User Tag List

Sonuçlar: focus Sport Trend /306 gti

Katılımcı sayısı
151. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • 306 gti

128 84.77%
  • focus sport trend 2.0

23 15.23%
Sayfa 6/14 İlkİlk ... 45678 ... SonSon
263 sonuçtan 96 ile 114 arası

Konu: focus sport trend /306 gti

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Oz@nli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bilmiyorum nasıl kullanıyorsun ama senin 140 la gireceğin viraja ben en az 170-180 le gireceğime emin ol... sana ABD de 99 da contour ( avrupada mondeodur) ve focus ilk çıktığında , fordun genel müdürünün yaptığı basın açıklamaını şöyleyyeim... biz bu sene iki araç çıkardık ikiside yola sanki ciklet gibi yapışıyor... ve hala focusun yol tutuşuna tüm dünya hayrandır... 2001 de yapılan testlerde sınıfının en iyi yol tutuşuna sahip otomobildi ve ESP nin tek gereksiz olduğu otomobil diye geçer... bu arada benim yrüyen aksam şöyle... H& R coilover, ön ve ara vraj demirleri ( H&R) , Sparco ön kule gergisi... dah sayayım mı ne derler her at sahibine göre kişner...
    Arkdasım abartma tamam ford lar iyi yol tutar ama peugeot da yol tutar adam 140 la s e girer sende orayı 180 le donecenmi
    donerim diyorsan alalım termosumuzu çayımızı kameramızı gidelim bakalım denizemi ucuyorsun yoksa kenardaki trafoyumu deviriyorsun
    yakın arkadasımda sport trend vardı keyifli guzel arabadır ama o kadar yanına gelir 2 lt na makine clio rs yada type r aradaki farkı sayamazsın sonra stock vs stock konsuyorum yapılınca zaten en az onlarda senin kadar veya daha fazla hızlanıyor.
    son olarak neden st de 6 ileri var rs te 5 ileri hic bir zaman anlayamdım

20EF106GTI
    Misafir
    fazla lafa gereg yok kardesım ama anket sonuçları herşeyi sergiliyor.)

Göki,ZD - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    focus geçer

Bülent76 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı seko Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ona ben de hiçbir zaman akıl sır erdiremedim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    focus güzel yol tutar şeklide güzeldir ama motor içine girmeden gtilara kafa tutması imkansız

Oz@nli
    Misafir
    Alıntı seko Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkdasım abartma tamam ford lar iyi yol tutar ama peugeot da yol tutar adam 140 la s e girer sende orayı 180 le donecenmi
    donerim diyorsan alalım termosumuzu çayımızı kameramızı gidelim bakalım denizemi ucuyorsun yoksa kenardaki trafoyumu deviriyorsun
    yakın arkadasımda sport trend vardı keyifli guzel arabadır ama o kadar yanına gelir 2 lt na makine clio rs yada type r aradaki farkı sayamazsın sonra stock vs stock konsuyorum yapılınca zaten en az onlarda senin kadar veya daha fazla hızlanıyor.
    RS ler sınırlı üretildi 2002 var... 2003 2004 RS bilmiyorum... 6 ileri getrac anıman kullanılan model ise 2003 2004 2005 focus ST 170 ler.. Bu konu daha önce hiç dikkatimi çekmemişti..

peugeotdan her türlü daha ii yol tutar... bu ispatlanmış bir şey zaten... bence focusun yol tutuşuna laf atma derim... diyorumya çok görüdm ben önümde arkamda spin atan 106 306 206...

Oz@nli
    Misafir
    Alıntı BAHADIR24 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    focus güzel yol tutar şeklide güzeldir ama motor içine girmeden gtilara kafa tutması imkansız

aynen dediğin gibi standard motoru çok kötü ama ufak tefek şeylerle çok güzel değerler çıkıyor... biraz kurcalamak lazım... çok güzel bir motoru var...

Oz@nli
    Misafir
    Alıntı 20EF106GTI Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    fazla lafa gereg yok kardesım ama anket sonuçları herşeyi sergiliyor.)
    anketi yapanlar daha önce giden bir focus görmedikleri için bence böyle bir sonuç var ortada... yurdumun insanı işte...

