Tmm:d.........
vtec 2 güzel yürümüş ya maşallah
vay be, peugeot firmasının eksik koyduğu beygirler forumu ikiye bölecek neredeyse
Fransa'yamı yazacaz?
fanatiklik söz konusu değıl neden bahsedıyorsun adamın biri 206 gti doldurmuş deli gıbı cevırıyo sonra sımdı bu hondacılar stock der dıyo biz stoch gti a hıc bınmedık nasıl gıttıgını bılmıyoruz.hondayla pejonun hıcbır konuda karsılastırılamayacagını arabadan anlayan herkes bilir ...
izmirde varsa stock 1.6 206 bi video cekelim vtec2yle benimkini sattım ama 206 geccek hondacı cok izmirde buyrun![]()
ben altımdakı arabayı lambo sanmıyorum merak etme cmg. ayrıca altımdada honda yok ben kımsenın arabasnıda boklamam merak etme boklasam bıle bu seni ilgilendirmez...cruel sana burda bişiy derdımde forumdayız neyse...sen anladın beni...
ya arkadaşlar bole konusmayla olmuıyo varsa o kadar atarlı 1.6 206 gelsın bende vtec 2 getırıyım deneyelım hersey oratda fln noluoruz varmı stock atarlı 1.6 206 ???
Doldurmuş mu ? Doldurulmuşu böylemi gidiyor sanıyorsun. Sen GTI'a bindiğini sanmışsın o kadar diyorum ben sana. Ayrıca bildiğin kahve ağzı lafları ile konuşuyorsun. Sen sakın Peugeot ile Honda karşılaştırma. Senin yapıcağın karşılaştırmada Peugeot'lar 3 tekerlekli bak Honda'da 4 tekerlek var dersen şaşırmam.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
sen bu lafları banamı soluyorsun???ben stock gti nında nasıl gıttıgını gayet ıyı bılıyorum dolununda nasıl gıttıgını bılıyorum o arababaya dolu demedım lafın gelışi bu araba stock degıl stock 206 gti ole gıtmez dedım laflarımı nerenle dınlıyosun?sen pejoyla honda karsılastırılması yapma zaten hondaya hakaret etmış olursun ki bu karsılastırmayı yapıosunya kendını kucuk dusurmekten baska hıcbısıy yapmıyosun...nyse sen devam et fransızı sawunmaya tamam mı?herkes kendı bıldıgını yapsın...ben hondaya bınıyım.sen pejoya bın.bu konuyada baska bıısy yazma kendını daha fazla kucuk dusurme.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)