Peki bu aracın roll yada dyno çıktısı mevcutmu? araç satılıkmı?
Peki bu aracın roll yada dyno çıktısı mevcutmu? araç satılıkmı?
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
kimseye bişey attıgım yokkimseyede bişey atmadım şimdiye kadar
hgtnin orjinal motoruna turbo ekleyip korveti geçenler utansın
ayrıca bukadar sinir yapmanızada gerek yokarabayı yapanlar laf etmiyor siz laf ediyorsunuz çok enterasan işin ilginç tarafı arabayı yapan adamlar yok öyle bişey , kimseye öyle bişey demedim öyle bi iddaa da etmedim diyor al sana bi enterasanlık daha
bu arada unutmayalımki ben biyerlerden okuyup burda laf etmiyorum
siz kendi parmağınızla yazdınız ben biyerde okudum orjinal motorla 400'e kadar yolu var gibi
bende onun üstüne hayalpen reklamı örneği verdim
![]()
Arkadaşlar denemek isteyenlerle seat ibiza 1.2 tsi dsg aracımı deneyebilirim ataşehirdeyim. araçta sadece cutout var tamamen stock
Arabası kadar kafası var anahtari kadar beyni yok.
bu akşam müsaitim olabilir. yalnız aracım tamamen stock denemeye değecekse deneyelim![]()
Arabası kadar kafası var anahtari kadar beyni yok.
tjetler tsi kadar fazla gücü kaldırmıyormus o zaman
tsi ile tjet karşılaştırması zor iki motor ama hernekadar tjet kullansamda stock motor güç artışında tsi tjetten daha fazla güç üretir kanatindeyim ama şu var mesela tjeti kullanan fiat markası tjete sadece turbo beslemesi koyarken vw grubu tsi motora 125'lik seri üstü motor seçeneklerine sc + t koyuyor oyüzden karşılaştırma biraz zorlaşıyor..
T-jet ve TSI sadece hacim ve güç olarak benzer araçlar. Yoksa teknolojileri, üretimleri, çalışma mantıkları tamamen farklı.
T-jet fiat'ın eldeki fire motorunu güçlendirilip turbolanmışı. Manifolddan enjeksiyonlu, klasik ama sağlam ve sorunsuz bir tasarım.
TSI ise downsizing, direkt enjeksiyon, aşırı besleme mantığı ve amacıyla sıfırdan geliştirilmiş, direkt enjeksiyonlu, daha modern teknolojiye sahip bir motor. Sadece direkt enjeksiyonlu yakıt sistemi bile başlı başına daha yüksek güçlere ulaşabilmesine olanak tanıyor. Ama T-jet kadar basit ve klasik bir yapıda olmaması müdahaleleri zorlaştırıyor ve motoru kırılganlaştırıyor.
Bu sebeplerden bence ikisi üst limitleri açısından karşılaştırılmamalı.
Your car is your story. So don't let someone else write the book...
ayni konu bu forumdada var ayni yorumlari eklesene o konuyada.
http://www.techturkey.com/forum/vide...-m3-420hp.html
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)