Polo GTİ alınabilir yakıt konusundada mantıklı.. zaten bu işin sonu yok gibi...![]()
ilk cuprayı dene, hatasızını arama, 10 degilde 8 numara bi arac alabilirsin!
Olmadı bence golf 5 gti dene, az km'li ve mumkunse kırmızı olanından. Donanım olarak da, bixenon, deri, cd changer, sunroof vs bulabilirsin, tatmin eder.
Ve onu de acık, ilerde ufak ufak baslayıp, saglıklı bi sekilde gazlarsın.
Polo da cok güzel ama golf gibi onu acık degil, hacim yok bi kere!
Yine de secim senin, hayırlısı olsun derim ben.
Coskun ARIKAN
50-55'den asagi duzgun cupra bulman imkansiz bulsan bile stock cupradan oyle aman aman bi zevk alamazsin stg2+ olursa oldukca tatmin eder onunda maliyeti 8.000tlyi buliyor.
İmkanin varsa hic dusunme stg2+ bi leon cupra al arkana bile bakma...
Eski bi ep3 kullanicisi olarak soylemeden de edemeyecegim kprolu bi typerin zevkide bambaskadirheleki vti'dan geciceksen typerdan cok keyif alirsin...
Polo gti guzel araba iyide gidiyor yakit konfor model vs cok da artilari var ama kesinlikle surus zevki olmayan bir araba 1.4 hacim de bir yere kadar dsg de guzel ama hardcore bi arac degil bana gore A noktasindan B noktasina sehir ici hizli gitmek icin alinabilir zevk amacli binilecek bir arac degil..
Golf gti ise oldukca sorunlu ve surus zevki olmayan bir arac ama en azindan polodan daha zevkli olacagi kesin.
Sonuc olarak 55leri zorlayabiliyorsan stg2+ leon cupra al 400hp temiz temiz binersinha yok 45 civari olsun dersen hic dusunme al bi emmeli gommeli egzantrikli ctr keyfine bak
![]()
Opel Astra H 2.0 Turbo kullanıcısı olarak tavsiye ederimAraçla ilgili bilgin yoksa bilgi verebilirim.
45 bin tL bütçe varsa bi clio Rs 182 alırsın 10 bin tL ye turbo kitini getirirsin birazda kurcalandımı çılgın sonuçlar alıp türkiyede tek olabilirsin ^^
e39 528İ Arctic Silver & e90 325i Sparkling graphit metallic
Focus ST dıyorum ortalama 9 15 lıtre arası benzın tuketırsın ama harbi hakkını werırı, vergi vs sıkıntı ama ıkıncı plan polo gtı olabılır.
Belki şimdiye aracı coktan almışssınızdır bilmiyorum ama genede okuyanlar için yazayım.
Golf 5 GTI DSG için konuşuyorum çok narin bir araç.Gerçekten baş ağrıtır.80 k km de Komple turbo,piston,Şanzıman değiştirmiş tanıdığım var.Sadece soft yazılım ve downpipe varken oldu bu.Ki bu yapılanlarda SS yazılım SS dp.. Alınacaksa manuel alınmalı.2. elde orta derece zarar eder.
O fiyata az km polo GTI bulamazsınız.20-25k km lerde olur.Buda temiz olamyacağı anlamnına gelmez tabiki.Ek olarak bomboş olur.
O fiyata 2.0 TFSI cupra hiç olmaz.Ha alırsınız 40-45 arasına bi cupra.Sanayide yatar kalkarsınız.Temiz cupra 60-65 liradan aşağıya zor.2. eli hesaba katmıyorum o yüzden.
Boş olması problem olmuycaksa hatta orta dolulukta bile diyebilirim.20-25 k km li polo gti alınabilir.2. elde zarar ettirmez.konfor ve performans demişssiniz.O yüzden sizin en iyi ilacınız polo gtiKendi arabam diye söylemiyorum ama.Efendi kullanıldığında çok şaka bir yakıtı var.Konforu,sürüşüde o kadar iyi.Tabi sağ ayağınıza 320d gördüğünüzde ne kadar hakim olabilirsiniz orası muamma
![]()
ep3 typer dıyorum ama cuprada fena gitmez hani
bu karşılaştırmaya göre öncelikle cupra ve polo gti gelir tabiki aradaki vergi yakıt farkıda önemli tabi bana kalırsa polo gti gayet mantıklı bir seçim olabilir.
Senın beklentılerıne su sekılde cevaplıyayım :;
1- cok yakmaması demıssın o zaman cuprayı elemek zorundasın polo burada bır adım one cıkıyor
2- az bısey konforlu olsun demıssın buradada ep3 elemelısın
3- golf gtı demıssın ıkıncı elının olmamasından dolayı elemıssın cunkı ıkıncı elı olsun dıyosun
4- sana onerebılecegım arac r53 mını olur . R56 bulursun lakın temızını bulamazsın
kısacası hem az yakan hem sekıllı olan hem konforlu olan hemde ufaktan gıderı olsan bı arac o butceyle cok zorvalla varsa bende cok merak ettım ????
Birgün Ölürsem Tabutumu 4kişi Taşıyacak Yaa. Öndekiler 1.60 Boylarında, Arkadakiler 1.90boylarında Olsun. Maksat Ön Biraz Basık Dursun
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)