Canberk madem korkuyorsun c63 bakmaya ne dersin ? Aile araci gibide gezilir
Bmw'den daha sorunsuzdur kesin
Canberk madem korkuyorsun c63 bakmaya ne dersin ? Aile araci gibide gezilir
Bmw'den daha sorunsuzdur kesin
1) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P
2) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" PROJECT400 - DONE!
Instagram: @itkopekas #dev20 #project400
Bir yanda v10 507 hp bir yanda v8 420 hp. Tercihim M6dan yana olurdu ama başka araç önerin demişsinizde onlarında mı 2008 model olması gerekiyor?
surus zevki yol tutus m3
duz yol rolling prestij m6
karari oncelikler belirler![]()
m6'nın sadece adı var. m3 hertürlü avantajlı. 6 kasanın cezbeden tek tarafı sıra dışı tasarımı.
M. The most powerful letter in the world.
bence 335 coupe çok başka motoru modifiye için çok uygun ve daha az maliyetlerle bi m3 den daha iyi yürüyebiliyor.
e92m3 Daha yeni yüzü olan bir araç.
Şu anda benim de düşündüğüm bir araç.
402mt İstanbul Park ısınma kalkışı 13.6xx sec
402mt İstanbul Park n/a s2k Best time 13:407 sec
e92 m3 makyajlı kasa olmadıktan sonra ben olsam düşünmezdim. m6 iyidir dediğin gibi smg nin o vites artırımlarındaki vurma sesi harika. ama tanıdıgım kadarıyla savaşın orda görmüştüm karıştırmıyorsam eğer fiziken m6 ile aranda biraz fark olucaktırm6 büyük bi araç sonuçta, yerinde olsam daha kontrollü bi araç bakardım, farklı alternatiflerde üretilebilir neden porsche düşünmüyorsun mesela 2005-2006 carrera s bakılabilir.
TeamPASAOGLU
m3 kesinlikle dogru tercih olur canberk,m6bildigin okuz gibi hantal bi araba pisttede baya kullanmistik bildigin gemi
m3 cok daha kivrak yeni zewkli ve teknolojik,dkg muhtesem bu arada...
makyajda m3 un sadece stoplari deisti baskada bi farki yok bilginize(e92-93 lerdeki gibi far farki ws yok m3lerde)
m6 nın sesi paha biçilmez ama evladiyelik olmayacağı için m3 alırım, m3 konusundaki güncelleme vs ne varsa ona göre model yılını belirlersin
bence m6 daha alımlı duruyor 3 serisi heryerde çoğaldığı için 6 serisi göze daha bir başka geliyor gibi![]()
e92 m3 arkadaşımda vardı hiç zevk alamamıştı corvette c6 dan sonra almıştı,c6 bile daha ii derdi hep
m6 bence daha iyi ve daha üst bir tercih
Team PAŞAOĞLU
M6 nin motoru(parcalari) ve guc aktarim parcalari nazlidir...
Turkiyede buaraclarin cogu sahibi kullanmayi ve bakmayi bilmedigi icin ya gercek performanslarini gosteremez yada surekli sorun cikartirlar...
Alinicaksa 2008+ alinmali(bir cok parca degisti,bilgi istenirse veririm)
M3,bir cok yeni teknolojiyi barindiriyor ve potansiyel sorun sansi daha az(M6 ya gore daha basit teknoloji var) 2008,ilk cikis yiliydi,bende 0km duz vites almistim(dkg daha sunulmamisti). Ancak 2009 da motor ici ve saft baglatilari gibi guncellemeler oldu. 2010 da sanz ve bazi parcalarda. Yibe istenildigi taktirde aktaririm Canberk.
Kisacasi; cokkkkkkkkkkk temiz(kasadan bahsetmiyorum,mekanik)2008 M6 olmadigi surece, 2009 M3![]()
Dün akşam çok yakın bir arkadaşımın m3 unu kullandım,forumdanda bazı arkadaşlar tanır Burak ı, oturup sohbet ettik..
çok keyifli, sesi olsun gidişi olsun gayet tatminkar ancak insan daha fazla zevk alırmıyım m6dan diye dusunuyor hep ??
Kendisi bile m6 al diyor bütün herşeyi yıktı
Sene içinde 10-15k km arası yapıcam zaten iki aracıda alırsam gunluk olmayacak ancak m3 dkg hergun kullanmak için çok uygun. Hiç sıkıntı çıkarmayacak.
özgür abi keşke sadece far-stop makyajı olsa, m5m6 ve m3 de makyajlarında çok şey değişti. Sen daha içindesin ama m3de ilk çıkanlar baya sıkıntılıydı bmw nin recallı bile var diye hatırlıyorum kol yada ana yataklar için. 08 sonrası v10 da aynı şekilde çok fazla revize var hersey daha sorunsuz hale getirilmiş.
Dediğim gibi sınır 85k euro daha ustune çıkmak istemiyorum, o parayada m3 olarak anca 08ler var..
serhat abi, evet dediğin doğru ancak zevk işin içine girince boyut kısmını hiç düşünmüyorum
carrera s çok yakın bir arkadasımda vardı çok fazla kullandım ve yanında oldum, pdk olmadıktan sonra alınası bir araba değil, kilit yok ve 2s bile çok fazla kafadan kayma durumuna geliyor açıkcası beni hiç sarmadı..
cem abi, dun m3 unu kullandığım arkadaşımın c6 sı vardı hatta hala var ve m3 alınca ilk dediği arabaya bindiğimi şimdi anlıyorum demişti c6 sadece duz yolda gidiyor ve gerçekten çok dengesiz beni çok korkutuyor, yaşadığım tehlikeleri göz önüne getiriyorum c6 ile ve benlik bir araba değil,m3 m5 m6 gibi dengeli olmalı araba. Türkiye asfaltında yllarında c6 ile hep savaş içinde olmanız lazım
abi baktığım birkaç araba var, 08 M3 kesinlikle düşünmüyorum, diğerlerininde fiyatlarından dolayı m6 ya isteyerek kayıyorum![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)