User Tag List

Sonuçlar: Hangisi geçer sizce =)

Katılımcı sayısı
176. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • White RS mi ???

112 63.64%
  • Rol Vtec mi ???

64 36.36%
Sayfa 8/8 İlkİlk ... 678
141 sonuçtan 134 ile 141 arası

Konu: White Rs Vs Rolking Vtec ???

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kerem_euk34 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Deneme gunu reg ng yi gecti die biliorm ama yanlis biliosam duzeltin
    o konuyu bilmiyorum kardeş yorum yaparak polemik yaratmamak adına birşey yazmacağım ama selcuk kardeşimiz bir ara sanki belli vitesten sonra ng nin ayrıldıgını yazmıstı ng nin sahibi arkadasımızda esprili sekilde heh söyle demişti gülücüklü ama tabiki ikiside cok ıyı sahipleride saygın ınsanlar yalnız birde bu ıkı aracın baska bir havası war aynı ıslemi baska bir gti ye uygulasalar sanırım böyle yürümez
    Ya kelebekler hayatı görünce intahar ediyorsa???

Selcuk_RoL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben ng ile sayisiz deneme yaptim mami abi ile kendi aramizda hizlanmak adina deneme yanilmali sonra bir takim garaj ayriliklari oldu yine hep birlikte denedik ama kadir abi ile denedigim gun gibi emme manifolduna kaanin yaptigi islem ve yakit yoktu hicbir denemede ng ile dnerken eski denemelere gelirsek 190 gibi ng onume cikiyordu ama yolun durumundan dolayi fln riske etmiyor gaz birakiyorduk sonucta ortada bi hirs iddamiz yoktu sonuc bundan ibaret hee bn en hizliyim gti ler icinde dedim ogun cunku bir gece once mami abi bana telde um beni 2 boy geciyor demisti sonra um sin sahibi arkadasla tartistik o bsy dedi bu bsy dedi fln filan benimde kafam karisti valla sattim gitti reg i allahin izni ile yeni arabamiz bitsin yine sahnede oluruz herkezle problemimizi cozduk polemikler bitti ( plakalar yazildi diye kimse kusura bakmasin art niyet yok) tekrardan iki aracada masaallah diyorum denemeleri izledim simdi tertemiz olmus kazasiz belasiz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı krc_63 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    akşamki deneme güzeldi iki aracıda tebrik etmek lazımkorna sesini duyupta eşit basıp vites atma sorunu yaşamıyosanız hadi bir daha hadi birdaha deneyelim diyip araçları kasmanın anlamı yok rs geçtimi geçti rol vtecte kendini gördü ottan boktan şeyler yazıp ortamı germeyin sadece emeğe saygı proje yapmayanlar kolay sanıyo sanırsam bu işlerii teşekkürler herkeze
    abi krc si nin videolarını ne zaman izlicez

mami_makinen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    konuya bi açıklık getireyim sürekli aynı konu dönüyo NG hiç bi zaman 860 kilonun altına inmedi yani
    FİBER bagaj kapı panzotları sunroof tavan döşemesi cam mekanizmaları torpido içi kalolifer kabini direksiyon pompası vsss
    Ama denidiğim araçlar yani um ve reg komple sökülü şekilde yani ng den 70 kilo daha hafifti buna rağmen 170 180 e kadar yanyana gidiyorduk ondan sonrası ***** ng önde oluyo konunun özeti budur bunu polemik olsun diyede yazmıyorum NG Yİ DAHA HİÇ Bİ 106 GEÇEMEDİ ...

kerem_euk34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tskler bilgi icin
    Arif Gökdemir(R-Turbo)

***Vol'um project EK B16 (EK4 ROL Vtec)*** R.I.P
    http://www.techturkey.com/forum/atmo...-rol-vtec.html

mami_makinen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tskler bilgi icin
    aracında gerçekten çok emek var inşallah zamanla dahada hızlanacaktır bi arabanın yürümesi hızlanması biranda olmuyo biraz sabır ve ufak detaylarla dahada iyi olacaktır başarılar .

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    dün çok keyifliydi biz biraz geç çıksakda otobana yetiştik oyum zaten white rs den yanaydı geçeceğini de tahmin ediyordum uzun zamandır maşallah araçlara..

kerem in de emeğine sağlık daha hızlı vtec yok herhalde tek sorun white rs biraz hızlı gibi gibi
    RACE WERKS

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mami_makinen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    konuya bi açıklık getireyim sürekli aynı konu dönüyo NG hiç bi zaman 860 kilonun altına inmedi yani
    FİBER bagaj kapı panzotları sunroof tavan döşemesi cam mekanizmaları torpido içi kalolifer kabini direksiyon pompası vsss
    Ama denidiğim araçlar yani um ve reg komple sökülü şekilde yani ng den 70 kilo daha hafifti buna rağmen 170 180 e kadar yanyana gidiyorduk ondan sonrası ***** ng önde oluyo konunun özeti budur bunu polemik olsun diyede yazmıyorum NG Yİ DAHA HİÇ Bİ 106 GEÇEMEDİ ...
    bende böyle düşünüyorum en büyük rakip ise regdi zaten denemelerde kılo durumunu bilmiyorum
    Ya kelebekler hayatı görünce intahar ediyorsa???

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)