User Tag List

Sayfa 3/3 İlkİlk 123
53 sonuçtan 39 ile 53 arası

Konu: Audi A7 3.0tdi vs. Bmw 730d

iynn-RS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    13 yıllık mercedes kullanıcısın kanına gırerek a7 yi aldırdım bakalım. Umarım yanlış karar vermemişimdir

ByFree - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hayırlı uğurlu olsun abi . Allah kaza bela vermesin 130 kmye gelince o spoylerin açılması bile o aracı almaya değer

FAGE12 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı onur_S Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    neye göre bunu söylediniz?biz arastırdık ettık bu kadar,sizin gördüklerinizi göremedik yeni kasa x5 i satıp a6 aldık ama?
    bmw nin içine binice bişeyler yavan geliyor ama ben de çözemedim
    iynn-rs mesajını görmedim cls basık filan diyorsan hiç 6 grand bakma bile,açıkçası a7 ye çıkana kadar panamera daha mantıklı zaten aynı motor,sanzıman farklı ve porsche daha torklu fakat audiden daha yavas agırlıktan dolayı.
    a7 alınacaksa panamera,alınmayacaksa a6
    PANAMERA ILE A7 FIYATLARI ARASINDA BAYA BI FARK YOK MU
    Birgün Ölürsem Tabutumu 4kişi Taşıyacak Yaa. Öndekiler 1.60 Boylarında, Arkadakiler 1.90boylarında Olsun. Maksat Ön Biraz Basık Dursun

Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı FAGE12 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    PANAMERA ILE A7 FIYATLARI ARASINDA BAYA BI FARK YOK MU
    baya bi fark yok
    galerilerdende alınabilir ama insan güvenemiyor
    a7 lerde 140 civarında geliyor,panameralar güvenilir bi galeriden 165 civarına alınıyor diye biliyorum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    a7 satarken çok zor bi araba ben olsam yeni a8 alırım.
    Türkler öyle bir millettir ki,hayatta bir tane bile kalsa devlet kurup intikamını alır.

iynn-RS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ByFree Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hayırlı uğurlu olsun abi . Allah kaza bela vermesin 130 kmye gelince o spoylerin açılması bile o aracı almaya değer
    Teşekkürler.daha guzeli sizin olsun.
    baya bi fark yok
    galerilerdende alınabilir ama insan güvenemiyor
    a7 lerde 140 civarında geliyor,panameralar güvenilir bi galeriden 165 civarına alınıyor diye biliyorum
    Soylediğin fiyatlarda bile satılsa arada 25 bin euro fark var. 60 binlira para yapar.
    Burdan kolay yazılıyo ama 60 binde bi araba parası.

Kaldıkı yazdığın fiyatlar yanlış. Doğuşta 125 bin euro A7. Panemera da 170 den aşağı değildir.

A7 ve A8 arasındada aynı şekilde baya fiyat farkı var

Aklımıza ve cebimize a7 uydu. Test sürüşünde hoşuma gitti. Biraz kullanalım bakalım.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı iynn-RS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Teşekkürler.daha guzeli sizin olsun.

Soylediğin fiyatlarda bile satılsa arada 25 bin euro fark var. 60 binlira para yapar.
    Burdan kolay yazılıyo ama 60 binde bi araba parası.

Kaldıkı yazdığın fiyatlar yanlış. Doğuşta 125 bin euro A7. Panemera da 170 den aşağı değildir.

A7 ve A8 arasındada aynı şekilde baya fiyat farkı var

Aklımıza ve cebimize a7 uydu. Test sürüşünde hoşuma gitti. Biraz kullanalım bakalım.
    allah kaza bela vermesin sizde haklısınız ama 730 a o kadar para yazınca dusunursunuz dıye yazdım
    bir de antepte bi bayi a7 lerin 313 lüğünü getirmişti ,bayi ne zaman getirir acaba 313 ps 630 nm tork 3 lt twin turbo,bayi olmadıgı ıcın almak ıstemıyorlar 140 euro istiyorlardı onlara

mrtysn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı CaNeR44 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kesinlikle cls ital araç bakın 115 bin eurolara kadar düşer fiyatı
    Gidip bayiden alan adam keriz o zaman? O 115'e satilan cls'lere kesilen faturalar ne alemde haberin var mi?
    Don't believe everything you hear,
    Real eyes, realize. real lies.
    2Pac Shakur

Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mrtysn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Gidip bayiden alan adam keriz o zaman? O 115'e satilan cls'lere kesilen faturalar ne alemde haberin var mi?
    hatırlattıgın iyi oldu
    bende bi hikaye anlatayım.
    arac 530d,borusandan fiyat alınıyor atıyorum 103 bin euro.
    adam istanbulda bi galeriden 85 bin euroya hemde daha dolu diyor bulup alıyor.
    fiyatları attım
    bi süre sonra aracın sanzımanından ses geliyor ve adam servise getiriyor ,servis bakımında şasi no dan aracın 60 bin kmden sıfırlanıp satıldıgı anlasılıyor
    bizzat bmw deki yetkiliden dinledim.
    onun dısında şöyle de dedi adam
    biz bunun yetkili ithalatcısıyız yani bunu bizden daha ucuza kimse getiremez diyor.ya fatura dusuk gosterır yarın bi gün sana patlar yada ıkıncı eldır baska bıseyı vardır öyle verir yoksa emin ol aynı ayarda sıfır km arabayı bızden ucuza veremez dedi.bende bunu dogruladım ,çeşitli galerilerden fiyat aldım vergi kacırmayan vs düzgün arac satan galeriler,yetkili bayiden daha yuksek fiyat cekiyorlar.
    +hepsi bi yana satarken ucuza aldıgın arabanın acısı cıkıyor ucuza gıdıyor

