honda ile bmw hiçbir şekilde kıyaslanamaz. kalite, güvenlik, performans, donanım, teknoloji, sürüş, yol tutuş, prestij, her konuda honda.![]()
honda ile bmw hiçbir şekilde kıyaslanamaz. kalite, güvenlik, performans, donanım, teknoloji, sürüş, yol tutuş, prestij, her konuda honda.![]()
. . . audi . . .
Vorsprung durch Technik
Şimdi Honda Bmw'den daha kaliteli daha donanımlı daha güvenli ve daha teknolojik hatta aynı zamanda daha prestijli öyle mi? Siz Bmw ile Tata'yı karıştırdınız heralde. Dediğiniz doğru Honda ile Bmw hiç bir şekilde kıyaslanamaz. Şu anki sıfır fiyatlarına baktığımızda Hondanın en pahallı aracı 95binlira iken Bmwnin en pahallı modeli 832bin euro. Bir fark olmak zorunda.
Konuyu soran arkadaş bile realist davranmış 93 318is mi yoksa Civic sport mu diye. Birinin 93 Modeli diğerinin 2005 modeliyle denk gidiyor. Sizde her konuda Honda diyorsunuz.
Burda apaçileri görüyorsunuz da ondan kalitesiz geliyordur. Bunu inanarak söylediğinize inanmıyorum.
honda her zaman candır
34 S 5524 rocco
61 KE 451 rocco
34 ZNR 51 s2k
34 NVG 46 s2k
34 VB 8343 s2k
34 JN 5261 s2k
YASİN GÜNER !!
gene honda fanatikliği konuda hakim. honda konularını okuyunca çok gülüyorum devam. ayrıca apacılık mevzusuna gelırsek ankarada oturuyorum ve o kadar iğrenc civicler görüyorum ki borbetli civicler bile var. arabayı bınen apacı oldukca her arabanın adını çıkarabılır ama honda ile bmw hiç bi şekilde kıyaslanamaz.
peşin parayla alacaksanız BMW 96 üstü dolusu , yok kredi çekilcek derseniz HONDA ... bende çok kararsız kalmıştım. ama sonuçta memnunum. ALLAH gönlüne göre versin diyelim.
Bmw nin gösteriş ve konforu daha iyi çünkü almanlar fodulKonfordan kastım kesinlikle süspansiyon değil sadece izolasyon. İzolasyonu adamlar yapmış içeriye çıt gelmiyor. Honda da izolasyon biraz zayıf. Mesela bizde 2005 crv var arkadaşımda 2005 x3. X3 te izolasyon çok iyi yol sesi hiç yok gibi su birikintisine giriyorsun ses yok sadece direksiyonda hissediyorsun ama süspansiyon berbat yoruyor insanı. Honda da ise izolasyon o kadar iyi değil ama süspansiyon o kadar başarılı ki saatlerce sürsende yormuyor. Alman ile japon arasında genel olarak bu fark her zaman var. Bir örnek daha bi arkadaş memlekete 2010 520d si ile geldi. E doğal olarak sağa sola gezmeler falan. Bu arabanın arkasına kim bindiyse midesi bulandı. Japon ise mühendisliğinde araç tutma konusuna da yer veriyor bu konuda acayip çalışmalar yapıyor.
Uykumda bile Civic aldım Civic diye sayıklayan bi insan olarak Civic.![]()
@OMTech, @JusticeForAll ve @FAGE12, arkadaşlar siz forumu ne kadar takip ettiğinizi bi gözden geçirin bence.
@ilovedrifting; bmw kullanırken yoruyo, honda yormuyo ve bmw mide bulandırıyo, honda bulandırmıyo diyosun. hem de bunları x3 ile 5 serisine ithafen yazıyosun. ya sen dünyayı tersten yaşıyosun ya da bugün forumda bi gariplik var.![]()
. . . audi . . .
Vorsprung durch Technik
bu tür honda konularının bilinçli açıldığını düşünür oldum. a3 1.8t ile ies arasında kalmalar, e36 ile civic arasında kalmalar falan... yahu bi insan nasıl bu araçlar arasında kararsız kalabilir? lokantada masaya oturup "dürüm ile iskender arasında kararsızım" demek gibi...
. . . audi . . .
Vorsprung durch Technik
tabi kardeş, bmw'ler dökülür. araba mı ki bmw Allah aşkına? bütün honda sahipleri yağını suyunu koyar gider. bmw'liler de bir gün yolda, üç gün sanayide. en iyi araç sorunsuz araç. alalım bi lada. hiç elektronik melektronik yok, bomboş. ne arıza verir ne birşey, en iyi araç lada. vay arkadaş...
. . . audi . . .
Vorsprung durch Technik
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)