User Tag List

Sonuçlar: focus Sport Trend /306 gti

Katılımcı sayısı
151. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • 306 gti

128 84.77%
  • focus sport trend 2.0

23 15.23%
Sayfa 4/14 İlkİlk ... 23456 ... SonSon
263 sonuçtan 58 ile 76 arası

Konu: focus sport trend /306 gti

Oz@nli
    Misafir
    Alıntı acken Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Dostum 106 gti çip, filtre ve egsozla krankta 145 hp vermez, bırak o gücü yere vermeyi... Bilen arkadaşlar daha doğrusunu yazacaktır zaten.
    Öyle apaçi gibi her yerde azlarsan vermez... ama bakımını zamanında yaptırıpta adam akıllı kullanırsan verir valla ben maslak BOSCH servisin yalancısıyım... 106 var 106 var... ben şuan trafikte çok 106 görüyorum köftesici gibi dolaşıyor sadece 106 değil 206 da 306 da aynı şekilde... adam gibi bakan aracına göremiyorum... Bu arada hatta bir abimdede saxo VTS vardı gidiyordu o da aynı 142 yada 145 vermişti sonra gitti birine sattı egzantrik taktılar.. gücü 132 ps'e düştü çünkü ayarı tutmadı...

Oz@nli
    Misafir
    Alıntı VTEC® Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ozan bi burda sen eksiktin kanka sende geldin hoşgeldin
    Hoşbulduk görkemcim nasılsın... geçen pazarda senin araba satılıktı sanırım...RS logosundan tanıdım...

Oz@nli
    Misafir
    Alıntı Safak-e30 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Focus, 2 litre GTi segemntine rakip olacak bir otomobil değil... Bunu denemeden tenik verilerilerin de de görmek mümkün.
    Şafakcım her giden araba ii olacak diye birşey yok GTİ dediğin araçlar ismindende geldiği gibi pist araçlarının cadde versiyornları demek oluyor yanlış bilmiyorsam.. açılımı Grand Tourismo İ... sen bir GTİ ile sportrend'i piste çıkar yurtdışındaki Sportrend GTİ a tur bindirir belli bir süre sonra... Ben mesela çoğu gti ile sıfırdan kalkıyordum ben kaç tanesinin arkamda spin attığını biliyorum... Benle aynı girecek zannediyorlar fakat gitmenin yol tutuş anl***** gelmediğini ii yada kötü başların agelecek olayla anlıyorlar...

VTEC® - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Oz@nli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hoşbulduk görkemcim nasılsın... geçen pazarda senin araba satılıktı sanırım...RS logosundan tanıdım...
    Doğrudur artık bağlantım kalmadı arabayla başka arabalar kovalıyorum

Oz@nli
    Misafir
    Alıntı acken Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Dostum 106 gti çip, filtre ve egsozla krankta 145 hp vermez, bırak o gücü yere vermeyi... Bilen arkadaşlar daha doğrusunu yazacaktır zaten.
    Bende zamanında 99' Ford Fiesta Fun vardı... Bilen bilir draglardan... o fiesta Platinyum buji, HKS tarzı son çıkış eksoz ve K&N havafiltresi ile 103 ps vermişti yan 13 ps güç almıştım ... herşeyi doğru yaparsan inanılmaz güçler alırsın... Mesel ABD de C-F-M var ford üstüne çalışıyorlar... Yaptıkları Focus Zx3 ler var Stock makina üstüne NOS la 232 PS güç alıyorlar... ve 114 Mile 12.4 sn... Turbo vtecler 114 mile e kaç sn de çıkıyorlar merak ediyorum...

Oz@nli
    Misafir
    Doğrudur artık bağlantım kalmadı arabayla başka arabalar kovalıyorum
    Bazı olaylar sinir olduğum için siteye üye oldum bende normalde bir sözüm vardı aileme ama o sözü buraya üye olarak bozdum... Bazılarına ders vermek için geri geliyorum yakında... Sefaköy tayfası

VTEC® - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bende zamanında 99' Ford Fiesta Fun vardı... Bilen bilir draglardan... o fiesta Platinyum buji, HKS tarzı son çıkış eksoz ve K&N havafiltresi ile 103 ps vermişti yan 13 ps güç almıştım ... herşeyi doğru yaparsan inanılmaz güçler alırsın... Mesel ABD de C-F-M var ford üstüne çalışıyorlar... Yaptıkları Focus Zx3 ler var Stock makina üstüne NOS la 232 PS güç alıyorlar... ve 114 Mile 12.4 sn... Turbo vtecler 114 mile e kaç sn de çıkıyorlar merak ediyorum...
    Kanka ama sana söyle birşey söyleyeyim senin dragta 1. olduğn akşam maltepe sahilde tamamen stock 1.4 is'im ile kalkışta bana geçildiğinide unutma

