valla yanlış anlama ama 106 senin cliona 400 metrede en az 5-6 boy atar yani don lastiği yapar.ben bi hondacı olarak peugeot sevmesemde 106 efsane bi araçtır kendi sınıfında acı ama gerçek bence sende kabullen.
Printable View
106 passatı gecer 400mde.. hatta 700 800mtreye kadar göturur işi...
Senin arada fark yok dediğin 1.6 clio ile 106 gti arasıda dağlar ovalar dere tepeler kadar fark var mağlesef.
Bence pekte kırıcı degil yani,gercekleri soylemis arkadasımız.Clio'lara ne yaparsan yap 106'yla bas edemiyorsun bu gayet acık ve defalarca denendi sonucta hep aynı oldu 106>Clio1.6..RSI 1.8'ler bile bas edemiyor dogru duzgun,bunuda hatırlatırım..Sorunun cevabına gelince Passat alır diye dusunuyorum.
rs_okan , bahsettiğin clio rs'mi yoksa 110'luk clio sport mu?
Otomobil bölümünde clio rs yazıyor ondan sordum..
106 gti ı baya abartmış arkadaşlar.. rs okan arkadaşım clio 1.6 sport iyi bir araçtır 106 gti ada kendini ezdirmez atmosferik halde biçok gti ı yalan eden piyasada bir çok clio 1.6 var zaten bazıları ne yaparsan yap 106 gti don lastiği yapar demiş ama baksın örnek olarak BTH plakalı 1.6 clionun 106 ları (yüklü) ne tür bi lastik yaptığına bence 106 gti abartılmasın bukadar.. o araç difransiyel kilo avantajından başka bişi değil üzerindeki 1.6 motor 118hp gücünde şuan bir çok aile otomobili 1.6 olarak 125-130hp lere gidiyor yani kıyaslayınca motoru okadar ahım şahım bişi değil kilo ve difransiyele dua etsin. Sende aracını 930kg lara düşür sağını solunu çıkar difransiyel dişlileriyle ayna mahrutinle oyna kısalt bak bakalım kim don lastiği oluyor ;) passsat olayına gelince bilemiyorum ilk 200-300 önde gidersin ama sonra passat alabilir kafayı.
sen pek okumamışsın galiba yazılanları standart 106 ve clio ve passatı kıyaslıyoruz
O bahsettigin aracı gayet iyi biliyorum merak etme,ama nedense hic bi 106 GTI'ı gectigini gormedim??(Stock ve ya Yuklu) sadece yaklastı..1kere Kalkısta Saxo vts'yi gecti,Ama hakkını yememek lazım zamanında diger clio'lara gore filan iyi gidiyordu.Neyse konuyu karıstırmayalım..iyi forumlar.
Evet Hic bi 106 GTI'la,VTS'yle veya Vtec'le,Crx'le kalkmazsa,by cekilirse 3.cıkması gayet normal;);) Corsa GSI,Clio 1.6'yla filan kalktı o arac orda.
Neyse bosuna uzatma arkadasm,konuyu kirletmenin hic bi manası yok.İyi forumlar!..
belirledigimiz mesefade cok az farklada olsa aldım arkadaslar.clioyu kcumseyıp bıseye benzetemıyen arkadasların haberı olsun dedım.gercı sımdı passat hakkında bı ton sey solenırde neyse.
Oo tebrikler..cok merak ediyoduk bizde sonucu:D:D:heyoo:
ahmet mustafa abine söyle videoyu göndersin 106 geçtiği abim..
clıo yu bılmem ama stok 106, passat ı drag da gecıcegı bı kesınn
clio 1.6 , GTi görünümlü xs veya quick gecmiştir...
ben bugüne kadar 3 tane çip filtre egzostlu 106-saxo kulladım öle olmayanı kalmadı ztn
aynı speclerde olupta 10 boy geçtiğim çok araba oldu 106 ya bakarsan bağ bakmazsan dağ olur kimileri apaçi style sürdüğü için arabalar kendinden geçmiş durumda
hiç küçümseyin sağlam 106 yı otobanda giderken bile 5.vites alt devir bastığında bile yok 3 te bastın yalan söleme die aklınız gider