Oz@nli
    Misafir
    Alıntı acken Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Biraz iddialı bir cümle olmuş...
    306 gti yol tutuş konusunda referanstır, Ford'un yol tutuşunu da bilirim.
    Bir de 306 Gti yap sat mantığıyla yapılmış kalitesiz bir üretim derken neyi kastettiniz???
    Focus Sport Trend zamanındaki tüm testlerde "Ağırbaşlı Gti" olarak tanıtıldı, aracı kötülemiyorum ancak hiç bir zaman kendi motor kategorisinde hızlı bir hot hatch olamadı, söylediklerimi yanlış anlamayın ama ikisi gerçekten performans olarak çok farklı araçlar. Focus Sport Trend'in performans olarak zamanındaki muadili, Ecotech Astra Gsi'dır.

ben alırken ecotech astrada çok araştırdım ama çok sorunlu bir araç olduğunu ve motorunun hiçbir şeye yanıt vermediği için vazgeçmiştim... standard olarak hakılısın...

VTEC® - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tamamen stock 2 araçtan (306 GTI / Focus ST) Sanırım focus daha dengeli ve stabil bir yol tutuş sağlayacaktır. Çünkü genelde peugeot cu arkadaşlar arka kısmın basılmadan genelde savurma yaptığını söylerler. Eğer karşılaştırma stock olarak düşünülürse focus daha üstün kalıyor.

YEY® - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sport Trend bir gti falan değildir.Kimse kendini kandırmasın 2.0 motorlu bir standart focustur.

Focus mk1'in gti versiyonu için bkz: st170

Oz@nli
    Misafir
    peki BAD boy seni ben geçersem ST170 ne oluyor o zmn ST 170 R mı oluyor... garip garip yorumlar yapmayın...

Oz@nli
    Misafir
    Alıntı VTEC® Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Tamamen stock 2 araçtan (306 GTI / Focus ST) Sanırım focus daha dengeli ve stabil bir yol tutuş sağlayacaktır. Çünkü genelde peugeot cu arkadaşlar arka kısmın basılmadan genelde savurma yaptığını söylerler. Eğer karşılaştırma stock olarak düşünülürse focus daha üstün kalıyor.
    Aynen görkem dediğin gibi herkes focusun hakkını veremez bence... Hala nasıl iddia ediliyor anlamış değilim...

Oz@nli
    Misafir
    Bu arada bende daha önce Saxo VTS de vardı ve şanzımanıda 13/61 di...yüklüydü ben saxoyu satıpta focus almışsam peki o zmn niye aldım... Kötü diye mi aldım acaba...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    peki BAD boy seni ben geçersem ST170 ne oluyor o zmn ST 170 R mı oluyor... garip garip yorumlar yapmayın...
    Sana tavsiyem bir akşam atasehire gel kalabalık bir aksam sana ulasırlar aracını dene giderini gor , 2 lt senin sınıfında arabalar illaki gelir olmadı vtec gelir 106 gti gelir denersin aracını diger turlu zor olur boyle
    gecersin gecilirsin orası ayrı şey yeterki gonuller bir olsun

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aynen görkem dediğin gibi herkes focusun hakkını veremez bence... Hala nasıl iddia ediliyor anlamış değilim...
    hakkını verip vti gti S geçip video koyarsanız kimse konuşmaz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    65 yanaklı köfte lastiklede sürdüm 50 yanak zımba gbi lastiklede sürdüm konilide sürdüm stockta sürdüm focusun yol tutuştaki yeri gönlümde bambaşkadır. 306 gti da sürdüm / bindim onunda çok güzel tepkileri var ama bana focus gibi hissettirmedi içindeyken.ki bindiğim 306 larda şuan piyasada çok güzel ve temiz bakılan araçlardan.

levent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    97 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Alıntı Badboy® Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sport Trend bir gti falan değildir.Kimse kendini kandırmasın 2.0 motorlu bir standart focustur.

Focus mk1'in gti versiyonu için bkz: st170
    Bencede badboy haklı burda, ben 2.0 sport trend i hiçbir zaman bir GTi modeli olarak görmedim Focus'un, özellikle ST170 ve RS varken

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Eray sende geldin ya konu kapanır artık

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)