User Tag List

Sonuçlar: 10-11 STI vs e93 335i (cabrio)

Katılımcı sayısı
205. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • 10-11 STI

65 31.71%
  • E93 335i (cabrio)

140 68.29%
Sayfa 4/9 İlkİlk ... 23456 ... SonSon
160 sonuçtan 58 ile 76 arası

Konu: STI vs 335i

redbaron - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yok arkadaş daha neler ,335 cabrio şehir içi 40 kuruş yakacakmış herkes araçlarını satıp 335 alsın madem 535d bile şehir içi 10lt yakıyor biraz mantıklı olalım.

geriye kalan şeyler için anket bence onucu belirlemiş.çok alakasız araçlar.sti nede olsa bir impreza ama 335 in şekli,prestiji hiç bir şekilde karşılaştırılamaz.sti ın tek önde olacağı kısım 4 çeker olur herhalde.
    ___
    GS

WebCreatix : Web Tasarım

TayfunS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Günlük kullanım için sti bmw den konforsuz diye biliyorum.150km yapacakmışsınız günde . Ben olsam bmw alırdım
    TB4BSA

TechTurkey Caesar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aracım a çok kişi bindi ortalamayı gördü ben şöyle hesaplıyorum. 9.2 ortalama ile geziyorum.

Benzin litresi 4.46

100 KM de 9.2 ortalama ile

9.2 * 4.46 = 41.032

41.032 / 100 = 0.41 kuruş.

Enes-x - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Belki stockken daha fazla yakıt tüketebilir..Remap decat bunlar olumlu yönde etkiliyor bence yakıtı.Alt devirdeki tork devir çevirmesine gerek bırakmıyor 335i.

40-50 kuruşa takılmamak lazım sti ın yarısı kadar tüketimi olacağı kesin

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sti evo bu tarz araçlar pek günlük kullanıma gelecek araçlar değil. evde 2. bir araç bulundurmak gerekebiliyor. Şahsen senin yerinde olsa tercihim e92/93 3.35'den yana olurdu. ki ilerde evoyu satarsam geçecek oldugum arac e90/92 kasadır.
    ☻/
    /▌
    / \

turbo&quattro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    58 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yaklasik 4 aydir 2007 sport package 335 coupe kullaniyorum ve bu surede 5k mil yaptim ~8k km.

Performans mukemmel, yol tutus cok iyi zaten gorsellige soylenecek birsey yok . Mukemmel hatlari ile bence bmw nin yapmis oldugu en guzel model. Begenmedigim t ek tarafi ise sport package oldugu icin sert suspansiyonlar ve rahatsiz edici kullanim . Gerci spor araclarin karakteri bu sekilde ama ben biraz fazla takintiliyim

Bu arada yakit tuketimi oldukca makul . Her defasinda 14 galon aliyorum ~ 56lt. Otobada CC ile kullanim, sehir ici dur kalk ve genelde isiklarda 1-2-3 yapmak vs 330mil civari yapiyorum yani 530km buda 10lt den biraz daha dusuk sanirsam .

edit

yakit olarak her ne kadar onemli olmasada benimde tereddutlerim vardi . Ama sacma sapan gazlamayinca 335 cidden fazla yakan bir arac degil . Bu fotoda hem Olgar'in hemde benim soylediklerimin kaniti olsun

Asimos - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Caesar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aracım a çok kişi bindi ortalamayı gördü ben şöyle hesaplıyorum. 9.2 ortalama ile geziyorum.

Benzin litresi 4.46

100 KM de 9.2 ortalama ile

9.2 * 4.46 = 41.032

41.032 / 100 = 0.41 kuruş.
    İşte sen hala ekranda gördüğün weriyi kriter olarak kabul edip , depoyu fulleyip 100-200km. sonra bidaha fulleyip kaç lt. yaktığına bakmadığın için , ekranda gördüğün weri ile gerçek arasında bariz bir fark olduğunu anlayamayamadan , aracına binen arkadaşların we sen daima aracın 9.2lt. yada 0.40tl. yaktığını zannedeceksiniz.Dolayısıyla mutlu olacaksınız Ancak gerçekte o araç ortalamada 15lt.den az hiçbirzaman yakmayacak.
    PSN:dohcvtec99

FATİH - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben de 335i diyenlerdenim, bariz üstün bi araç. diğer yandan subaru'nun da pişman edeceğini sanmam. bir de yakıt hesabı yapan biriyseniz, listeye en yanlış araçları eklemişsiniz.
    . . . audi . . .
    Vorsprung durch Technik

Eworen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aylık 3000-4000 Km ler söz konusu
    Bahsi geçen 2 aracada yazık olur
    Şahsen STI alacak olsam haftada 1 veya max 2 kez sadece amacına!! uygun şekilde çıkartır akabinden garaja geri koyardım, o kadar..

Geçen mesajlarda yazılmış bu kadar yüksek km lerde ;
    320d+ 05 STI en mükemmeli olur..

ChtArdARSL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Smile

Alıntı Asimos Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İşte sen hala ekranda gördüğün weriyi kriter olarak kabul edip , depoyu fulleyip 100-200km. sonra bidaha fulleyip kaç lt. yaktığına bakmadığın için , ekranda gördüğün weri ile gerçek arasında bariz bir fark olduğunu anlayamayamadan , aracına binen arkadaşların we sen daima aracın 9.2lt. yada 0.40tl. yaktığını zannedeceksiniz.Dolayısıyla mutlu olacaksınız Ancak gerçekte o araç ortalamada 15lt.den az hiçbirzaman yakmayacak.
    Sız neden bu kdr fazla takıldınızkı olaya? Belkı sızın yol bılgısayarınız bozuk yada yanlıs gosterıyor.. Benım aracım ıbıza uzun yolda 5.4 yaktı tekrar sıfırladıgımız parada da esıttı..

