hemen geri vites :D
Printable View
Ben sağda solda onla bunla gazlayan bir adam değilim, sadece aynı modifikasyonları yapmışız sizinle ve ben 306 gtilarla kafa kafaya yürüyorum bazen geçiyorum bazen geçiliyorum, siz aynı modlarla rahat rahat geçiyormuşsunuz o yüzden denemek istedim sizinle.
ben kopuk motor kulaklarıyla 1,5 ay gezip sonra forumlarda ona buna atar gider yapmıyorum.
ya da bi headers filtre koyup tekere 22 beygir kazandım demiyorum
ya da yere aktarmam çok iyi diyip ne geliştirme yaptın diyince coilover taktım gibi alakasız bir cevap vermiyorum.
ya da aslında fabrika çıkışı 130 beygir olan bir arabanın tekerde 143 beygir vermesi için aslında neler gerektiğini biliyorum
vs vs şeklinde liste uzayabilir.
Bence ya sizin aracınızı ölçtüğünüz dynoda bir problem var, ya da ocak ortasına kadar aracınızın motoruna gireceksiniz sonrasında çıkarıp bakın şunu bunu geçtim diyeceksiniz. İki motor kulağı değiştirmek sizin gibi 15 günde amerikadan parça getiren biri için sorun olmamalı.
Ya da madem bu kadar 306 geçtiniz hiç birinde video çekmediniz mi ? onları görsek ?
Ya da kadran videosu falanda mı yok ?
Hiç sevmediğim hitap tarzına çekiyorsunuz beni:( körü körüne konuşan şu anda sensin...biz gazlarken yada denerken yanımdamıydın? değildin? cahil bir insan değilim ki yalanla işim olsun hukuku ve adaleti çok iyi bilirim yalanın adil bir olgu olmadığınıda çok iyi bilirim....hayatı gerçekleri ile yaşarım...ütopik düşüncelerim yoktur....tecrübeleri aktarırım...benimde herşeyim ford,çoğu kişinin usta dediği adamı yanımda çıkark yaparım o kadarda iddalıyım...ford servis müdürü beni bulamadıkları bir arıza için arıyorlarsa daha ne denilebilirki...bu servis istanbulun en büyük ve isim sahibi servisi...
Ömerrs'e +1 demişsin verdiğim bilgileri ve linkleri kontrol edin, yanlış hata nerde söyleyin...ha yok bizi o kadarı aşar diyorsanız ben gerekli açıklamayı yaparım:icon_tup:
buraya seatla ilgili videoyu koyardım fakat şu an seat ağır bakımda,306 gti ile yürümemi dilersen öm olarak atarım...:)
ford boş peugeotla coş.)
"En güzel,en hızlı araba benim arabam, benim arabama laf söyleyince bozuluyorum."
Neden? satarsın yarın başka alırsın, nikah mı kıydın...
ben boş konusan herkes icin dedim niye üzerine alınıyorsun ki? ford sport trend gitmez mondeo 2 black top hic gitmez ! hele ki 306 gti vs gerekless..
bu arada bana felsefe yapmana gerektirecek bir durum yok ki teknik bir iki sey bilmen arabana 100 hp kazandırıyorsa onu bilemem,kullandıgım ve sahip oldugum vede eşim dostumun vasıtasıyla bindigim ford sayısı sizin yasınızdaki günler kadar vardır bilmem anlatabildim mi?
benim yaşımdaki yada başkasının yaşındaki kadar forda bindim lafları bence şöylenmez.. nerden biliyorsun yanii mesela ben F150 SVT de kullandım( babamda var kırmızı borlalı felan ) , Mustag GT de kullandım, SAleen de kullandım , abd deyken contourde kullandım... ben ford olayına 1.3 ka ile başladım.. 1.4 fiesta fun, arada gittim başkaların kafasına uyup hayatımın bütçeme zararı olacak Xsara VTS saxo VTS de aldım... şimdide sportrendle devam ediyorum... Ayrıca ABDde bir arkadaşımın focus RS8 ini bile kullandım bu iş sidik yarışına döner... BÜtçeye bağlaır.. benim şuan arabaya 40000 50000 dolar ayıracaksam aracımı komple RS8 'e çevirimki en kralı gelse geçemez... Arkadan itiş bir focus ve V8 Makinalı...
Ranthor kilitlesene şu forumu ne olur diye yazmışlar ben dendiğim 106 ile sonucu ve 306 GTİ geçtim dedim adamlar sanki düşmenıyımki abuk sabuk cevaplar vermeye başladırlar... Bu forum bir arakadaşımdan dolayı girmiştim.. PUG ve hondacılar yine burda... herşeyi gitme zannediyorlar... sağlamlık, fren, yol tutuş umurlarında değil kimsenin anladığım kadarıyla...
ben onu sidik yarıstırma anlamında söylemedim ki mondeo ve focus 2lt b/t makina 128hp gitmiyor bilmedigimiz kullanmadıgımız bir otomobil değil onu belirtiyorum ben konuyu baska yerlere cekmene gerek yok diyorum ya teknik bilgisi ile + 100 hp oluyorsa o ayrı mesele, o zaman bende fiestamla cok rahat 306 gti ile yürüyebilirim? bu mudur? mümkün müdür?
herkesin otomobili kendine göre güzeldir ama mantık dahilinde benim şahsi fikrim budur.
