evet arkadaslar passat1.8t clio 1.6 sport.dragta ne olurr arkadaslar.passat stock.clio kat ıptalı son susturucu hava fıltresı var.goruslerınız nelerdır?
evet arkadaslar passat1.8t clio 1.6 sport.dragta ne olurr arkadaslar.passat stock.clio kat ıptalı son susturucu hava fıltresı var.goruslerınız nelerdır?
passat öttürür
Clio hafif olmasından dolayı önde baslasa da sonrasında gecilir passata![]()
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
clio yerıne 106 gti desek yıne aynımı olurdu goruslerınız pekı.ben sadece dragtan bahsettım yanı 3.vıtesın sonuna kadar falan.uzunda tabıkı sansımız yok.moralım bozuldu sımdı![]()
106gti ile passatın 0-100 aynı...
106 sanslı ama clionun gercekten sansı yok.
Heleki pazar günü draglarda sahine gecilen 110luk clio gördükten sonra![]()
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
1.8T b5 Passat ne kadar büyük gözükse de 12?? kg bir otomobil... Yani neredeyse 306 GTi ile benzer ağırlıkta
106 GTi ile ne olur ne olmaz deneyip görmek lazım...Gerçi neredeyse Stock 106 hiç kalmadığı için oda yalan olur![]()
passat clio'yu rahat bitirir
106 için denemek gerekir diyorum
ama 106'nın clio'dan daha çok şansı olduğu kesin
uzun süre passat 1.8t kullanmıs biri olarak soyle anlatayım passat 3 e attınca cok ciddi olarak farkı acmaya baslıyacaktır 3 bittiinde 170 gibi passatın sadece stoplarını görebilirsiniz malesef sonuc bu
Clio önce burun versede 2. vitesin sonunda passat farkı açmaya başlar...
106 gti sahiğleri lütfen kızmasın bana.106 cok sevdıgım bır arac hatta kendı clıomu almadan once baya bı ugrasmıstım 106 almak ıcın nasıp olmamıstı.ben clio ıle 106 arasında ole acayıp bır fark goremıorum.2-3 kez deneme sansımda oldu 2.vitesın sonuna kadar onde gıtıgım oldu 3.vıteste ayırıo 106 ama arada ole aman amanda fark olmuyo yanı.kopup gıtmıo.lutfen kımse yanlıs anlamasın bu soledıklerımı yanı
106 passatı rahat rahat geçer turbo falan nafile
Dostum 106 GTi, VTi lara kafa tutan geçebilen bir araba. Senin 1.6 Clio nun Civic VTi ile başaçıkabileceğini sanıyor musun hiç?
ben zaten asla kucumsemıyorum 106 yı kesınlıkle clıodan ustun performans olarak.ama benım gordugum stock aracalarda arada muazzam bır ucurum ok onu dıorum.anlatınlara bakılırsa 106 cok cok ustun gıbı konusuluo.clıo 1.6 ya atmosferık olarak arkadaslar cok nadır heralde.bu yuzden 106 populer.umarım paramız olurda uygularız bıseyler.bence clıo en azından benım arabam ıcın konusyorum 106 lar karsısında okadarda ezıldıgını gormedım.ben kendımı buyuk gormek ıcın solemıorum.belkıde benım denedıgım 106 lar patlaktı yanı bılemıorum.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)