Bi hevestir bulaştı düşünüyorum bir tane almayı kullanan yada etrafında günlük kullanan arkadaşlar artılarını eksilerini bildiklerini paylaşırsa sevinirim. L200 ve Nissan Navara ile karşılaştırırsak nerededir Amarok?
Bi hevestir bulaştı düşünüyorum bir tane almayı kullanan yada etrafında günlük kullanan arkadaşlar artılarını eksilerini bildiklerini paylaşırsa sevinirim. L200 ve Nissan Navara ile karşılaştırırsak nerededir Amarok?
Böbürlenme Padişahım senden Yüce ALLAH var...
başka araçla karıştırmamak lazım gidiş olarak yol tutuşu olarak denkini bulabilirsiniz belki ama volkswagen kalitesini hiç bir araçta yakalayamazsınız bence bir tane kiralayın yada test sürüşü yapın kendiniz deneyimleyin
Kiralamak yada test sürüşü çok az fikir veriyor. Biraz uzun süredir kullanan kişiler daha çok püf noktasını öğrenmiştir yakıt tüketimi uzun yol tecrübesi gibi oyüzden sordum. zaten vw kullanıcısı olarak az çok fikrim var kalite ile ilgili.
Böbürlenme Padişahım senden Yüce ALLAH var...
Yürüyüşüne,duruşuna vurgunum ona ,hani kimi zaman.![]()
Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot
Instagram : mehmetguliaytar
Şu an için otm vites seçeneği olmaması çok büyük bir dezavantaj yaz aylarında DSG versiyonu gelecek deniliyor
Şahsen bu denli büyük bir araçtan otm vites beklentisinde olurdum uğraşamazdım manuel iyle
Herşey bir yana manuel olsun benim için sorun değil der iseniz şayet
aracı aldıktan sonra yakın zaman içinde satmayı düşünmüyorsanız DSG versiyonu satışa çıktığı anda elinizdeki manuel araçtan çok ciddi zarar edersiniz..
Ama genel olarak selefine göre yakıt tüketimi daha düşük bundaki ana etken kullanılan yeni nesil bi turbo 2.0 TDI motor
testlerdeki genel kanı navara ile arasındaki güç farkı çok açık bi şekilde hissedilibiliyor özellikle arazi testlerinde navara güç farkını iyice ortaya koyuyor
***** arada 27 hp güç farkı ve 50 Nm tork farkı mevcut..
Ama tezat olarak algılansada amarok arazi testlerinde aktarım başarısıyla geride kalmıyor hiç
Amarok un iç mekanı marka bünyesindeki binek araçlara yakın kaliteye ve dizayna sahip buda çok büyük artı almasını sağlıyor
Otm vites seçeneği olmaması sebebiyle ben Navara ya yönelirdim navara halen nedense daha ihtişamlı ve prestijli geliyor bana
Yalnız DSG seçeneği çıkınca bu sınıfta rakiplerini çok üzecektir muhtemelen..
uzun süreli nissan pick-up kullanıcısı olarak bende biraz soruşturdum amaroku arazi şartlarında çok başarılı olmadığını ama diğer pick-uplara göre belirgin bir yakıt tüketimi olduğunu söylüyebilirim.uzun süredir arazi aracı konusunda uzmanlaşmış nissanın yanında amarok volkswagen için yabancı bir klasman geliyor bana pickup sınıfı ve yeni piyasa çıkan bir aracın teknolojisinin ve servis elemanlarının oturması biraz süre olucak bu yüzden hiçbirzaman yeni çıkan bir arabayı hemen alma hevesinde olmadım çünkü daha sonraki tecrübeler ile ilk çıkıştaki sıkıntılar ortadan kaldırılabiliyor.bence nissan çok daha sorunsuz, sağlam ve kaliteli bir tercih olur.2006 model skystar sss aracımız bugüne kadar periyodik bakım hariç hiç servise gitmedi ampulu bile patlamadı çok ağır şartlarda kullanmamıza ramen![]()
ne biliyim başkan ya öyle soyulmuş görüntü ne kadar kaliteli olsa soğutuyor adamı ama amarok konusuna gelirsek motoru yakıt olarak diğer pickup lardan daha ekonomik deniyor. hele biraz zaman geçsin bence 2 yıl en azından piyasada dolaşsın belli olur şuan için bence hilux l200 ve navara benim fikrim daha iyi.
Ticari araç satış danismaniyim istediğinizi sorabilirsiniz. Navaranın, mitsubishi l200 ün,ısuzu dmax'ın,Ford ranger'ın Amarok karşısında hiç bir karşılaştırma konusunda üstün yönü yok. Gidip herhangi bir vw bayisinden test aracını test edebilirsiniz. Yol tutuşta,frende,kabin sesinde,tuketimde,sağlamlıkta, garanti omrunde, arazi kabiliyetlerinde ve daha bir cok seyde + bandrolde sınıfının en iyisi. Ozellikle ani frenlerde rakiplerinin tamami arkayı tamamen saga sola gezdirirlen amarok stabil olarak hic sapmadan duruyor. Slalom yapıldığına navara ve l200 özellikle kendini kaybediyor. Arkadaslar göğüs kalitesi bundan daha kaliteli olamazdı çünkü lüks sınıfına girerdi.ÖTV olarak geri donerdi bu. Sınıfındaki rakiplerden sadece ısuzu dmax ın bir üstün yönü var amaroktan o da römork kapasitesi. Başka sorunuz olursa yardımcı olurum. İyi akşamlar.
Vw Cc & Mk 5 Gti
hiç bir gecmişi yok o segmentte o yuzden navara yada l200 tercih edilebilir
RICHIE RICH AUTO
http://richieric.sahibinden.com/
can alıcı bi duruşu var sim siyah olucak tadından yenmez ama bu aracı alıpta manuelini almak bence hiç iyi değil :S
Drift or die
Otomatik olmaması kötü.Plastik kalitesi tatmin edici değil. Navara hala Türkiye sınırları içerisinde sınıfının lideri.
l200 le bir değil l200 arka diff kilidini standart koyuyor amarok opsiyonlu kilit yok iken l200 le eşit olamaz.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)