Neyse güzel oldu geldiğin. bu arada sen şerefin focusla denedinmi aracını

olmazsa hafta sonları gel muhabbet ederiz kanka

Cimmeria - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadaşlar ben bir sportrend kullanıcısı olarak... 6 senedir sportrend'im var ama satmaya bir türlü yanaşamıyorum. Çünkü inanılmaz yol tutan ve çok zevk veren bir araç. Gelelim doğrulara... Sürekli bakımını zamanında yaptırıyorum... Hemen hemen stock bir makina... 4-2-1 Headers, AEM Cold Air intake ve motocraft platinium bujilerim var ve standard orta susturucu yerine ufak sanayi tarzı bir tüpüm var ve şuana kadar hangi 306 GTİ lada denesem hepsini zaten geçiyorum rahat.. ve son hızım 6750 dd 'da 258.7 km... şanzımanımda standrt bir MTX 75... öenmli olan arabaların bakımlı olması ben şuan yere 143 ps veriyorum... standrtken 128 ps çıkmıştı ve yerede 121 ps veriyordum o zmn aracım 27000 km deydi... ben dynoda bu sonuçları aldığımda ise aracım 75000 deydi ve şuan 100108 km de... Gördüğüm kadarıyla ezbere yazan çok kişi gördüm sitede... Ayrıca palionun gelipte sportrendle kalkış yapıpta o değerleri vermeside bence sportrendin sürücüsünün kullanamıyor olmasındandır... Şöyle diyeyim zamanında en ii yürüyen 106'lardan biriyle denemiştik..

2. Viteste rolling de kafayı alıyordu ama ben sonrada yetşiyordum
    3. viteste rollingte aynı gidiyorduk
    4. viteste rollingte ise ben kafayı alıp rahat rahat yürüyordm
    5. viteste ise aynamda kalıyordu

Bu 106 nın sahibinin ismini vermek istemiyorum. Ama sahibi inanamamıştı böyle yürüdüğüne bir focusun ...
    bir filtre ve headersla yere 22 beygir mi kazandınız yani ?

Oz@nli
    Misafir
    Alıntı Cimmeria Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aynen öyle... birde onu yere güzel bir yürüyenle aktardım ( H&R coilover).. ayrıca bujilerinde çok farkı oldu platinyum kullanmıyor normalde servisler 1.6 bujisi kullanıyormuş... birde Maslaktaki Hüzeyin Kurtezin elinn değmesiyle aldım bu değerleri...

Oz@nli
    Misafir
    AEM CAİ direk farklı ama ben hiç beklemiyorum bu kdr olacağını zaten bende almadan önce bayağı araştırmıştım Dynoda çok ii sonuçları vardı...

TechTurkey Ranthor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    100 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    geyik yapmayın lütfen
    Built to fall....

Oz@nli
    Misafir
    Ranthor senle tanışıyor muyu acaba...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Cimmeria Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hemde yazılım olmadan o daha ilginc geldi zetec beyinle

Oz@nli
    Misafir
    Alıntı seko Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hemde yazılım olmadan o daha ilginc geldi zetec beyinle
    hondanın nasıl mugeni yada mercedesin AMG si varsa Ford'unda Ford Racing firması var. Bilinmesi gereken önemli birşey focusun üstündeki 2.0 litre zetec makina şuana kadar üretilmş en ii makinalardan... Supercharged kiti takıldığında 212 net güç, Turbo kiti mi desem Nos kitleri mi desem hepsi ABD de hepsi mevcuttur... Mesela 2002 focus RS üstündeki makina 2.0 Zetec üstüne Garreett GT28R turbo... Sportrenddeki Şanzıman MTX 75 bu şanzıman için fabrika diyorki 350 PS 'e kadar dayanıklı... Ne demek oluyor şimdi bu?? bence bu cümle birşeyleri kastediyor olabilir...

Bu arada 2.0 Zetec ile 1.6 zetec'i karıştırmayalım 1.6 zetec'de güç alınması çok zor... Beyin olaya giriyor ama benim beyin olmadan güç almam tamamen hacim olayıma bağlıdır... ve bu motor zaten fabrikadan yüklenmeden çıkmış bir şekilde geldiği içinde her yaptığınız size fazla fazla geliyor... mesela type-r 2.0 200 ps atmosferik... focus 2.0 128 PS atmosferik...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yazılım olmadan yere 143 nasıl oluyor ben orada kaldım ford iyidir kimsenin lafı yok tabiki .

likedead - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hondanın nasıl mugeni yada mercedesin AMG si varsa Ford'unda Ford Racing firması var. Bilinmesi gereken önemli birşey focusun üstündeki 2.0 litre zetec makina şuana kadar üretilmş en ii makinalardan... Supercharged kiti takıldığında 212 net güç, Turbo kiti mi desem Nos kitleri mi desem hepsi ABD de hepsi mevcuttur... Mesela 2002 focus RS üstündeki makina 2.0 Zetec üstüne Garreett GT28R turbo... Sportrenddeki Şanzıman MTX 75 bu şanzıman için fabrika diyorki 350 PS 'e kadar dayanıklı... Ne demek oluyor şimdi bu?? bence bu cümle birşeyleri kastediyor olabilir...

