selamlar, Bu iki araçtan hangisi tercih edersiniz ? İkisi de sıfır km. olacak
Fiesta 1.4 tdci titanium
Clio Grand Tour 1.5 dci night & day
![]()
selamlar, Bu iki araçtan hangisi tercih edersiniz ? İkisi de sıfır km. olacak
Fiesta 1.4 tdci titanium
Clio Grand Tour 1.5 dci night & day
![]()
İkisinin de fiyatları çok yakın, %100 özürlü raporu ile alınacak. Fiyatlar sanırım 19-20 gibi rakamlara düşüyor... tam olarak öğrenip yazarım
bu arada aile kullanacak
biri SW biri HB. Bence hitap ettiği segment farklı. bagaj ihtiyacı fazlaysa clio tabiki ancak bagaj ihtiyacı çok fazla yoksa kesinlikle fiesta.
- Fiesta var kuzenimde. kız olmasına ragmen baazen sollamalarda tıkanıp kaldıgını ciddi korkuttugun söylüyor. suspansionu sert görünümünden içi biraz daha dar ama park sorunu olmayan bir arac![]()
#KGdetanirlar
tamam da güzel kardeşim elmayla armut kıyaslanmaz ki.
ihtiyaç ne yönde . aile kaç kişilik . biri karı kocadan da aile olur 4 çocukluda bir aile olur![]()
oy verenlerde neyi baz alırak oy verdiler merak ettim doğrusu ? ne ihtiyaç olduğunu bilemeden yorum yapılamaz
2011 clio grand tour 1.5 dci extreme 85 hp kullanıcısıyım. 2010 ağustostan beri kullanıyorum sıfır almıştım. 58000 km oldu hala kullanmaktayım. Yakıt olarak sürekli şehir içi kullanıyorum. 5.5 lt civarı tüketimi var. uzun yolda 120 ortalama ile giderseniz 4.7-4.9 arası bi tüketim söz konusu. direksiyonu aşırı derece yumuşak aralıksız 10 saat yola bile gitseniz sizi yormıcak bi araç. bagajı çok geniş. arka koltuk diz aralıkları böyle bi araç için gayet geniş. 200 nm torka sahip bi araç kalkışı ve yokuşta tatmin edici. süspansiyonları aşırı derece bi konfor beklenecek gibi değil ama fiestadan kaliteli. iç konsolda kullanılan malzeme kalitesiz vites topuzum yüzüldü garantiden değiştir cd çalarımın yüzeyi yüzüldü o garanti dışı dediler. bunun dışında güzel bi araç. en önemli artısı yakıtı. bir depo ile düzenli kullanımda şehir dışında 1150 km görmek mümkün ve deposu 55 ltlik bi depoya sahip. onun dışında söyleyebileceğim birşey yok ama fiestadan önce tercih edilecek bi araba.
off o dizel fiestaynan kalkışta devri iyi veremezsen 6-7 saniyelik lag ı var. bekle babam bekle.. clio da öyle mi acaba.
arkadaş bunların otomatik viteslilerinden mi alacak acaba
bu arada clio kasa değiştiriyor.. bekleyebiliyorsa beklesin 1-2 ay
--
her geçen yıl bir önceki yılı aratır hale geldi zaman...
clio 85'likler süper hatta bende mevcut ve çok memnunum yazılımı rahatça yapıp şehiriçinde canavar gibi gider.... Bagaj öle çok büyük falan değil ama yeterli
geldimm
kriterler şöyle
- Araç günde maksimum 5-10 km yapacak esktra bi iş çıkmazsa
- Genel olarak bayan kullanacak
- Uzun yol olarak sadece Ayda bir Didim'e gidip geliyorlar
- Tüketim konusunda zaten yakınlar birbirlerine ama çok fazla cebi yormaması lazım
- Tabi ki konfor ve sağlamlık
- yedek parça sıkıntısı da olmasın
Fiyatları yakın oldugu için konuya girmiyorum..
Bu arada 2 alternatif daha çıktı
Opel Astra HB 1.3 cdti 5k
Chevrolet yeni Aveo hb 1.3 dizel
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)