13 yıllık mercedes kullanıcısın kanına gırerek a7 yi aldırdım bakalım. Umarım yanlış karar vermemişimdir![]()
13 yıllık mercedes kullanıcısın kanına gırerek a7 yi aldırdım bakalım. Umarım yanlış karar vermemişimdir![]()
Hayırlı uğurlu olsun abi . Allah kaza bela vermesin130 kmye gelince o spoylerin açılması bile o aracı almaya değer
![]()
a7 satarken çok zor bi araba ben olsam yeni a8 alırım.
Türkler öyle bir millettir ki,hayatta bir tane bile kalsa devlet kurup intikamını alır.
Teşekkürler.daha guzeli sizin olsun.
Soylediğin fiyatlarda bile satılsa arada 25 bin euro fark var. 60 binlira para yapar.
Burdan kolay yazılıyo ama 60 binde bi araba parası.
Kaldıkı yazdığın fiyatlar yanlış. Doğuşta 125 bin euro A7. Panemera da 170 den aşağı değildir.
A7 ve A8 arasındada aynı şekilde baya fiyat farkı var
Aklımıza ve cebimize a7 uydu. Test sürüşünde hoşuma gitti. Biraz kullanalım bakalım.
allah kaza bela vermesin sizde haklısınız ama 730 a o kadar para yazınca dusunursunuz dıye yazdım
bir de antepte bi bayi a7 lerin 313 lüğünü getirmişti ,bayi ne zaman getirir acaba 313 ps 630 nm tork 3 lt twin turbo,bayi olmadıgı ıcın almak ıstemıyorlar 140 euro istiyorlardı onlara
hatırlattıgın iyi oldu
bende bi hikaye anlatayım.
arac 530d,borusandan fiyat alınıyor atıyorum 103 bin euro.
adam istanbulda bi galeriden 85 bin euroya hemde daha dolu diyor bulup alıyor.
fiyatları attım
bi süre sonra aracın sanzımanından ses geliyor ve adam servise getiriyor ,servis bakımında şasi no dan aracın 60 bin kmden sıfırlanıp satıldıgı anlasılıyor
bizzat bmw deki yetkiliden dinledim.
onun dısında şöyle de dedi adam
biz bunun yetkili ithalatcısıyız yani bunu bizden daha ucuza kimse getiremez diyor.ya fatura dusuk gosterır yarın bi gün sana patlar yada ıkıncı eldır baska bıseyı vardır öyle verir yoksa emin ol aynı ayarda sıfır km arabayı bızden ucuza veremez dedi.bende bunu dogruladım ,çeşitli galerilerden fiyat aldım vergi kacırmayan vs düzgün arac satan galeriler,yetkili bayiden daha yuksek fiyat cekiyorlar.
+hepsi bi yana satarken ucuza aldıgın arabanın acısı cıkıyor ucuza gıdıyor
Yetkili ithalatciyiz bizden daha ucuza kimse getiremez muhabbetine katilmiyorum acikcasi, 100k Tl 'lik aracta ortalama %7 iskonto veren bayiler buna ragmen kazaniyorsa eger, duzgun faturali sahsi ithalat yaparsan daha uygun meblaglara araci indirebilirsin. O kadar kosturmaya ugrasa ve bazi firmalarda garanti disinda kalmaya deger mi degmez mi o ayri konu.
Don't believe everything you hear,
Real eyes, realize. real lies.2Pac Shakur
kacırmadan daha uyguna getiren bana galeri isimlerini ver bende arastırır bi daha oradan alırım ben pek göremedim o kadar bilgim yok,sonucta distribütörün çektiği araba ile grey marketin çektiği araba sayısı cok farklı ,hangisinin ucuza getirebileceğini kestirmek zor değil
olur,pm de atabilirsin, ben vergi kacırmayan diye söylenen galerilerden daha yüksek fiyat aldım
PM'e gerek yok,
Su postumda galeri diye herhangi bi laf etmis miyim? Etmedim, sahsi ithalat dedim. Sahsi ithalat ne demek? Farzi misal 100 binlik arabayi tam degerinde gosterip, utu faturasi kesmeyip, adam gibi fatura kesip kendi arabani kendin getirirsin demek. Ben de ne diyorum; bayiler bile iskontolara ragmen kazaniyolarsa kisisel ithalat yapip ayni donanimlardaki bi araci bayiden daha uygun fiyata araci cikarman mumkun. Mumkun olmasinin yani sira diger yandan araci getirmek icin proseduruydu, masrafiydi , garanti disi kalmasiydi ( Grey ithal Range'lere Borusan garanti vermiyodu bi ara vs. vs. ) ugrasmaya deger mi degmez mi gibi bi' durum da var diyorum. Tek bi galeri lafi mi ettik de '' ben bulamadim soyle de ordan alalim '' uslubu tasiyosun ben de bunu anlamiyorum.
Cevabini kendin yukarida yazmissin zaten. Distributor 100 tane ceker ustune 1 koyar satar surumden kazanir, galeri 10 tane ceker ustune 5 koyar satar.
Don't believe everything you hear,
Real eyes, realize. real lies.2Pac Shakur
benim tercihim Audi A7 3.0tdi' olurdu çünkü tasarımınını çok beğeniyorum ve bmw yi de sevmiyorum .anket dışında ise eğer lüks sınıfta bir otomobil alınacaksa günümüz piyasasında tasarım ve teknoloji showu mercedes derim.bmw artık benim için yalan bir marka tasarımda![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)