Bu arada 2.0 Zetec ile 1.6 zetec'i karıştırmayalım 1.6 zetec'de güç alınması çok zor... Beyin olaya giriyor ama benim beyin olmadan güç almam tamamen hacim olayıma bağlıdır... ve bu motor zaten fabrikadan yüklenmeden çıkmış bir şekilde geldiği içinde her yaptığınız size fazla fazla geliyor... mesela type-r 2.0 200 ps atmosferik... focus 2.0 128 PS atmosferik...
    sportrendin şanzumanı 350 ps'e kadar dayanıklımı ?bizim ustaya o yüzden bilmem kaç tane sportrend gelip 3. vites dişlisini değiştirdi...
    Sfi...

LN769
    Misafir
    Aynen öyle... birde onu yere güzel bir yürüyenle aktardım ( H&R coilover).. ayrıca bujilerinde çok farkı oldu platinyum kullanmıyor normalde servisler 1.6 bujisi kullanıyormuş... birde Maslaktaki Hüzeyin Kurtezin elinn değmesiyle aldım bu değerleri...

birincisi coilover ın dynoda yere verdiği güçü değiştireceğini nerden çıkardın ? Sadece yolda rüzgarı kestiğinden iyi gider şansı olabilir oda abartılamaz.

ilk gücü 128hp çıkıpta yere 121 hp verme olayıda imkansız hangi dynoda ölçüosunuz bunu 7hp kayıp nerde görülmüş ? Normal bir sıfır aracı çıkarsan 20-25hp lere varan kayıplar gözüküyor. Bakımla filtreyle headersla falanla filanla böyle şeylerlede yere verilen güç 20hp artamaz ? bunları siz hangi dynoda ölçtünüz bende gidip çıkarayım aracıda psikolojik olarak rahatlıyım ama inanmak zor

Oz@nli
    Misafir
    Kanka ama sana söyle birşey söyleyeyim senin dragta 1. olduğn akşam maltepe sahilde tamamen stock 1.4 is'im ile kalkışta bana geçildiğinide unutma

Neyse güzel oldu geldiğin. bu arada sen şerefin focusla denedinmi aracını

olmazsa hafta sonları gel muhabbet ederiz kanka

görkem o zmn beni hakan 1.6 ieslede geçmişti o zamanki problem şuydu ben arabanın trigerini mantarda Gökmenin yanında değiştirmiştim onlarda daha önce hiç triger değiştirmemişler fordun... benim focusun trigerinini değiştirken şahit oldum 2 sene sonra... özel bir aparat kullanıyorsun egzantrikleri kitliyor... o zmn onlar onu kullanmadıkları için arabanın ayarları kaçmıştı... şöyle diyeyim 2. vitese atınca araba duruyordu resmen yolda... zaten fiestayı satma nedenimde buydu...

Oz@nli
    Misafir
    Alıntı LN769 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    birincisi coilover ın dynoda yere verdiği güçü değiştireceğini nerden çıkardın ? Sadece yolda rüzgarı kestiğinden iyi gider şansı olabilir oda abartılamaz.

ilk gücü 128hp çıkıpta yere 121 hp verme olayıda imkansız hangi dynoda ölçüosunuz bunu 7hp kayıp nerde görülmüş ? Normal bir sıfır aracı çıkarsan 20-25hp lere varan kayıplar gözüküyor. Bakımla filtreyle headersla falanla filanla böyle şeylerlede yere verilen güç 20hp artamaz ? bunları siz hangi dynoda ölçtünüz bende gidip çıkarayım aracıda psikolojik olarak rahatlıyım ama inanmak zor
    birincisi ben coilover dynoda güç verir demedim... yolda yürürken yere aktarmadan bahsetmiştim... coilover normal amortisör yaydan farklı çalışır.. aracın amortisörlerinden kaynaklana güç kaybını alır...

aracın ruhsattadaki gücü 128 ps geçer ama dynoda ölçtürdüğümde 121 ps vermişti dedim tekere... nerden biliyorsun 20 25 ps kaybı olduğunu ??? Tamamen yanlış bir düşünce... eet filtre ve headers yada yağ değişimlerim( 10 60 TWS) carbon cleanlerim adam akıllı yaptırdımki ben bu sonuçları aldım... ben 1.6 araç yada vtec felan kullanmıyorum aklında olsun 2.0 litre makinadan bahsediyoruz... ve sağlam bir bloğu olan makinadan...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)