User Tag List

Sonuçlar: focus Sport Trend /306 gti

Katılımcı sayısı
151. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • 306 gti

128 84.77%
  • focus sport trend 2.0

23 15.23%
Sayfa 11/14 İlkİlk ... 910111213 ... SonSon
263 sonuçtan 191 ile 209 arası

Konu: focus sport trend /306 gti

Oz@nli
    Misafir
    Alıntı göki Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Oz@nli sen şu draglarda aracını komple söken bi dönem gri siyah şimdide siyah turuncu gezen, hızlı gençmisin 306,gti,vts seni napar biliyormusun bagajından girer kaputundan çıkar sonra geri döner aynı işlemleri tekrarlar sonra alışkanlık yapar sürekli istersin, sen ne yap biliyomusun cadde de ışıklarda dur orda milleti kes fazla açılma boğulursun
    Göki sen kimsin bilmiyorum ama yazdıkların terbiyesilik resmen caddede milleit kes felan .. sen gazlayıpta milletin canını tehlikeye sokuyorsan bende caddede yavaş yavaş dolaşıyorsam... O zmn bence hiç konuşmamalısın... artı beni şimdiye kadar hangi 306 gti geçmiş merak ediyorum... belki başka focus geçebilir ama beni geçen 306 GTİ ı bırak 206RC geçemedi...

Ayrıca ben draglara oaramı buramı sökerek girmedim... birtek herkes gibi arka stepne ve arka koltukları söktüm... Bunu zaten herkes söküyor... demek benim bu kdr bile sökmem seni çok ilgilendirmişki zamanında bir tehdit olmuşum gözlerinde...

Oz@nli
    Misafir
    zamanında beni 2.0 kategorine isyan edipte alınmadığım günleri hatırlıyorum ben ... yok bu araba çok oynanamış stock değil üste atalı diyenleri ve 3.28 le kalktığım zamnaı hatılıyorum... eğer ben o gün o 3.28 ile kalkmış olmasaydım... 3. oluyordum.. çünkü 3.28 type-r a ve cooper S otomatiğe bende daha fazla fark atmıştı...

pureal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı OmerRS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Gidin kumda oynayın. Yalan yanlış bilgiler de vermeyin.
    Senin yaşlarında çok oynadık kumda şimdi o kumlardan şehirler inşa ediyoruz

verdiğim bilginin nesi yanlış ???

http://www.turbosport.co.uk/showthread.php?t=122462

http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.d...Name=WDVW&rd=1

Ben stajyerlerime herzaman söylerim,önce okuyun sonra yorumlayın(ne olursa olsun)

Sierra Rs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ömer +1

konuyu zor okudum sıkıldım,trend'in gitmediğini cümle alem biliyor 306 gti tabi ki geçecektir buda cok normaldir..

hp ler havalarda uçuşuyor mondeolar 188hp lik seatları geçiyor vs.. bu kadar körü körüne birseyler yapmayın benim işim ford,hayatım ford herseyim fordama ben bugüne kadar gereksiz fanatiklik yapmadım boş işlerle uğraşmayın lütfen,denersiniz bir 306 ile cıkar sonuc ortaya.

Cimmeria - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    evet ne bakımıdır allahaşkına bu ocak ayı ortasında yapılacak olan ?

bu kadar iddialıysa bu ford şimdi de denenir

Oz@nli
    Misafir
    bitik debriyajla mı...

Oz@nli
    Misafir
    bu arada kopuk motor kulaklarıyla mı deneyelim... havalarda kötü gidiyor bu arada her akşam çiğ düşüyor yola... siz böyle mi gazlıyorsunuz... bakımsız arabalarla...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    gel motor kulağını ben hediye edicem ctesi akşam deneyin olur mu?

