maşallah subhanallah Emre kardeşim sakın yanlış anlama arabanı bilmediğimden soruyorum cidden sen 1,4 hdı ı EV RC ye rakip olacak kadar yaptın mı nedir spec.ler
Printable View
maşallah subhanallah Emre kardeşim sakın yanlış anlama arabanı bilmediğimden soruyorum cidden sen 1,4 hdı ı EV RC ye rakip olacak kadar yaptın mı nedir spec.ler
Elimden geleni ardima koymadim diyim :D ibrahim biliyo rakip olup olmicani o konuya bise demiyim ben 5 boy gecerse bile ben gectim sayicakmis ama malesefki daha haftalar atarsa deneme olamicak kapakti egz di nerdeyse 3 haftadir arabasi islemde :)
benim specler
buyuk turbo+manifold,intercooler,Emme kapak port polish ,debriyaj ,Egzost,Filtre,Yazilim,Sokuk
ev rc uzun süre cıkmaz malzeme bekliyor kanka.
ben o zaman biraz küçük dizellere bakayım :D
Vti satildimi
ya faruk sen bi emre değilsin kanka bulaşma o yüzden:D
Gönlümüz Hdi'dan yana inş canlı izleriz..azcık daha elleyek ayar :D
deneme oldumu? :D
206 nın kingi HZK oda gelsinmi :)
rc geçicek ama hdi ya verdim sonuçta emre abiyle adaşız :D
Senin 35. Oyunu verdim kanka :D hem one gecirdim
Hem 35 izmir hemde oylarin toplami 34+35 yapar 69
Bu biseye isaret hayirmi sermi onu kestiremedim
Ayik ol okeyy ;)
Kanka bastim EVET i Dizel kinge hadi hayirlisi
Gönlümüz dizelden yana bastim oyu hizli dizele:)
emre kardeşim sabırsızlıgını anlayamadım ama ev rc 1 ay sonra çıkacak 3 haftadır araba yatıyor mazemeler yolda 106 degilki bu her istedigini hemen bulabilesin motoru toplamak 1 gün 3 haftadır işlemde olan arabanın sadece kapagı porth polişh yapıldı mazeme bekleniyo çıkınca gerekeni yapar ibo sen merak etme;)
Sabirsizlik demiyelimde ibo tezcanli benide heyecanlandirdi araba Ha cikti ha cikicak diye konularida halen var ortada araba yok sanal yaris oluyo :) kolay gelsin insallah beklenilenden guzel olur :) sana getirmeden daha konuyu acmis :D
Ibo bu sen daha iyi tanırsın benden duy o zaman 1 ay sonra çıkacak ev rc