335i ama cabrio değil coupe ;)
nedense coupe araçlar cabrio'lardan daha güzel ve gazlamaya yönelik görünüyor gözüme :)
Printable View
335i ama cabrio değil coupe ;)
nedense coupe araçlar cabrio'lardan daha güzel ve gazlamaya yönelik görünüyor gözüme :)
http://jonsibal.com/2011/INDjdmM3_2.jpg
http://jonsibal.com/2011/INDjdmM3_3.jpg
http://jonsibal.com/2011/INDjdmM3_10.jpg
malzemeler
1 adet e92 335i coupe
4 adet semi slick lastikler
4 adet te37 jant bol ofsetli büyüklerinden
4 adet camber caster ayarlı coil
komple egzost+büyük turbo+yazılım+cai
sonra yolda M3'ler ile oynarsın işte :)
Way arkadaş 335i 0.40tl. yakar yazmış birisi...Gaz pedalına basarken el frenini 2tık çekince 0.25tl. lere kadar düşüyo rakam , aklınızda olsun.
malzemeler
1 adet e92 335i coupe
4 adet semi slick lastikler
4 adet te37 jant bol ofsetli büyüklerinden
4 adet camber caster ayarlı coil
komple egzost+büyük turbo+yazılım+cai
sonra yolda M3'ler ile oynarsın işte :)[/QUOTE]
çok ince bi noktadan vurdun şimdi :):)
fotolar süper:)
Alırsın BMW cabrionu Playboyluğa devam :) Twinturbonun avantajlarını yüklerkende görürsün. :) e93'ün Hard Top olması ayrı bi avantaj Coupeden farkı yok kışın bile kullanabilirsin. :) STİ ayrı bi dünya ama ayrı dünyalara girmenin anlamı yok kızlar cabrio sever bu bir gerçek:D:D neyse benim böyle bi düşüncem olsaydı hiç polemiğe girmem 335i e93 alır üstünü açar o rüzgarı hissederdim. :) bide yanlış hatırlamıyorsam sadece yazılımla 360 hpleri görüyor buda bi avantaj :)
Tamamen farklı klasmanda 2 araç war seçeneklerde...
BMW ile şehirde hawalı bir gezinti yaparsın, Emanuella tadında bir haz alırsın...
STI ile Kendi limitlerine kafa tutarsın, Konulu Konusuz seçimi sana bırakmaz ...
Bi 500 hp hawkeye bide yanina 320d cabrio.
Kızları da tatmin kendinide tatmin.
Varsa başka bir iddian kanıtla garajda yatıyor benim ki 160 Km ortalama hızda çekerim ortalama yakıt videosunu "ha öyleymiş gerçekten bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmuşum" dersin.
N54 gerçekten çok az yakan bir araç. 1 depo benzinle 800 KM gittiğim bir araç ve 500+ hp lerde.
Konfor kalite vs olarak BMW tabiki kıyaslanmaz, günlük binilecek araç olacaksa ben bmw yi seçerdim.
@Caesar
800 km nasıl gidiyorsunuz ? 2007 520d aracım var full depo 70 lt ile şehir içi ben 800 anca ya gidiyorum yada gidemiyorum karışık kullanımda :) ortalama 9.2 lt yakıyor araç.
335i
0-100 5.6
Yakıt tüketimi 6.8-9.6-14.4
306bg 5800d/d
400nm 1300 d/d
:)
Şimdi burada benim ilk postu saptırma durumu war.
War başka bi iddiam , (senin hesabına göre) subaru ortalama160km.hızla ortalama yakıtı 1tl. YAKMAZ.
bilgi fikir sahipliği falan zartzurtdan bahsetmeden önce keşke bu werilerin ortalama olduğunu ilkbaşta yazsaydın.
Koyarsın deponun gırtlağına kadar benzini , 100-150km.şehirdışı 100-150de şehiriçi gezdikten sonra ilk benzincide tekrar gırtlak benzin koyarsın gerçek weri çıkar ortaya.Ekrandaki ortalama yakıtı gösteren göstergeyle bu işler olmaz.
Burada su durum mevcut degıl
biri bı krıterde cok ıyı, dıgerı dıger krıterde seklınde....
335 herseyı çok optımumda sunan bır arac.. kesınlıkle secılmesı gereken o..
320d stı arasında tercıh olsa tamam derdım:)
Hiç düşünmem 335 baliklama dalarim
eğer fab. verisi buysa;
7.3 + 14.4 = 21.7
21.7 / 2 =10.85 lt. (ortalama)
10.85 X 4.4 = 0.4774 tl.
Tabii hiçbi fab. werisi tüketicinin lehine olmadığınıda gözönünde bulundurursak , benim yeni iddiam senin o arabaya hiçbitürlü 0.40 tl. yaktıramamandır.:icon_tup:
Sen muhtemelen 500+hp. arabanla düzyolda yada kendi salınımıyla gaza basmadan giderken gözün ekrandaki anlık yakıt ortalamasına takılmış onu unutamamışsın gibi bi durum da olabilir.
Ben ford focus tdci ile ömerli rampasını hiç yakıt yakmadan bildiğin km.de 0lt. ile iniyorum.