KMR2-GT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    focus 258 yapıor demek.nasıl olctun allah askına

likedead - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sportrendi sevmeye başlamıştım ama şimdi nefret derecesine geldim ya..ford neymiş be arkadaş...mondeoları bile cupraları geçer hale geliyo bakım yapılınca...demekki dışardaki bütün fordlar bakımsız
    Sfi...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Oz@nli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu arada kopuk motor kulaklarıyla mı deneyelim... havalarda kötü gidiyor bu arada her akşam çiğ düşüyor yola... siz böyle mi gazlıyorsunuz... bakımsız arabalarla...
    hemen geri vites

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Ahmet_28 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bi tanede stock 206 gti videosu koyda izleyelim
    chıp egsozla stocktan cıkıosa karsı taraftada aynısı var

noldu herkes gecıomuymus..?
    e39 528İ Arctic Silver & e90 325i Sparkling graphit metallic

Cimmeria - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Oz@nli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben sağda solda onla bunla gazlayan bir adam değilim, sadece aynı modifikasyonları yapmışız sizinle ve ben 306 gtilarla kafa kafaya yürüyorum bazen geçiyorum bazen geçiliyorum, siz aynı modlarla rahat rahat geçiyormuşsunuz o yüzden denemek istedim sizinle.

ben kopuk motor kulaklarıyla 1,5 ay gezip sonra forumlarda ona buna atar gider yapmıyorum.

ya da bi headers filtre koyup tekere 22 beygir kazandım demiyorum

ya da yere aktarmam çok iyi diyip ne geliştirme yaptın diyince coilover taktım gibi alakasız bir cevap vermiyorum.

ya da aslında fabrika çıkışı 130 beygir olan bir arabanın tekerde 143 beygir vermesi için aslında neler gerektiğini biliyorum

vs vs şeklinde liste uzayabilir.

Bence ya sizin aracınızı ölçtüğünüz dynoda bir problem var, ya da ocak ortasına kadar aracınızın motoruna gireceksiniz sonrasında çıkarıp bakın şunu bunu geçtim diyeceksiniz. İki motor kulağı değiştirmek sizin gibi 15 günde amerikadan parça getiren biri için sorun olmamalı.

Ya da madem bu kadar 306 geçtiniz hiç birinde video çekmediniz mi ? onları görsek ?
    Ya da kadran videosu falanda mı yok ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Cimmeria Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben sağda solda onla bunla gazlayan bir adam değilim, sadece aynı modifikasyonları yapmışız sizinle ve ben 306 gtilarla kafa kafaya yürüyorum bazen geçiyorum bazen geçiliyorum, siz aynı modlarla rahat rahat geçiyormuşsunuz o yüzden denemek istedim sizinle.

ben kopuk motor kulaklarıyla 1,5 ay gezip sonra forumlarda ona buna atar gider yapmıyorum.

ya da bi headers filtre koyup tekere 22 beygir kazandım demiyorum

ya da yere aktarmam çok iyi diyip ne geliştirme yaptın diyince coilover taktım gibi alakasız bir cevap vermiyorum.

ya da aslında fabrika çıkışı 130 beygir olan bir arabanın tekerde 143 beygir vermesi için aslında neler gerektiğini biliyorum

vs vs şeklinde liste uzayabilir.

Bence ya sizin aracınızı ölçtüğünüz dynoda bir problem var, ya da ocak ortasına kadar aracınızın motoruna gireceksiniz sonrasında çıkarıp bakın şunu bunu geçtim diyeceksiniz. İki motor kulağı değiştirmek sizin gibi 15 günde amerikadan parça getiren biri için sorun olmamalı.

Ya da madem bu kadar 306 geçtiniz hiç birinde video çekmediniz mi ? onları görsek ?
    Ya da kadran videosu falanda mı yok ?
    + trilyon

pureal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı sierra_rs Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ömer +1

konuyu zor okudum sıkıldım,trend'in gitmediğini cümle alem biliyor 306 gti tabi ki geçecektir buda cok normaldir..

hp ler havalarda uçuşuyor mondeolar 188hp lik seatları geçiyor vs.. bu kadar körü körüne birseyler yapmayın benim işim ford,hayatım ford herseyim fordama ben bugüne kadar gereksiz fanatiklik yapmadım boş işlerle uğraşmayın lütfen,denersiniz bir 306 ile cıkar sonuc ortaya.
    Hiç sevmediğim hitap tarzına çekiyorsunuz beni körü körüne konuşan şu anda sensin...biz gazlarken yada denerken yanımdamıydın? değildin? cahil bir insan değilim ki yalanla işim olsun hukuku ve adaleti çok iyi bilirim yalanın adil bir olgu olmadığınıda çok iyi bilirim....hayatı gerçekleri ile yaşarım...ütopik düşüncelerim yoktur....tecrübeleri aktarırım...benimde herşeyim ford,çoğu kişinin usta dediği adamı yanımda çıkark yaparım o kadarda iddalıyım...ford servis müdürü beni bulamadıkları bir arıza için arıyorlarsa daha ne denilebilirki...bu servis istanbulun en büyük ve isim sahibi servisi...

