :)
Vti'den indiysen Type-r keser gibime geldi :)