Yazdığım bi şiiri burda paylaşayım ,
Hey i just met you ,
and this is crazy,
don't try to catch me,
this is quattro baby...
Yeni S5'lerin fiyatı 135 bin euro civarında bu parayı buna vereceğime ikinci el RS5 alırım diyorum. M3'e gelince çoğu aracın içi boş ekran yok bişey yok. 335i'ye gelince 335xi varken gerek yok diye düşünüyorum internetteki ilanların çoğu fazla yol yapmış araçlar aracın motoru turbolu oluncada bir kez daha düşündürüyor. M6 ise bana biraz eskimiş gibi geliyor. Uygun fiyata dolu bir M3 düşerse o zaman olabilir. M6 ise fazla düşündürüyor aracın motorunun çabuk bittiğini duydum. Alacağım aracı en az 3 sene bineceğim.
For those ten seconds or less, I'm free.
supercharger s5 tadında olur bence. farklı markalar kullanmak her zaman iyidir.
"Ve her millet, icraatına tahammül ettiği yönetimin mesuliyetine ortaktır."
çogunluk bmw onermıs m6 m3 gıbı 335 onerılmıs
m6 lar genelde pıyasada olanlar pek bılınclı bır sekılde zamanında bakım yapılmadıgından pek gelecek vadetmıyor
m3 denılmıs PIYASADA COK VAR TEMIZINI BULMAK COK ZOR VE S5 ILE KIYASLANDIGINDA SONUK KALIYOR SAHSEN
335 ZATEN SAHIPSINIZ ZATEN BILIYORSUNUZ
YENILER HER ZAMAN DAHA IYIDIR PIYASADA COK FAZLA GORUNEN BIR ARAC DEGIL KENDINIZI OZEL HISSETMENIZIN DIGER BI ADIDA DENEBILIR
AUDI> BMW
Birgün Ölürsem Tabutumu 4kişi Taşıyacak Yaa. Öndekiler 1.60 Boylarında, Arkadakiler 1.90boylarında Olsun. Maksat Ön Biraz Basık Dursun
s5 in fiyarlarını bilmiyorum ama oınun yerine gtr alınabilir sanki
Cabrio düşünmüyorum. GT-R ise neredeyse S5'in iki katı. Güzel temiz bir S5 bulursam kapatmayı düşünüyorum bulamazsam BMW'lere bakacağım ya da bekleyeceğim..
Corvette C6 nasıl acaba? Pahalı mı gelir.
valla ben s5 de baktım, m3te baktım, vergisi filan fazla geldi, fiyatı da aynı şekilde. gittim e55 aldım, mutlu mesut yaşıyoruz şimdi
1-3 yaşa 17,4-6 yaşa da 14 bin lira civarı vergisi var 4000cc üzerinin.. az bir rakam değil
Kısa bir süre S5 sahibi olduk kullandık açıkcası kullandığım en keyifsiz arabaydı o vergi o yakıt o görüntü o sürüş keyfi bence alınması gereksiz bir araç
a5 im vardı coupe 1.8tfsi sline paket hayatımda sürdüğüm benimde en keyifsiz araçdı hiç sürüş keyfi vermiyordu.. aracın içine bindimi adamın içini karartıyordu. aldım 1 sene sürdüm zor dayandım sattım.
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
Corvette iki kişilik olmaz. E55'in kasası gözümde çok eski duruyor. 335xi'ye ellemek istemiyorum belki sonra. S5'i ve ya A5'i zevksiz kılan nedir?
nerden başlıyımki ben a5 i verdim corvette aldım c5.. a5 de spor araç ruhu yok bu benim şahsi fikrim sürüyorsun arabayı ama bende iki d segmenti araba daha var 4 kapı bir araçdan farkı yok yani spor bir araç sürdüğünü hissetmiyorsun sana o keyfi vermiyor sürüş zevki spor araca göre sıfır bu benim fikrim tabiki.. ben alamadım..
iç kokpitte benim hoşuma gitmiyordu oda göreceli bir şeydir başkasının hoşuna gidebilir ama benim hoşuma gitmiyordu 120 bin tl verdimi insan daha caf caflı bir kokpit bekliyor.. aracın tepesi basık coupe formunda olduğu için içine oturdunmu gömülüyorsun adamı kasvet basıyor.. bunlar benim sürdüğüm zaman zarfında edindiğim fikirlerim başkası farklı düşünebilir.. ben sürdüğüm a5 e göre yorum yapdım s5 lerin içini sürüşünü bilmiyorum farklı olabilir.. kısaca spor araç sürüyorsan biraz spor araç sürdüğünü hissetmelisin sana o keyfi zevki vermeli..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
netlemiş derken anlamadım öyle netten bulduğum sıradan bir avatar resmi.. sonata ne alaka hele onu hiç anlamadımben bu konuda sonatadan hiç bahsettim mi yada övdüm mü nerden çıkdı şimdi bu. ben sırf bu yüzden araçlarım kısmından sonatayı sildim.. ama ne hikmetse hepde istisnasız audi konularında birileri bana sonata falan diyor kafamda almıyor açıkcası kapımda jazz da var sorentoda var sonatada var 3.20d var corvette de var.. ama nedense hep bu sonata benim önüme şu forumda tecvid pilavı gibi getiriliyor ne arabaymış aklım almadı..
Netlemis derken demek istedigim suydu yani aracin ne marka model oldugunu cozemedim demek istemistim..
Bende zaten farkettiyseniz "konuyla belki alakasiz ama.." diye basladim cumleme. Yoksa bu konuda sonata'dan bahsetmediginize bende vakifim. konu sahibinden ve diger arkadaslardan da ozur dilerim post kirliligi yarattigimdan oturu..
Ben size kapinizin onunde ne var diye sormadim dikkat ettiysenizAllah'im daha cok versin, kazasiz belasiz kullanin her aracinizi.. Fakat paylastiginiz onlarca sonata fotograflarindan ve bir okadar paylastiginiz videolardan oturu merak ettim sadece okadar
![]()
Konuyla ilgili olarakta, C63 AMG olabilir diyorum. Mercedes kalitesi ve konforu, hemde arac yasinin size uygun kriterde olmasi ve en onemliside AMG gucu.. Bineceginiz 3 yil boyunca muhtesem keyif alabilirsiniz dusuncesindeyim..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)