kadir abi nin rs geçer diyorum.
Ben white rs diyorum ***** yerde gidisini cok kez gordum ciddi yuruyo
06 WTF 36 Corsa 1.7 ///06 FA 9273 İbiza cupra CTH SOLD..
06 JZ 556 200SX S13 Forged , Drift Car Project
White rs i beğenmeme rağmen içimden bi ses rol vtec dedi.. Keyifli denemeler olur inş..
2. araçta da harcanan emegı bılıyorum
Kadir abımız
Kerem kardesım
Iyı olan kazansın bı yorum yapamadım sımdı![]()
Bi arabada TORK ne kadar önemli bu denemede öğrenecez
beygirler yakın kilolar yakın arada 60nm ye yakın tork farkı var bakalım ne olacak.
Amerikalıların Bi sözü vardır..
horsepower sells the car torque wins the race
Bakalım doğrumu =) Oyum kerem'e Rol Vtec'e
Aquila non captat muscas!
b16vtecturbo#gizlituning #hondateam#cilacılaranlamaz
W.RS &ROL VTEC Specler aynı gıbı hemen hemen ama gene hacim konuşur gibime gelıyor, kerem ve kadir abi ikiside kötü nıyetı olmayan ınsanlar kazasız belasız deneme olur inş hızlı olan kazanırdeneme nezaman?
lacı vtecle cvk rs denemıstı
whıte dıorm çok zorlanmaz bence..
e39 528İ Arctic Silver & e90 325i Sparkling graphit metallic
iki araçtada emek çok fazla,,kimin geçiceğide çok önemli değil,,,her türlü zevkli bi deneme olucağıda kesin ,,,yinede bi tahminde bulunmak gerekirse Kadir abinin önde olucağını düşünüyorum,,,
tabi bu Kerem kardeşimizinde dediği gibi onun emeklerinin boşa gittiğini göstermez ,,,geçen hafta canlı canlı gördük duyduk oda gerçekten başarılı ve keyifli bir araç olmuş![]()
ROL VTEC gerçekten 920kg ye inmişse çok iyi
Arabanın bu liste öncesi oem beyin oem egzantrik oem emme oem kelebek oem şanzıman ile gidişini bizzat ben biliyorum. Bu listede yazılanlarla beraber 120 kg hafifletme olduysa o zaman çok çok sert olmuştur. White RS yine Erkut usta sayesinde limitlerini zorlar, Rol Vtec de en hard ayar ile denerse çok zevkli olur...
Hangisi geçer derseniz, onu görmek lazım deneyerek, kimin geçeceğini biliyorum, %99 da yanılmam ama chiefkadir'in vaytARES'i aldığı günü bilirim, ne kadar emek harcadığını bilirim, Rol Vtec'i kereme sattığım günden bu yana ne kadar emek ve para harcadığını bilirim, o sebeple oy veremeyenlerdenim...
Bir Sözüm de KingoAtmo ya...
İşte 13.1 sn de 0-385m akhisar derecesi elde eden JJ Saxo ile Rol Vtec denemesi, Maziden bir esinti
Rol vtec'in OEM BEYİN OEM EGZANTRİK OEM EMME OEM KELEBEK OEM ŞANZIMAN'lı hali böyle gidiyordu
Nazmi,ne geçmişim ama yaaaaa![]()
![]()
![]()
M.Resat Simsek
Güzel olacak, Kazasız Belasız, ikinizede bol şans
208 gti by Peugeot Sport; İstanbul Park: 2:28.099 - 04.05.2025
Saxo évo-2 0-402 : 13.821 sn.