astranın üstünden atlar içinden geçer ölüymüsüm dirildim dersiniz..
beyaz tercihim olucaktır da skydome, cam tavan sunroof olayı bana göre değil hoşuma gitmiyor nedense tadına varmadım ondandır belki ama ilerde tıkırdar gibi bir korku var bende![]()
o derece diyosunuzvalla sabırsızlanıyorum böyle yorumları okudukça hayırlısıyla astrayı satıp almam lazım
![]()
T jetin astraya: performans 1-0,teknoloji 2-0,yakıt 3-0,yıl avantajı 4-0,görsellik(göreceli olsada astranın eskidiği tartışılmaz) 5-0....daha liste kolayca uzar gider gerek var mı?hiç düşünmemek lazım eğer konu sadece ondan ona geçişse..
Belki colt czt olabilir veya benim sahsen hayranlik duydugum c4 vts(tercihen vtr de olabilir) tercih ederdim bu paralar civari.Aslen 4 alfa degistirdim guzel bi 147 de alinabilir tek kapi falan ama tavsiye etmiyorum hastalik yapar hem almak ister hem aldikca pisman olursunuz alfa bas belasidir![]()
Araçda tamamiyle ne aradığına göre değişir bence yenilik, daha fazla teknoloji ve turbo arıyorsan tabi ki punto. Ama kendi aracında astra 1.6 ise kötü bir motora sahip değil mantzel+chip ile 130bg civarı oluyor ve yakıt ekonomisi günlük kullanımda çok düşüyor. astra g'nin yüzü çok eskidi de denilemez hala bi kaç dokunuşla filinta gibi duruyor araç, ikinci eli de kuvvetli. şahsen ikinci el turbo araç almazdım kendi aracıma yoğunlaşırdım.
Web tasarım ve SEO çalışmaları yapılır, Anzer balı bulunur.
Hocam al bi t-jet tak 5cm yayı bide chip yaptın mı tamamdır.
kararımı verdim sanırım fakat maddi bikaç şey var onları aşmaya çalışıyorum iinşallah temiz bi t jet bulucaz hep beraber![]()
subaruyu almadan önce kafamı çok kurcalamış bir araçtır kendisi , şöyle tek kapı , kırmızı , siyah yada beyaz) , 17 orjinal jantlı , ağzına kadar dolu donanımlı , 1.4 tjet sport hiç fena bir tercih değildir
![]()
10 sene astra kullanmış ve şu anda 2012 linea emotion paket kullanan biri olarak, konfor ve ses izolasyonu konusunda astra daha iyidir diyebilirim..
ama donanımlar, model yılı, turbo motor (yakıt ekonomisi açısından avantajlı) ve performans gibi konularda tjet üstün olur
t jet sport la tjet dynamic arasında ne fark var
Fiat Punto Grande 1.4 T-jet Dynamic 2008 Model 22.750 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk - 103460213
hoşuma gitti bu araba
4 kapı olması 2. elde öne geçiriyor biraz galiba
sadece : sportta---------dynamicte
12v bagaj çıkışı var yok
beyaz taban gösterge var yok (siyah tabanlı)
spor grünümlü koltuk var yok
6 hava yastığı var yok(4 hava yas.)
17'' çelik jant sert süsp. var yok (15 alaşım ya da tnk.)
bagajda aktf sub var yok
4 kapıyok var
diğer her şey aynı....
karşılaştırmaya bittim![]()
görünürde elle tutulacak sadece sert süspansiyonla hava yastığı ekisk gibi görünüyor. şanzuman, motor vs de başka fark var mı ? yani dynamic de spor bir sürüş sağlayabiliyor mu ? direksiyon tepkileri falan ? bir de yol tutuşları çok farkeder mi gerçi ikisinde de esp var ama
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)