Ömerrs'e +1 demişsin verdiğim bilgileri ve linkleri kontrol edin, yanlış hata nerde söyleyin...ha yok bizi o kadarı aşar diyorsanız ben gerekli açıklamayı yaparım

buraya seatla ilgili videoyu koyardım fakat şu an seat ağır bakımda,306 gti ile yürümemi dilersen öm olarak atarım...

20EF106GTI
    Misafir
    ford boş peugeotla coş.)

TechTurkey Ranthor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    100 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    "En güzel,en hızlı araba benim arabam, benim arabama laf söyleyince bozuluyorum."

Neden? satarsın yarın başka alırsın, nikah mı kıydın...
    Built to fall....

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı pureal Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hiç sevmediğim hitap tarzına çekiyorsunuz beni körü körüne konuşan şu anda sensin...biz gazlarken yada denerken yanımdamıydın? değildin? cahil bir insan değilim ki yalanla işim olsun hukuku ve adaleti çok iyi bilirim yalanın adil bir olgu olmadığınıda çok iyi bilirim....hayatı gerçekleri ile yaşarım...ütopik düşüncelerim yoktur....tecrübeleri aktarırım...benimde herşeyim ford,çoğu kişinin usta dediği adamı yanımda çıkark yaparım o kadarda iddalıyım...ford servis müdürü beni bulamadıkları bir arıza için arıyorlarsa daha ne denilebilirki...bu servis istanbulun en büyük ve isim sahibi servisi...

Ömerrs'e +1 demişsin verdiğim bilgileri ve linkleri kontrol edin, yanlış hata nerde söyleyin...ha yok bizi o kadarı aşar diyorsanız ben gerekli açıklamayı yaparım

buraya seatla ilgili videoyu koyardım fakat şu an seat ağır bakımda,306 gti ile yürümemi dilersen öm olarak atarım...
    ben boş konusan herkes icin dedim niye üzerine alınıyorsun ki? ford sport trend gitmez mondeo 2 black top hic gitmez ! hele ki 306 gti vs gerekless..

bu arada bana felsefe yapmana gerektirecek bir durum yok ki teknik bir iki sey bilmen arabana 100 hp kazandırıyorsa onu bilemem,kullandıgım ve sahip oldugum vede eşim dostumun vasıtasıyla bindigim ford sayısı sizin yasınızdaki günler kadar vardır bilmem anlatabildim mi?

Oz@nli
    Misafir
    Alıntı sierra_rs Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben boş konusan herkes icin dedim niye üzerine alınıyorsun ki? ford sport trend gitmez mondeo 2 black top hic gitmez ! hele ki 306 gti vs gerekless..

bu arada bana felsefe yapmana gerektirecek bir durum yok ki teknik bir iki sey bilmen arabana 100 hp kazandırıyorsa onu bilemem,kullandıgım ve sahip oldugum vede eşim dostumun vasıtasıyla bindigim ford sayısı sizin yasınızdaki günler kadar vardır bilmem anlatabildim mi?
    benim yaşımdaki yada başkasının yaşındaki kadar forda bindim lafları bence şöylenmez.. nerden biliyorsun yanii mesela ben F150 SVT de kullandım( babamda var kırmızı borlalı felan ) , Mustag GT de kullandım, SAleen de kullandım , abd deyken contourde kullandım... ben ford olayına 1.3 ka ile başladım.. 1.4 fiesta fun, arada gittim başkaların kafasına uyup hayatımın bütçeme zararı olacak Xsara VTS saxo VTS de aldım... şimdide sportrendle devam ediyorum... Ayrıca ABDde bir arkadaşımın focus RS8 ini bile kullandım bu iş sidik yarışına döner... BÜtçeye bağlaır.. benim şuan arabaya 40000 50000 dolar ayıracaksam aracımı komple RS8 'e çevirimki en kralı gelse geçemez... Arkadan itiş bir focus ve V8 Makinalı...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)