Model hız istiyosan czt
Model hız istiyosan czt
34 S 5524 rocco
61 KE 451 rocco
34 ZNR 51 s2k
34 NVG 46 s2k
34 VB 8343 s2k
34 JN 5261 s2k
YASİN GÜNER !!
roll kovalamayacaksan direk vtec2 al hem 4 kapı daha rahat edersın..ama dersenkı arada cıkar basarım bence vti o paraların arabası değil al czt bak keyfine.
99' ZN 106 GTİ
14' SC İBİZA CUPRA
94' MAM 106 XSİ (TU5 SWAP)
16' FK2 TYPE-R
mertcan abiye katılıyorum bişeyler yaptıkça yapası gelir insanın motor üzerine,o sebepten vtc2 en iyi tercih hem kendin hem ailen için....
tabi ya ...
Arkadaslar czt de czt nedir bu czt tutkunlugu anlamiyorum
Czt bana gore orta segmentte hic alinmayacak bir arac
Parcasi oldukca pahali kaskosuz binilmez
Yurutmek icin turboydu manifolddu onu acik diyosunuz ama acik olsa ne yazar yol tutmadiktan sonra
Bizzat test ettim gaza yuklenince ve frene basinca araba nereye gidecegini sasiriyor
Viraj kabiliyeti cok ama cok dusuk kelle koltukta gittigimi hissettim surerken aman aman diyim![]()
.
V tec al derim ...o paralara t jet dynamic olabilir modeli yuksek 5 kapi
onu ozaman en guzel czt kullanıcıları verırler butun kullanıcılar yazarsa sayet gercektende neyın ne oldugunu soylerler![]()
doğuştan araba manyağı
Ben olsam gözüm kapalı czt alırdım, bende bakıyorum bu aralar czt lere. Yol tutuşunu bilemiycem hiç sürmedim ama Bi coille dünyalar değişir, fren ise arabam.com un yaptığı testlerde bugüne kadar en kısa mesafede duran arac. Bide şöyle bi durum var hızla işim olmaz görsellik olsun diyosan vtec2 o zaman. Yada o paralara al bi ibiza pd130 az yaksın çok kaçsın![]()
her türlü czt hepsini kullanmış biri olarak
Hiç kafanı karıştrmana gerek yok yakıtla sıkntın yoksan eger VTI al biraz tasarruflu olsun diyosanda VTEC 2 AL DERİM
25 e git bi tane S40 T4 al manuel ya da otomatik. Ne stock czt dinlersin ne Vti hepsini geçersin. Hemde al sana güvenli konforlu aile arabası. 100 lm de bu arabalardan en fazla 2 lt fazla yakarsın. Bi paket sigara parası yani.
IN BOOST WE TRUST
evet arkadaşlar sağolun cevaplarınız için öncelikle vti kafamdan çkardım artık
şimdi diyorumki acaba arada rol atarmıyım falangiriyor aklıma bir şeyler siz kullanmış arkadaşalr abiler bu işin sonu war mı roll dünyasına girsekmi czt alıp yüklesek mi
![]()
yada gayet relaxx olaym yaskıntı yok dert tasa yok vtec2
ya şu czt yol tutmuyor diyenler f355 le geziyo heralde hergün. benim aracımda 5cm hr yay var deli gibi yol tutuyo hiç öyle kayma atma olmuyo şehir efsanesi o laflar. ben typerla coopers girdiğim aynı viraja czt ilede girebiliyorum rahat rahat. yakıt konusunda benzinde diğer 2 araçtan daha az yakar içide geniştir arka koltuklar zaten ileri geri raylı cam tavan geniş sunroofu ile gayet ferahtır. içi doludur daha güvenlidir. her viteste alttan bas üstten bas gider vti da güzeldir oda alınır.. vtec2 gitmez aile için idealdir.
Abi bende 2001 S40 T4 vardı,ben vti geçemiyordum,filtre-egzos vardı aracımda,anca 200'den sonra gelip geçiyordum,o da ***** çok uzundaHeh şimdi vti'm var performansta iyi,ama toplamda tabii ki S40 T4 daha bir araba,bana kalırsa biraz daha eklersen bütçene S60 2.3 T5 bak derim zaten alırsan dahada araba falan bakmazsın,tabii ki alacağın araca iyice baktırman kaydı ile...
Czt yol tutmuyor,yürümüyor diyenlere bende şaşırıyorum.Hiç binmemiş insanları yanlış yönlendirmeyin bence.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)