Zaten üreticisi bile onu dememiş. Üreticisi bu alet 360 Nm torka kadar dayanabilir demiş. (resmi eğitim dökümanı) Ondan sonrasında 6 ileri kullanmış kendisi bile..Ona da 480 nm dayanır demiş.
+1
+1
Yok böyle birşey..
Blok ford, kapak yamaha tasarımı.. TiVCT olanların kapağı ise Mazda tasarımı. Hatta şu an satılan 1.6lt open deck motorların bloğuda Mazda tasarımı..
e-OBD olan hiçbir araçta filitre taktım 10 hp aldım katalitik söktüm 15 daha aldım olmaz. Bu forda has birşey değil. Çift sensörlü tüm araçlar (2001 sonrası genelde) hem LTFT i hemde STFT i kontrol eder. Yaptığınız değişikliğin sonucu artan flowun vereceği kazanımı emisyon ve tüketim nedeni ile geri çeker. Dolayısı ile bir kazanımınız olmaz. Ama dediğim gibi bu Ford a has birşey değil. Tüm avrupa üretim araçlarda böyle..
+1
Biri direk focus ikisi ford için olmak üzere toplam 3 tane ford forumu kurdum böyle fanatizm görmedim.. :)
Beni tanıdınmı :)
Bu arada 306 gti eğer motorunda falan bir sorunu yoksa sporttrend i geçer. Hatta benim supercharger taktığım mondeomuda geçer...
Sierra_rs nickli şahsiyet..Sen kimsin ki milletin yürüttüğü ve yürüdüğü araçlar hakkında ileri geri konuşabiliyorsun? :icon13: Ford şöyle iyi böyle iyi derken güzel..Hadi onu geç, sen Fiesta'nla 306 xt ile bile yürüyemezsin! Delikanlı çocukmuşsun biraz ufak dağları ben yarattım triplerindesin, ama çağırdık Allah için geldin, denedik 16V dizel Getz makinayla tutunamadın bile, sonra ileri geri konuştun vites kaçırdım, erken bastın falan diye..Sen boşver belki arkadaşın denediği araçta bi sorun vardı belki arkadaşın Mondeo'su babalar gibi yürüyor.. Sen önce kendi arabanı topla öyle gel kamiiiiiil :ofk: Şöyle parçacıyım böyle parçacıyım diyosun, arabama takmam için verdiğin silecekler yolcu A sütununu siliyor..Bu konuda senin konuşmaya hiç hakkın yok..Daha fazla terbiyesizlik yapma bence..
Namazgahtan DrifterX
:) peki canım
Bende Merak Ettim,
Oz@nli Arkadaşımızın aracının ŞU GÜNKÜ motor fotoğrafını PLAKASI DA gözükecek şekilde koyar mı acaba buraya ?
böylece karşı gelen arkadaşlar da bir nebze tatmin olmuş olur atar giderler karşısında :)
Artı olarak sierra_rs size motor Kulağını HEDİYE ediyormuş, ne güzel...
aaa ama doğru debriyajınız da kaçıyormuş.
sierra_rs nick'li arkadaş onu da hediye etse, veya veresiye verse ocak ortasında ödeseniz de, bu hafta sonu aracınızı görsek çok güzel olurdu aslında...
ama taze debriyajda sorun olabilir mi acaba rolling de ? tüh...
bende bu aracın gidişini çok merat ettim,
yakından takip edeceğim konuyu :)
keslan traşı, beni tanımaman seni için hayırlısı zaten,
ben senmiyim cadde de gazlıyıp milletin canını tehlikeye sokayım, sen kim 306-RC geçmek kim, sen değilmisin arabam iyi gitsin ses çıksın diye headers a kadar söken :hahaha: sen kumda oyna oz@nliiiiiiiiiiiiiiiii :hahaha:
yok be ciger milletin ne korkusu olucan draglarda, millet fena maytap geçiyordu senle :hehe::hahaha: dürzü
306 gti affetmez...
Ben bir Ford yürütücem diye yıllardır uğraşıyorum. Para harcıyorum elimi yağa sokup çıkarıyorum. Allah aklıma mukayet olsun diye dua ediyorum. Ne bileyim ben de geçip klavye başına böyle gider öyle gider deseydim. ...Daha kolay olurdu...
Bu arada gti vti sti evo gibi araçlarla yürücem dediğiniz zaman altınızda Ford'un ST yada RS diye isimlendirdikleri araçlardan olmasına dikkat edin.(Standart iin söylüyorum. Üzülmeyiin daha sonra)
1 dediğin bir dediğine uymuyor... az önce başka konuşuyordun şimdi başka ben headersı nasıl sökeyim zaten ben kat ile manifoldu iptal edip yerine 4 2 1 headers taktım... zaten ben caddede oturuyorum... evim orda uçarak mı inecem evime... artı gazlanacak yer var gazlanmayacak ben gazlarım ama etrafta kimse yokken senin gibi heryerde gazlamam... peki kimsin diyince niye şöylemiyorsun kim olduğunu...yakalarsam öpecem seni...
deneme var mı simdi h.sonu?
Konu fena :)
Biri hayali 200+hpler alır atmosferik arabadan...
Öteki 2 tane amerikan sinyal takar svt sanar arabasını :)
Su tamponsuz gezen focus dimi bu?
Valla kusura bakmayın da 306GTI siz biraz yavas gecin, rüyası bile zor :D
abuk subuk konusmayın
kim kimi opuyor, arkadasım sen tehdıt mı edıyorsun?