polo gti
olabilirse polo r
Corsa'nin otomatik sanzumani mevcut mu ? Bencede en iyisi POLO GTI gibi duruyor, MCS de guzel ama fiyat olarak fazla olacaktir.
Yüksek Türk! Senin için yüksekliğin hududu yoktur. İşte parola budur.
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
https://www.instagram.com/biramemuru/
polo R için pek hayal kurmayın Türkiyeye gelmiyecek.Gelse bu arabadan sonra alıcağım tek araç olur heralde.
corsa opc ...
Ben 63 bin tl fiyat aldım nurgburgring edition için. Bu fiyat cazip geliyor ama konfor sıfır ötesi gereksiz derecede sert bir araç direk pist için tasarlanmış, gündelik kullanım için düşünmey kalkmayın top gearda da testi var adam zıplayıp duruyor,aralarında en konforlusu GTI derim ,cooper s 184hp kuzenimde var oda baya sert poloya göre bide konsoldan çok ses geliyor,sürüş zevki dersen cooper S derim ,düz sprint de hızlanma olaraksa GTI derim fiyatıda cabası
![]()
1-Opc deki motor astra ve insigniadakilerle aynı sanırım, bu motordan çok var piyasada yani anlayanı çoktur, serviste problem yaşamazsın.
2-Mini de zaten psa ve bmwyle aynı motoru kullanıyor,opc gibi bakımıydı anlayanıydı sorun yaşamazsın modifiye konusunda da sürüyle örnek var, ama fiyatı biraz abartılı.
3-Gti hakkında forumda ufak bir araştırma yapsan iyi olabilir.
Corsa tip olarak en hosuma gideni benimde, babamda da corsa dizel var onu kullaniyorum arada surusu gayet zevkli ki opc fena iyidir. Bikac ay icinde bakicaz artik....
Arabayi gunluk kullanirim acimam diyosan opc alma cunku gercekten sert bir araba tumsekte cukurda sikinti yaratir.cok yorarsin arabayi ama farkli olmasindan dolayi ilk tercih opc olmali![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)