+ olarak sız bunları soyluyorsunuz bır nebze belkı dgrdur ama aldıgı benzının ne kdr oldugunu bılmıyormu sahıbı.. Sızın dedıgınıze gore 10 tllık para cıkıcakken cebınden 15 cıkıcak bununda farkdan oldugu ıcın oyle yazmıs ve yazıyorda..

+ stı kotuleyıp 335 aldıkmak ıcın sanırım prım alıyor olgar abı satıslar patlıycak

Edıt: benım aracım stock turbo ve yazılımla 6.2 yakıyordu uzun yolsa suan yaklasık 0.8 lt hem bılgısayrda hemde cebımde bunu fark edıyorum.. Aynı devır aynı km ıle..
    Alıntı SOMEONESPECIAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bütün foruma makas atmış lavuk. En az 3 kişi şahit olmuş

190E M104 3.2 24v engine upgrade..
    Dr.Ecu
    Tayfun Gün (Tago)

997TT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    248 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    335 bir cok acidan ustun. Stok turbo ile "saglikli" olmak kaydi ile 100-200 km 9,0-9,2 seclere inersiniz.
    Ancak Sti ile motor icine girmeden ve masraf yapmadan zor.
    Eger marka bagimliligi yoksa 335 derim. Ancak garantisi dolmamis sti i hayir demem,yazilim ve egsozla binerim

AvcI - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    al 3,35i kimseye minnet etmeden bin..
    new project GTR 280SX

https://www.instagram.com/gtr_280sx/?hl=tr

TaGo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    78 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Asimos Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    olgar alice harikalar diyarinda gezerken 9.2 lt yaktigini sanarken 15lt yakiyor dr isek. Sence bu aradaki farki hissedip yolda kalmasi sence kac tl liik benzin alimina denk gelir?
    www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz

ChtArdARSL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı TaGo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    olgar alice harikalar diyarinda gezerken 9.2 lt yaktigini sanarken 15lt yakiyor dr isek. Sence bu aradaki farki hissedip yolda kalmasi sence kac tl liik benzin alimina denk gelir?
    Alıntı SOMEONESPECIAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bütün foruma makas atmış lavuk. En az 3 kişi şahit olmuş

190E M104 3.2 24v engine upgrade..
    Dr.Ecu
    Tayfun Gün (Tago)

ygtwrx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    subaru bir tutkudur bmw,mercedes vs hiçbirşeye benzemez..STI alırsın küçük dokunuşlarla (tabii ki emin ellerde yapılan) benim diyen makinayla yolda oynarsın senin egzozundan çıkan alevi izlerler sadece..Ben subaru tutkunu bi insan oldugum için kesinlikle STI derim..Ancak BMW nin prestij ve durusunada diyecek bişey bulamıyorum..Yolda çok BMW görürsün ama STI az olur öz olur yolda yanına gelen yoldan çıkarmak isteyen çok olur.. Ben her türlü STI derim zaten bir alın bidaha vazgecemezsiniz..Zevk ve renkler tartışılmaz.Ben bir subaru kullanıcısı olarak fikirlerimi belirttim..Hangi aracı alırsanız alın Allah kaza bela vermesin şimdiden hayırlı olsun..

cem06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Gunde 100km yapiyorsam ne sti alirim nede 335...
    3.20cd alirim gunluk ustune kalan paraylada hizli biseyler...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ygtwrx Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    subaru bir tutkudur bmw,mercedes vs hiçbirşeye benzemez..STI alırsın küçük dokunuşlarla (tabii ki emin ellerde yapılan) benim diyen makinayla yolda oynarsın senin egzozundan çıkan alevi izlerler sadece..Ben subaru tutkunu bi insan oldugum için kesinlikle STI derim..Ancak BMW nin prestij ve durusunada diyecek bişey bulamıyorum..Yolda çok BMW görürsün ama STI az olur öz olur yolda yanına gelen yoldan çıkarmak isteyen çok olur.. Ben her türlü STI derim zaten bir alın bidaha vazgecemezsiniz..Zevk ve renkler tartışılmaz.Ben bir subaru kullanıcısı olarak fikirlerimi belirttim..Hangi aracı alırsanız alın Allah kaza bela vermesin şimdiden hayırlı olsun..
    bolt on dolu bi 335 ile oynayacak subaru, sahibini sanayide oynatır..
    Dr.ECU

TechTurkey M_PROJECT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    fabrikanin yaptigi motoru yeniden toplamani gerektirmeyecek 0 km yada dusuk km eski 2.0 temiz bir arac bulunabiliyor yada varsa ozaman alinir subaru , e bu ikisi de mumkun olmadigina gore git bmw al

birde ben su " prestij " olayini anlamiyorum , nedir abi tek kapi 335in prestiji ? 3 serisi prestijli ise ust modellere nedicez ?
    Straights are for fast cars, but turns are for fast drivers!

kickboxer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı _muhaRRem Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bolt on dolu bi 335 ile oynayacak subaru, sahibini sanayide oynatır..
    hiç subarun oldumu yada uzun süre kullandın mı??* kullanmadıysan bu yorumu yapmak bence doğru değil çnki yanlış..
    ben bmw ile sti çok ayrı kefelerde arabalar oldğunu düşünüyorum iyi seçim yap
    türkiyedeki 2.5 sti larda piston sekman sıkıntıları vardı 2012 lerde bu durum çözüldü diyeduydum.Tabi 2.5 kırılsa bile parça fiyatları bmwlere göre çok daha uygun böğle bir avantajı var yürüyenine vs söğlenecek birşey yok bence karar senin
    Olum nissan arabamı arabanın hası kralı subaru yıllardır biz yürüyomusuz

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)