User Tag List

Sonuçlar: Araçlardan hangisi iyidir?

Katılımcı sayısı
49. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Honda Civic 1.8 i-vtec Hachtback otomatik

7 14.29%
  • Mercedes B150 Otomatik

10 20.41%
  • Audi A3 Sportback Otomatik

32 65.31%
Sayfa 2/2 İlkİlk 12
24 sonuçtan 20 ile 24 arası

Konu: Araç önerisi

TurboJDM
    Misafir
    Alıntı FAGE12 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    e yukarıda yazdım ya
    ibrahim arkadaşımız bana pmden bi site hattı orda okuduğum kadarı ile bu i-shiftlere yazılım yapılmış 0-100 km 10sn ye düşmüş ama tekleme titreme sorunu varmış galiba bu konuda bilgin var mı? keske K20 şanzımanı uysa 6 ileri type-slerdende iyi olur

Ken_Block - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    A3 candır

FAGE12 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı TurboJDM Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ibrahim arkadaşımız bana pmden bi site hattı orda okuduğum kadarı ile bu i-shiftlere yazılım yapılmış 0-100 km 10sn ye düşmüş ama tekleme titreme sorunu varmış galiba bu konuda bilgin var mı? keske K20 şanzımanı uysa 6 ileri type-slerdende iyi olur
    aynen sanzımana yazılım atılsada tıtreme olayı malesef dewam ediyor zaten tek şikayet şanzımanı o kasanın . swap konusunda tam emın olmamakla beraber olacagını zannetmıyorum bence bu konuyu mınıks , bilal aktepe veya özgün abiye sor daha sağlıklı bilgilendirme yaparlar .
    Tavsiyem o ki ileride yapacağın swap olayına dayanarak ( ki oluyorsa o da ) kalkıp sorunlu araç alma çünkü bıktırır seni tiksinirsin . bence farklı bir model al zamanı gelince alırsın hem farklı araç kullanmış olursun hemde tiksinmezsin araçtan
    Birgün Ölürsem Tabutumu 4kişi Taşıyacak Yaa. Öndekiler 1.60 Boylarında, Arkadakiler 1.90boylarında Olsun. Maksat Ön Biraz Basık Dursun

TurboJDM
    Misafir
    Alıntı FAGE12 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aynen sanzımana yazılım atılsada tıtreme olayı malesef dewam ediyor zaten tek şikayet şanzımanı o kasanın . swap konusunda tam emın olmamakla beraber olacagını zannetmıyorum bence bu konuyu mınıks , bilal aktepe veya özgün abiye sor daha sağlıklı bilgilendirme yaparlar .
    Tavsiyem o ki ileride yapacağın swap olayına dayanarak ( ki oluyorsa o da ) kalkıp sorunlu araç alma çünkü bıktırır seni tiksinirsin . bence farklı bir model al zamanı gelince alırsın hem farklı araç kullanmış olursun hemde tiksinmezsin araçtan
    manuellerine bakıyorum şuan. aklımda bu r16 ve r18 motorlar için birebir direk tak birebir uyumlu zage turbo kit ile aem ficle güzel sonuç alıınıyor bi nevi 4 kapılı çakma typer. amacım 4 kapı typer yapasım var

FAGE12 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı TurboJDM Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    manuellerine bakıyorum şuan. aklımda bu r16 ve r18 motorlar için birebir direk tak birebir uyumlu zage turbo kit ile aem ficle güzel sonuç alıınıyor bi nevi 4 kapılı çakma typer. amacım 4 kapı typer yapasım var
    manuel lere hıc bırsey dıyemem daha dogrusu ben sorunu olan manuel duymadım dedıgım gıbı bı pım at dedıgım kısılere onlar bu ısın ustadları onlar daha ıyı yonlendırırler
    Birgün Ölürsem Tabutumu 4kişi Taşıyacak Yaa. Öndekiler 1.60 Boylarında, Arkadakiler 1.90boylarında Olsun. Maksat Ön Biraz Basık Dursun

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)