Stlegal Cem
Bazooka Adem
Miniks Hilmi
ben senınle denemek istıyorum hilmi acık ve secik söluyorum arkadaşım madem 2yle deneme talebin bide kanatlı4 ceker o dedıklerın bana uyuyo.. o skylıne varya onu da gene cağır :d
ama bu sefer arabam 500 hp deil haberın olsun![]()
Call for prayer
http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
Instagram hesabımız
miniksracing - humidorturkiye
Call for prayer
Instagram hesabımız
Deneme mevzusuna gelince arkadaşlıklar bozulcaksa sokarım arabasına da tekerine arkadaş her zaman aynı *** oluyor
ben açık açık söylüyorum kardeşim Sulhinin oldugu hiç bir otobana çıkmam
arkadaşlığımda bozulcaksa en yavaş benim
3 ncü şahısların ağzı götü başı durmucak geçilenin dedikodusu yapılıp durulcak sonra gene aynı şeyler
en iyisi herkesin 100 - 200 degeri var
Ben 3 ncüyüm en yavaşım sizler takılın
Sulhinin varlığı benim cemle aramın bozulmasına bile sebep olur çünkü o yüzden ben kimseyle denemicem
son sözüm
En yavaş ben olayım hiç umrumda değil
Call for prayer
Instagram hesabımız
Jumbo suan sana bu kadar sabirli yaziyorsam sebebi bir aksam beni agirlarigin evinin kapisini actigin icin ama bu satten sonra 3 pehlivanin arasina girip bu sekilde yazarsan bende senle ayni seviyede yazmaya basliycam ..ne hilminin ne benim n de ademin tarafa ihtiyaci yok hele senin tarzinda yazanlRa hic gerek yok.az sabret herkes gibi sende bu tarihi anin tadini cikar bidaha cunku hicbirinizin boyle bir deneme gormeye omru vefa etmez bozmyain bu buyuyu..
Kurt kışı geçirir yediği ayazı unutmaz..
Jumbo suan agresif yazilmasinin tek sebebi sensin saka yapiyormus hayatinda ademle benlebkac sefer sakalastin
Bu arada deneme konusuna gelince hilmi bursaya gitmek isteyince adem bana teifte bulundu bende kabul ettim bundan daha durustce ne olabilir he hilmi denemek istemezse kimse zorliyamaz dene diye yaris bittikten sonra kimseyle kus kavgali olmak istemiyorum yoruldum artik..
konu gayet makara tukara gidiyodu, kalpler kırılacaksa denemeye yarışmaya gerek yok kankalar
CNC MACHINE WORKS
CUSTOM TUNE PARTS
abı o konuyu gec. lafı bıle olmadı OLAMAZ. o saatte ızmıre gelıp benden baska bı yerde kalsaydınz sızın ayıbınız olurdu zaten.
Ben gorebılcegın en fanatık adamlardan bırıyım abı sende az cok bılıyosun.
Turkıyede hayal dedıgımız honda sanıyelerını cıkartmıs adamlarsınız 3nuzde.
Sızden nefret bıle edıo olsam(misal) Sıze saygı duymak boynumuzn borcu turkıyede honda yı en ıyı temsıl eden adamların ıcındesınız 3nuzde.
Benım yazdgım seyler tamamen makaradan. Butun konu Stlegal Ve Ademsezer fanatıklerı arasında gecıo. hulk tarafıda benım yazdıklarım yanlıs anlasılmıs olabılır tek nıyetm makara smıle yapmıyorum dıye cıddıye aldınız sanırım.
Ilk basta yazdım oyum hulk'tan yana dıye. ama bu demek degılkı hulk gecılırse kahrolcam sınrden gebercem .
Cunku bende farkındayım turkıye ıcın nasıl degerlı bı yarıs olcagının bunun.
sen benım yazdıklarıma fazla takılma abı cunku cahılım ben yasım daha 22.
ıstemeden de terbıyesızlık yaptysam ozur dılerım.
Gonlum HULK'un kazanmasından yana. onun taraftarıyım
ahmetle hılmı abıyede YALAMA yapma gıbı bı nıyetım olamaz ( Adem sezer ıcın yazıyorum bunu)
Bızım paylastıgımız degerler araba olaylarının cok ılersınde.
Araba umrumda bıle olmaz onlar gıbı bende deger vermem teneke parcasına.
Şimdi üzerime düşmez benim tabiki ama Jumbo be ne kadar saimi olursan ol ama sana düşmez be hacı Adem,Hilmi ve Cem abi bu üçlü arasındaki diyaloğ
IMPOSSIBLE IS NOTHING
Kime tamam agam desek anamizi soruyo.sikildim yine piskopat hareket etmek istemiyorum cidden ondan sonra mahallenin delisi diyosunuz
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)