o paralara bundan 5 sene önceki tercihim bravo HGT idi,, halen fikrimde bi değişiklik yok,,vti lede yürüdüm 106 gti lada 206 gti larlada ,,hem efsanevi sesiyle hem gidişiyle her zaman keyif aldım....
o paralara bundan 5 sene önceki tercihim bravo HGT idi,, halen fikrimde bi değişiklik yok,,vti lede yürüdüm 106 gti lada 206 gti larlada ,,hem efsanevi sesiyle hem gidişiyle her zaman keyif aldım....
crx
şaka şaka elindeki paranın 15 bin oldugnu var sayıyorum 3 5 liraya bir şahin alıp komple motor yapıp turbolardım o paralara cıkarmı bilmiyorum ama turbo bir arac her zaman farklı ne olursa olsun ister sahin ister dogan![]()
si a hiç binmedim vites aralıkları yol tutusu konfor nasıl bilmiyorum sadece dısını gördüm alıpta pişman olmaktan korkuyorum
Valla genel olarak honda alıyorsan pek bir konfor bekleme.. Yol sesini içeri alır malzeme kalitesi avarajın üstünde değildir koltukları rahat değildir..
Rahatıma düşkün adamım diyorsanız Astra Gsi bakabilirsiniz yada golf3 gti olabilir fiyatlarını piyasasını tam bilmiyorum ama emsali gti'lara bakılabilir yani..
Alıpta pişman olucagın tek yanı biraz yavaş olmasıdır ama cigerlisi yine rex le kafa kafaya belki 1 boy gerisine düşer yüklersin gider yani olay aracın geçmişi motoru ve bakımlarıyla alakalı cok orjınal cigerli bulursun rexlere saplarsın ama honda grubunda alıpta pişman olucagın araba yoktur benım icin .üzülmeszin si alırsan fakat dogru düzgün iyi birşey alman lazım.
kardesim 2000 model full orjinal el degmemis 206 gti var arkadasimda ilk el sayilir 2.sahibi aracin..140 bin km civari tertemiz,darbesiz,degisensiz dusunursen arac Adanada zaten 16000 fiyati+discler ve lastikler yeni..
konforuda pek aramıyorum sadece yol tutuşu şanzıman saglamlıgı motor saglamlıgı. olsun güç konusundada pek bir korkum yok . nekadar para okadar performans![]()
Honda Civic 1.6 Si 1992 Model 14.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk - 33681716
tanımam etmem ama ilk sıralarda diyebilirim benim icin sitede.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)