Oz model itibari ile biraz agar ama goruntu olarak var bir tane gordum cok cok iyi duruyor oz agarliga ragmen oz diyorum
O.Z. Superturismo LM
Konig Kilogram
Oz model itibari ile biraz agar ama goruntu olarak var bir tane gordum cok cok iyi duruyor oz agarliga ragmen oz diyorum
Seat için üretilenler neyse de Ch, CH-r, CK vs. genelde 10kg üstünde, diğer modelleri bilmiyorum. RS'ler hafif diye biliyorum
OZ, Konig'e göre 1kg daha ağır ama bunun çok büyük bir etki yaratacağını zannetmiyorum. yürüyende 4kg fazla olduğunda çok az yavaşlık olur, benim hissetmeyeceğim şekilde diye düşünüyorum.![]()
kesinlikle oz ama renk fotoğraftaki gibi olmalı.
OEM+
Bugün kilograma bakmaya gittim, gayet şık bir jant, tek sıkıntısı kolların içerde bitmesi.. Bu nedenle biraz ufak durabilir.
Ancak GolfR'da gördüğüm SuperturismoLM'lerden daha büyük duracağına eminim.Ayrıca büyük ihtimalle de, o küçük durmasını bir miktar azaltmak için, 40 yanak yerine 35 yanak lastik takıcam. 225/35/R18 S001 takmayı planlıyorum. Bu durumda lastik yanağı incelerek jantı büyük göstericek. Bozuk yollara pek girmediğim için çok büyük bir sıkıntı yaratacağını zannetmiyorum ki, 45 yanak ve 40 yanak lastiklerde hiç sorun yaşamadım ve konforum öyle korkutulduğu kadar bozulmadı
Ayrıca Superturismo için haber bekliyorum. Olmama ihtimali git gide yükseliyor...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)