akhisara yolla şunu:D
Printable View
Bi de kendini cok hizli sananlar var kendini kandiranlar. Onlara dicek hicbir sozum yok kendi kurduklari dunyada mutlu huzurlu yasiyorlar.
Sonra otobana cikip stock sti a geciliyorlar. Ama genede kendilerini kandirmaya dewam ediyorlar.
stock sti a gecildigi gercegini kabullenemiyorlar. Bunlara da zavalli deniyor Tıp dilinde.
Ahmet
Bi de dedikoducular war bu Piyasda karı gibi milletin arabasini cekistirir. Onlar cekistirdikleri arabaya imreniP ulasamayan masallah diyemiyen ezik kesim. dedim ya piyasa ****** hangisinin yemin vericen de susturucan. En iyisi duymazdan gormezden gelmek
Ahmet
bir haftadır kime oy vereceğime karar veremedim :)
şuan teg geçiyor içimden, bilmiyorum nedenini :)
büyük ihtimal o porsche videoları yüzünden
sertaçı kes işi gücü yok bu saatte konuyu takip ediyo
Ahmet deve kadar boyun var küçücük beynin var bu yazılar nedir ya ilk okul çocugu gibi benim işim olmaz diyorum bu konuda mesajim yok diyorum hala salak salak yazılar yaziyosun olm didişin kendi icinizde senden ala götü başı oynayan adammi var .sen delikanli gibi şunu söyle bizim dükkandayken herkes varken sen kardeşin bilal hadi çıkalım deniyelim dedimmi dedim sende sana hulki 10 boy gecirtmem denemicem dedinmi dedin bitti biz denemyemedik ve konu bitti hala uzatiyosun yeter artık.