Evet ue yanimda kapimda yurusun ben gecti sayicam onu sende beni 1 boy gecersen gectim demiycen dimi? Dogru soyledim?
Printable View
arkadaşlar uzatmanın anlamı yok...zamanı gelince denenir geçenin emeğine sağlık denir.videolarda konur herkez yorumunu yapar..şimdiden geçerim yanımda yürürsün gerimde kalırsın demek yanliş olur bence..selçuk sende bu kadar bekledin,az daha bekle uruç kardeşini en kısa zamanda eksiklerimi halledip çıkarız inş. Önemli olan kaza bela olmasın.
oylar araba yürütmüyo selçuk:D
icraata bakalım
konu iftara kadar götürür muharrem :D
bu arada boy meselesi ne oldu şimdi iboyla ben denerken selçuk boy ölçümüne bakarmısın rica etsem 5 boyda geçse beni ben kazanıyorum da :D
peki ben 5 boy geçersem ne olucak ibo kankam sana sesleniyorum :D
oylar yürütmüyo ama hdi anket konusu burası hdi ya oy verirseniz sevinirim benim 1.4 oy alınca motive oluyo :D
Uruc ben ayni bu kafaydaydim ama ahmet 5 gundur kafami mikti reg meg 3 boy fln filan ee simdi araba hazir ue nerde abi simdi?? Yook ne eksigi var abi k 106 yi gecerken gayet tamdi yanlismi hatirliyorum? Eksik yok bence gecememe umudu var ve ona gore hazirilik fark etmez yine soyluyorum dinine kadar sokun 11.000 e kesici koyun REG affetmez @ahmet kizma la :) oyle diyodunya bana ahahahaha