Printable View
Alıntı: stlegal Nickli Üyeden Alıntı SENİ seçtim pikaçu :D ulan anket sayesinde biraz cesaretlendin he:D
Alıntı: ademsezer Nickli Üyeden Alıntı ulan anket sayesinde biraz cesaretlendin he:D DÖtüm kalktı ha gelsene len bu akşam :D Hadi gel gelll :D
Alıntı: stlegal Nickli Üyeden Alıntı DÖtüm kalktı ha gelsene len bu akşam :D Hadi gel gelll :D arıyorum gelme diyon:D
Alıntı: ademsezer Nickli Üyeden Alıntı arıyorum gelme diyon:D NAZ yapıyom ısrar et :D
Dunya capinda sureler ne bilen var mi? Kazayla tiklamayalim dunya rekoruna bu gazla hahaha :D Birde aranizdan 60-130 olcen var mi?
Alıntı: stlegal Nickli Üyeden Alıntı NAZ yapıyom ısrar et :D biraz cilwelen bari:D
Alıntı: ademsezer Nickli Üyeden Alıntı biraz cilwelen bari:D Gurup yapcazmı ama baksana hilmi tövbe etmiş :D
Alıntı: stlegal Nickli Üyeden Alıntı Gurup yapcazmı ama baksana hilmi tövbe etmiş :D hilmi töbe ettiyse yapar:D
Alıntı: ademsezer Nickli Üyeden Alıntı hilmi töbe ettiyse yapar:D amannnnn onun tövbesi beni görene kadar :D
bu arada 5 boy şuan:D
Alıntı: ademsezer Nickli Üyeden Alıntı bu arada 5 boy şuan:D Olum hilmi alıcak ona merak etme :D
Alıntı: stlegal Nickli Üyeden Alıntı Olum hilmi alıcak ona merak etme :D hilmi gelişime açık bi kişilik:D
Alıntı: ademsezer Nickli Üyeden Alıntı hilmi gelişime açık bi kişilik:D Unutuyor ama hep :D yazmıyor ağırdan alıyor :D ama bir taraftan biliyor başına gelicekleri :D
Alıntı: stlegal Nickli Üyeden Alıntı Unutuyor ama hep :D yazmıyor ağırdan alıyor :D ama bir taraftan biliyor başına gelicekleri :D tehlikenin farkında olduğu için sükut duruyor:D
Alıntı: Maxiboost Nickli Üyeden Alıntı Dunya capinda sureler ne bilen var mi? Kazayla tiklamayalim dunya rekoruna bu gazla hahaha :D Birde aranizdan 60-130 olcen var mi? ben ölçmedim ama eski dbnlerde varmıdır bakmak lazım..
Alıntı: stlegal Nickli Üyeden Alıntı ben ölçmedim ama eski dbnlerde varmıdır bakmak lazım.. 100 dewir fazla dnüp onuda tek vitese düşürcem:D
Alıntı: ademsezer Nickli Üyeden Alıntı 100 dewir fazla dnüp onuda tek vitese düşürcem:D deme lan öle şeyler :D
Alıntı: stlegal Nickli Üyeden Alıntı deme lan öle şeyler :D sıfırdan 3 le kalkarmı acaba:D
Alıntı: ademsezer Nickli Üyeden Alıntı sıfırdan 3 le kalkarmı acaba:D hilmi bu yeterki istesin :D