330d de bakabilirsin:)
Printable View
330d de bakabilirsin:)
öyle bi bütçe varsa düşünme
60000 tl 2004 STI 400-500 hp
yanına bide E93 320 dizel al ikisinde de aklın kalmamış olur zaten toplasan 2011 STI parası yapıyor :D
2 sinide modladığını düşünelim 2 side 400+ HP olsun.
STI => KM de 1 TL yakar.
335i => KM de 0.40 TL yakar.
STI => Gazlarken yolu ve tıkırtısını hissedersin
335i => Konforu ve güveni hissedersin
STI => Bir problem oluşursa açacağı masraf seni üzer
335i => Hiç bir problem yaşamazsın (Bu kadar net)
STI => 4 çeker karda ve virajda zevklidir.
335i => Arkadan çekerin hazzı başkadır.
Daha uzar gider.
335i bence STI dan 3-4 gömlek daha üstün bir araçtır. STI kullanmadım açıkça onuda yazayım ama EVO X kullandım aralarındaki fark Bentley ile Şahin arasındaki farkla aynıydı. EVO X sadece hızlı giden bir şahindi gözümde.
hem cabrio hem bmw daha nolsun
Cabrio 3.35 derim. Yaz kış üstü aç kapa. mis
Intake + Intercooler + Egzoz + Yazılım ile 472 HP krankta güç alınıyor 335i ile ve bunların maliyeti şudur;
Intake: 320 $
Intercooler: 1100 $
Komple egzoz downpipe + catback = 1.600$
Yazılım = 550$
-----------------------------------------------------------
Total: ~3.600 $
bence subaru konusunda biraz yanılgıya düşmüşsün gömlek gömlek bir üstünlük olmayacak iki araç arasında. ayrıca subarunun yolu hissettirmesi verdiği hissiyattan gelir, tıkırtı konusunda da yanılırsın ayrıca kurcalanmayan hiçbir subaru kimseyi üzmez okadar yüklenip sürekli dip gaz yapılmasıda verdiği zevkden olsa gerek. elektronik detaylar bmw kadar olmadığı içindir ki ikisi farklı kullanıma hitap eder. 4 çekerde de herzaman 2 çekerden çokdaha fazlasını yaşarsın. yakıt konusunda da evet yüklü olsada olmasada boxer motor daha fazla yakabilir ama hani birini vururken diğeride çift turbolu bmw motoru olduğunu unutmamak lazım.
çok farklı arabalar kıyaslamak çok zor baktığın açıya göre çok değişkenlik gösterebilir.
gazlarken konforu ve güveni hissedersin bu durumu kullandığım f10 520d ve 09 X5t.turbodan biliyorum ikisiylede uzun yol şehir içi çok fazla tecrübem oldu (pederbeysağolsun:)) mesela şuanki aracımda 180-190-200 sonrası allaha emanet düz yolda sıkıntı yok ama nerde ne çıkacagıda belli olmuyor sizin 335i de proje bölümünden biliyorum gayet başarılı örneğini görmek insanı teşvik ediyor
Bekarsan bmv al :)
bence,günde 150 km yol yapıyorsanız benzinciye uğramaktan ikisindende keyif alamayacaksınız.
yinede alacağım diyorsanız, yaptığınız km. göz önüne tartışma götürmez 3,35 almalısınız.
stı çok zevkli hard bir araç fakat hergün 150 km. her bakımdan fazla
önerim,performansı ön planda tutuyorsanız ve 3,35 alacaksanız coupe düşünmelisiniz.
İkiside birbirinden farklı araçlar :)
Subarucu olduğum için tercihim STİ dan yana ayrıca..Ciddi bir vergi kazancın olacaktır..
***** 335 in vergisi baya saglam :)
osman la 3.35 diom başkasını demiyorum. anladın sen
bence subarunun 335 e göre tek artısı kışın yaptıracağı zevk onun dışında herşey için bmw =)
yada bu yaz bitmek üzere zaten sti al bidaha ki yaza doğru 335 le takaslarsın =)
Sti aldığını var sayalım
Şuana kadar hiç görmedim bu sektörde olup da bu araçlara ufak tefek dokunuş yapmayan.
Şöyle düşünelim en basit örneğinden aracına egzoz taktın komik olacak cam filmi taktın keyifli keyifli gazlıyorsun kışın millet karda düz gidemezken sen ada dönüyorsun ciddi anlamda çok keyifli çok farklı lakin...
Gündelik hayatta polis amcalar bu araçları (sti-evo) tarzı araçları sevmezler her yerden pislik atmaya çalışırlar bahsi geçtiği 335 ile yan yana giderken polis cam filminden seni çevirir çünkü kafalarında şöyle sabit fikir hiç bir zaman değişmiyecek..
Maltepe sahil yolunda 2 kere aynı olay başıma geldi Cam filminden yırtsan egzozdan bağlıyor,egzozdan yırtsan cam filminden vs vs.. üstelik aracı en baz haline getirdiğimde arkasındaki spoilere takmıştı kafayı..
Benim tavsiyem şu bu 4wd araçlar ciddi anlamda çok keyifli çok ilgi çeken araçlar ama günde 150km yol sti ile yazık günah...
Yanlış anlaşılmasın benim aracı kötülediğim falan kesinlikle yok olamazda
fakat çok sevdiğim 35r evo lu bir abimin dediği şu lafı hep hatırlarım
"Bu araclar cumartesi günü yıkamacıya getirip akşamında işin varsa halledip tekrar garaja girecek araçlardır"
Umarım senin için hayırlı olanı seçersin bmw hakkında hiç bir ön izlemem yok yorum yapamam