Stlegal Cem
Bazooka Adem
Miniks Hilmi
ademsezer Nickli Üyeden Alıntı diyette olanlar war lütfen Benim arabam hızlı 82 kiloyum camcar olayım size
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
XoR Nickli Üyeden Alıntı Benim arabam hızlı 82 kiloyum camcar olayım size benim arabam 3 ileri akü bende 120 kiloyum nası olcek
mmustu Nickli Üyeden Alıntı emanete hıyanetlik olmaz hacı gözümün göremeyeceği yere sakladım mındar olmasın diye Ohooooo one yumurtularla yatip kalmistir
Kurt kışı geçirir yediği ayazı unutmaz..
geçen yazdım zort beye nefsime biraz daha hakim olamasam gidiyodu akü
stlegal Nickli Üyeden Alıntı Ohooooo o ne yumurtularla yatip kalkmistir Offffffffffffffffffffffffffffff amk plaza'dan atıcam kendimi şimdi
onu bunu bırakta sankonun melemenini özledim akü
XoR Nickli Üyeden Alıntı Offffffffffffffffffffffffffffff amk plaza'dan atıcam kendimi şimdi O sucugu gorebileciginimi saniyorsun
stlegal Nickli Üyeden Alıntı Hilmi nerde bi seyler yapiyomu acaba
mmustu Nickli Üyeden Alıntı onu bunu bırakta sankonun melemenini özledim akü Koray bu melemnci cumaliyi bilmiyo dimi
stlegal Nickli Üyeden Alıntı O sucugu gorebileciginimi saniyorsun kuray bey lütfen devir teslim anında foto çekelim
stlegal Nickli Üyeden Alıntı Koray bu melemnci cumaliyi bilmiyo dimi o kim ..
ademsezer Nickli Üyeden Alıntı Bunu sana kim verdi bu bizim ozel resmimizdi
mmustu Nickli Üyeden Alıntı onu bunu bırakta sankonun melemenini özledim akü stlegal Nickli Üyeden Alıntı O sucugu gorebileciginimi saniyorsun Öğlen alıcam dükkana gelirim yakarız mangalı ekmek arası yeriz
stlegal Nickli Üyeden Alıntı Bunu sana kim verdi bu bizim ozel resmimizdi ensenizdeyim
stlegal Nickli Üyeden Alıntı Koray bu melemnci cumaliyi bilmiyo dimi Yok abi haberi yok ama Güven gelmesin sahan yetişmiyo
mmustu Nickli Üyeden Alıntı o kim .. Koraya sor o geldi
XoR Nickli Üyeden Alıntı Yok abi haberi yok ama Güven gelmesin sahan yetişmiyo Guven manda digetinde
olum söylesenize nan şişecek bi yerim
ctesi gelinlan hep beraber cmali yapalım
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Forum Kuralları