Oyum yeşil ördeğe)
sr vtı +1 ......
ne olursa olsun ***** yer ve bölgesinde sakınama sakın gazlamayın 3000 deviri bile geçmeyn , dikkatleri üzerinize çekmeyin
bu sıralar sıkıntı var , hatta ve hatta direk otobanda buluşun benden size tavsiye.
Dr.ECU
SR vtec hızlı bı arac 5 e atıp bıraz devam ettıgınde MINUMUM FARK 4 5 BOY OLACAKTIR. iki aracada basarılar kazasız belasız...
KAŞARLARLA DOLU Bİ PİYASA İŞTE BURASIDA ...
ss 306 gti speclerine göre cok iyi giden bi arac sr vtecde zzaten bilniyo nasıl gittiği 306 sökük sr vtec aracı sökmicek galiba öle gözüküyo bence deneyiıp görmek lazım bence uzuna gidilrse ben 306 gecer diye düşünüyom gecemese bile öle ahım sahım bi boy olmaz
34EV4212
Powered by AHM PERFORMANCE
PPR MOTORSPORTS
Mapped by Ecufast
alayınız gelsin kralınız bir adım öne çıksın
EV 206 RC ROLL HATTI: 555 980 ONYEDİ ONYEDİ
bukadar dolu 306 nın en azından tutunması gerek bence birde içi sökük olcak yani geri düşerse bi sorun var demektir tam verimli değildir
SS 306 a oyumu veriyorum. araç sökük, zaten Alican da apranti ağırlığında, vites atmayı kimse ona öğretmesin bence, 2 litre avantajı alır deme sebeplerim.
ENGİN HOCA
sr fitenk alır...
34 DF 2123 MEGGY COUPE
34 BK 690 VTİ
34 UHC 22 FİESTA S
34 YM 0023 E46 3.18İ
34 ECN 72 E36 3.16İ
SS in giderini görmediğim için bişe diyemiyorum ama SR önde olur gibime geliyo.Kazasız belasız denemeler..
Oyum sr viteng e
Abi ctesi benide al mutlaka bende senle denemek istiyorum.Neyse Ctesi yanındayım zaten ayrılmam kıçının dibinden biyere![]()
PSN:dohcvtec99
bence aralarında çok fark olmaz ama 220'ye kadar SR vtec hep önde olur...zaten 220den sonrası yok Sr'nin kısadan dolayı...
bu arada SR vtec 9200 dönüyor...
ss geçsin ya oda bizim kardeşimiz![]()
![]()