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hatırlattıgın iyi oldu
    bende bi hikaye anlatayım.
    arac 530d,borusandan fiyat alınıyor atıyorum 103 bin euro.
    adam istanbulda bi galeriden 85 bin euroya hemde daha dolu diyor bulup alıyor.
    fiyatları attım
    bi süre sonra aracın sanzımanından ses geliyor ve adam servise getiriyor ,servis bakımında şasi no dan aracın 60 bin kmden sıfırlanıp satıldıgı anlasılıyor
    bizzat bmw deki yetkiliden dinledim.
    onun dısında şöyle de dedi adam
    biz bunun yetkili ithalatcısıyız yani bunu bizden daha ucuza kimse getiremez diyor.ya fatura dusuk gosterır yarın bi gün sana patlar yada ıkıncı eldır baska bıseyı vardır öyle verir yoksa emin ol aynı ayarda sıfır km arabayı bızden ucuza veremez dedi.bende bunu dogruladım ,çeşitli galerilerden fiyat aldım vergi kacırmayan vs düzgün arac satan galeriler,yetkili bayiden daha yuksek fiyat cekiyorlar.
    +hepsi bi yana satarken ucuza aldıgın arabanın acısı cıkıyor ucuza gıdıyor
    Yetkili ithalatciyiz bizden daha ucuza kimse getiremez muhabbetine katilmiyorum acikcasi, 100k Tl 'lik aracta ortalama %7 iskonto veren bayiler buna ragmen kazaniyorsa eger, duzgun faturali sahsi ithalat yaparsan daha uygun meblaglara araci indirebilirsin. O kadar kosturmaya ugrasa ve bazi firmalarda garanti disinda kalmaya deger mi degmez mi o ayri konu.
    2Pac Shakur

Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kacırmadan daha uyguna getiren bana galeri isimlerini ver bende arastırır bi daha oradan alırım ben pek göremedim o kadar bilgim yok,sonucta distribütörün çektiği araba ile grey marketin çektiği araba sayısı cok farklı ,hangisinin ucuza getirebileceğini kestirmek zor değil

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kacırmadan daha uyguna getiren bana galeri isimlerini ver bende arastırır bi daha oradan alırım ben pek göremedim o kadar bilgim yok,sonucta distribütörün çektiği araba ile grey marketin çektiği araba sayısı cok farklı ,hangisinin ucuza getirebileceğini kestirmek zor değil
    Bu bana miydi ona gore cevap vericem ?
    2Pac Shakur

Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    olur,pm de atabilirsin, ben vergi kacırmayan diye söylenen galerilerden daha yüksek fiyat aldım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    PM'e gerek yok,

Alıntı mrtysn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yetkili ithalatciyiz bizden daha ucuza kimse getiremez muhabbetine katilmiyorum acikcasi, 100k Tl 'lik aracta ortalama %7 iskonto veren bayiler buna ragmen kazaniyorsa eger, duzgun faturali sahsi ithalat yaparsan daha uygun meblaglara araci indirebilirsin. O kadar kosturmaya ugrasa ve bazi firmalarda garanti disinda kalmaya deger mi degmez mi o ayri konu.
    Su postumda galeri diye herhangi bi laf etmis miyim? Etmedim, sahsi ithalat dedim. Sahsi ithalat ne demek? Farzi misal 100 binlik arabayi tam degerinde gosterip, utu faturasi kesmeyip, adam gibi fatura kesip kendi arabani kendin getirirsin demek. Ben de ne diyorum; bayiler bile iskontolara ragmen kazaniyolarsa kisisel ithalat yapip ayni donanimlardaki bi araci bayiden daha uygun fiyata araci cikarman mumkun. Mumkun olmasinin yani sira diger yandan araci getirmek icin proseduruydu, masrafiydi , garanti disi kalmasiydi ( Grey ithal Range'lere Borusan garanti vermiyodu bi ara vs. vs. ) ugrasmaya deger mi degmez mi gibi bi' durum da var diyorum. Tek bi galeri lafi mi ettik de '' ben bulamadim soyle de ordan alalim '' uslubu tasiyosun ben de bunu anlamiyorum.

ben vergi kacırmayan diye söylenen galerilerden daha yüksek fiyat aldım
    sonucta distribütörün çektiği araba ile grey marketin çektiği araba sayısı cok farklı ,hangisinin ucuza getirebileceğini kestirmek zor değil
    Cevabini kendin yukarida yazmissin zaten. Distributor 100 tane ceker ustune 1 koyar satar surumden kazanir, galeri 10 tane ceker ustune 5 koyar satar.
    2Pac Shakur

jdm039 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    benim tercihim Audi A7 3.0tdi' olurdu çünkü tasarımınını çok beğeniyorum ve bmw yi de sevmiyorum .anket dışında ise eğer lüks sınıfta bir otomobil alınacaksa günümüz piyasasında tasarım ve teknoloji showu mercedes derim.bmw artık benim için yalan bir marka tasarımda

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)