Clio çok yakışıklı bence....![]()
Clio çok yakışıklı bence....![]()
2003 BMW E46 330 Cİ Topassss
2006 BMW E46 318 Cİ SİYAH (SOLD)
]2001 PEUGEOT 106 GTI SARI SOLD)
1998 DOĞAN SLX 1.6.İE BORDO (SOLD)
2008 PORSCHE 911 TURBO S SiYAH (SOLD)
clioya daha büyük bi logo koyamamıslar mı o küçük kalmış. yakından gördüm bana göre dış görünüşü berbat. pejocuyum ama 208de çok çirkin geldi gözüme
Bende fiyatlara baktıktan sonra yorum yapayaım demiştim ki , evet 208'in fiyatları gerçekten çok fazla , boş dizeli 38 k tl...Tamam sevimli araç falan ama bu paralar verilmez...Üstelik yeni Clio motor seçenekleri ve fiyat avantajı olarak daha alınabilir duruyor...Ha bana sorsanız bu iki aracada para vermem...34 liraya boş Megane alır , tüp takar gezerim...En azından c sınıfı nispeten daha konforlu bir araca binmiş olurum...
Yeni nesil özellik ile renault ve peugeot arabalarını beğenmiyorum...
Önden 208 başarılı ama arka çok basit. Clio da ise tam tersi durum.
İç malzeme kalitesi hangisi daha başarılı ve hoşsa onu tercih ederdim.
//// PEUGEOT SPORT
Peugeot 205 Gutmann Mi-16 & LeMans İskandinavian Market
208'in içi çoook güzel. Clio da ekran koymuş ama totalde 208'in içi daha iyi. Dıştan ikiside kötü. Ama Clio daha iyi dıştan. 208 boyutları çok iyi. Dıştan ufak içten iyi. Kasası hafif felan ama önü çok çirkin mağlesef.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
Bugün clio 4 ü inceledim, herşeyi güzel bu sefer kalsik reno çizgilerinin dışına çıkmışlar orta donanımda ekran navi standart fiyatına göre fena değil donanım ama koca arabada benim gözüme ön koltukların üst kısmı takıldı, arkadan bakınca sanki bol bi kılıf takmışsın oraları oturmamış gibi görünüyor208 ise gidip bakmadım ama eski bi pejocu olarak fransız arabalrı aynı b*kun laciverti derim, fiyat donanım oranına bakarım zengin donanımlı olanını alırım oda clio görünüyor...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)