Motor olarak cidden saglam, zaten isuzu nun motoru hacimde 1.7 olunca bir hayli dayanikli. Fakat o mazot pompa beyni beni arabadan soguttu. guzelce antalyada yapip getiriyorum 1-1,5 ay biniyorum yine ayni sorun... Bende boyle askin izdirabini deyip guzel bir fiyata takasladim ama suan ki fiestam acayip aratiyor guc ve esneklik olarak. fiesta turbo devreye girmeyince cok cansiz corsanin hacim yuksek oldugu icin alt devirlerde doldurabiliyordu turbosunu.
emre çok yol yaptığım için kararsız kalıyorum zaten kafama bi esiyo 300 -500 - 1000 km gidip gezip geliyoruz benzinli olursa sıkıntı büyük olur gibi
çok pahalı bu arabaneyi unutmiyim bu arada
düzgün yapılmamış demekki yapılan şey 1.5 ay sonra niye sorun çıkartsınStock Corsa - Stock Fiesta gazlasa felan fiesta bence geçer corsanın yazılımsızı tam canlı cenaze... fiat uno bile geçiyor corsayı
![]()
dizelci adamsın al bir pd motor seat onlarla uğraş uğraştığına değsin hem faha sessiz corsadan daha donanımlı
bizdede 1.3 cdti corsa var hala kullanıyoruz çok memnunuz corsadan 245bg çok iddalı bi güç gerçekden ama bi arkadaş demiş nasıl olsa yaptıgınız bi araç bencede başka projelere yönelin vag grubu olabilir
1.9 polo veya ibiza güzel olabilir..
aslında fiesta nın 1.6 tdci ları var. focus motoruyla aynı olması gerek onlarıda bir araştır istersen, focusun stock 109 luk motoru bile ciddi derecede yeterli iken aynı motorun fiesta da harikalar yaratması gerek hem 1.6 olduğu için corsa ya göre vergi avantajında olur
bende dizele geçmeyi düşünüyorum tamamiyle ekonomik anlamlı olarak aklımda 1.3 albea vardı ama o da tipsiz corsa 1.7dti mı düşünsem hem yüklerim![]()
Web tasarım ve SEO çalışmaları yapılır, Anzer balı bulunur.
sessiz isteyen kim biz düz boruyu çekip bırakan adamızCorsadan çıkan sesi bi duysan V8 sanarsın burak abi
rolanti harici dizel olduğunu anlaman imkansız
ibizaların tipini sevmiyorum Polo 1.9 TDi olabilir. ama piyasada pek yok
o nasıl bi stocktur mk 3 te saran araba stock mu oluyo
corsada ondan farksızdır hiç mi hiç yürümez orjinali
Polo 1.9 bakınıyorum
oda bi seçenek onuda bi araştırıyım![]()
Vtec ile corsa karşılaştırılıyor vay be bu günleride mi görecektik![]()
benzin ucuz olsa alırım Vtec gırtlak doldurur turbolarım corsayla kıyaslanmaz bile
ama benzinden fena korkuyorum o yüzden dizel işte napalım loto tutana kadar diesel
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)