Printable View
Alıntı: mami_makinen Nickli Üyeden Alıntı Abi ne demek hepinizde buyuk emek ve para harcadiniz Her delikanlinin harci degil bu isler turbo araba yapacagina 10 cocuk yap daha iyi :) Mami abi imzalık yazdın yine :)
İste sampiyonlar ligi ...
ikinizin galibi gelsin
Alıntı: XoR Nickli Üyeden Alıntı Mami abi imzalık yazdın yine :) Çeken bilir cok yoruldum cookkk :) 106 ile mutluyum simdilik :)
Alıntı: stlegal Nickli Üyeden Alıntı napak olum her alanda saldırıyoruz işte rekabet iyidir :D napsam 3,9 dbn imi yayınlasammı tam zamanı gibi:D
Alıntı: miniks Nickli Üyeden Alıntı ikinizin galibi gelsin çok fazla hızlı gelir tövbe de
Alıntı: ademsezer Nickli Üyeden Alıntı napsam 3,9 dbn imi yayınlasammı tam zamanı gibi:D önce 4 ü görelim adem, 3 kusur kalsın :D
Alıntı: ademsezer Nickli Üyeden Alıntı napsam 3,9 dbn imi yayınlasammı tam zamanı gibi:D şöyle şeyler yazma adam sonra çıkıp 3.7 yapıcak adem gecende 4.5 dedin gitti 4.xx yaptı sonra yetişemicem size :)
Alıntı: ademsezer Nickli Üyeden Alıntı napsam 3,9 dbn imi yayınlasammı tam zamanı gibi:D ne yedin len sen yine :D
Alıntı: miniks Nickli Üyeden Alıntı ikinizin galibi gelsin tek atımlık kurşunun war gibi konuşuyon başkan:D
Alıntı: B.Aktepe Nickli Üyeden Alıntı önce 4 ü görelim adem, 3 kusur kalsın :D cemin 4 u ben gorıym 3 u videolu piyasaya surucem:D Alıntı: miniks Nickli Üyeden Alıntı şöyle şeyler yazma adam sonra çıkıp 3.7 yapıcak adem gecende 4.5 dedin gitti 4.xx yaptı sonra yetişemicem size :) hilmi hiç guven vermiyon bi işler ceviriyon yıne:D Alıntı: stlegal Nickli Üyeden Alıntı ne yedin len sen yine :D ethenol:D
Alıntı: ademsezer Nickli Üyeden Alıntı tek atımlık kurşunun war gibi konuşuyon başkan:D ADEM Oyların yarısını bağışlasana hilmiye :D
hilmi oyumu sana werdim:D
Alıntı: ademsezer Nickli Üyeden Alıntı hilmi oyumu sana werdim:D OLUM bak görücen listede hilmi birinci çıkıcak :D
Alıntı: stlegal Nickli Üyeden Alıntı ADEM Oyların yarısını bağışlasana hilmiye :D kurban kesicektim bazoya olmadı böle yapım hayır hayırdır:D
Alıntı: ademsezer Nickli Üyeden Alıntı tek atımlık kurşunun war gibi konuşuyon başkan:D Aynen moruk Jubileyi yapıp bu işleri bırakıcam Allahın izni ile
oy oy oy, çok sert be :D
Alıntı: stlegal Nickli Üyeden Alıntı OLUM bak görücen listede hilmi birinci çıkıcak :D .......bencede:D
Alıntı: ademsezer Nickli Üyeden Alıntı hilmi oyumu sana werdim:D Adamsın bende sana vermek isterdim ama senin çok diye kendime verdim :)