SR vtec önde olacaktır bence..
Printable View
SR vtec önde olacaktır bence..
Sr önde olur, gerçi fazla bir fark olacağını sanmıyorum..
vtec temi basılcak :)
Alican üzgünüm kardeşim sr diyorum :D
aramızda olacak fark, oylara da yansımış :D
onun devrinde ve benim devrimde, ortamızda uyarız birbirimize
senin arabada boş değil senin artın daha fazla en baştan hacim kaan kapağını çok iyi işledi hacimde dahada çok farkediyo piston var araban sökük olucak benim birkaç eksiğim var geçme olasılığın benden daha yüksek .
ibrahim abi speclerimin senden fazla olduğunu söyleme komik oluyor :D
sıkıştırmam senden yüksek, egzantriğim yok bu büyük bi -
egzantriğim olmadığı için fazla devir dönemiyorum bu da devir dönen arabalara karşı büyük bi -
kısan var, headırsın var, ben sökük halimle anca senin kilona iniyorum işte senden hafif olmıycam yani. söküklük bahane olucaksa sök kesinlikle abi sonrasında kabul etmem bahaneyi.
seninde kapağını kaan abi işledi sanki kendin işlemişsin kapağını gibi konusma benimkini iyi seninkini kötü mü yaptı :D
bende sökük olsam şu kadar daha fazla olurdu fark gibi söylemler olmasın.
oraya sökük yazcam zaten kendim için.
alican sen hala 306 nın 1250 kilo olduguna inanıyor musun :D
ben hiçbir zaman arabamı sökmiyeceğim için sökük olsa bukadar olurdu diye birşey söylemem saçmalık olur. ben kilosu specleri bana yakın herkezle denerim ortada rekabet olan benden 250.300kg hafif hiçbir arabayla denemem ben makinasına bir araba parası dökücem başkası haram emekle arabasının içini komple boşaltıcak beş kuruş harcamadan sonra ben onla deniycem bu bana çok dokunur. benim kapağıda KAAN işledi 5 gün uğraştı çok güzel oldu benim orda söylemek istediğim hacimde birde kaan yaptıysa çok farkeder senin kapağı zamanında çok uğraştığını söylemişti
senden hafif olmıyvağım için sıkıntı yok sonuç olarak
yensede yenılsede en buyuk asker bızım asker :D
benim fikrim sr önde olur 200 lerde ise 306 gelir diye düşünüyorum.
geçen haftaki gözlemlerime göre SR vti
Sr vtec en az 5-6 boy geçer
Oyum yeşil ördeğe :))
2 araçta yürürü düzgün araç SR önde olacaktır beklemedeyizz.
sr vtı +1 ......
ne olursa olsun ***** yer ve bölgesinde sakınama sakın gazlamayın 3000 deviri bile geçmeyn , dikkatleri üzerinize çekmeyin
bu sıralar sıkıntı var , hatta ve hatta direk otobanda buluşun benden size tavsiye.
SR vtec hızlı bı arac 5 e atıp bıraz devam ettıgınde MINUMUM FARK 4 5 BOY OLACAKTIR. iki aracada basarılar kazasız belasız...
ss 306 gti speclerine göre cok iyi giden bi arac sr vtecde zzaten bilniyo nasıl gittiği 306 sökük sr vtec aracı sökmicek galiba öle gözüküyo bence deneyiıp görmek lazım bence uzuna gidilrse ben 306 gecer diye düşünüyom gecemese bile öle ahım sahım bi boy olmaz
bukadar dolu 306 nın en azından tutunması gerek bence birde içi sökük olcak yani geri düşerse bi sorun var demektir tam verimli değildir
SS 306 a oyumu veriyorum. araç sökük, zaten Alican da apranti ağırlığında, vites atmayı kimse ona öğretmesin bence, 2 litre avantajı alır deme sebeplerim.
İkisinede kazasız belasız denemeler :)
sr fitenk alır...
SS in giderini görmediğim için bişe diyemiyorum ama SR önde olur gibime geliyo.Kazasız belasız denemeler..
Oyum sr viteng e
Abi ctesi benide al mutlaka bende senle denemek istiyorum.Neyse Ctesi yanındayım zaten ayrılmam kıçının dibinden biyere :D
bence aralarında çok fark olmaz ama 220'ye kadar SR vtec hep önde olur...zaten 220den sonrası yok Sr'nin kısadan dolayı...
bu arada SR vtec 9200 dönüyor...
ss geçsin ya oda bizim kardeşimiz :) :)
306 güzel devirleniyor biraz tutunsa bile güzel başarı, bu yüzden oyum 306 ya.
onun sadece başı dönüyo arabay satıcakya yolda bağlarlar biri vurur diye arabayı kaç aydır yatırıyo.
birde dou sana üflemesiz ken bir belgesel çekemedikya yanarım yanarımona .