adamın arabsı ıyı yuruyo demekkı.
senın ılerı gıden vıdeolarınıda gorduk.
Printable View
bnm ileriyle geriyle işim yok aynı gece 4 cliodan 3 ünü geçmişliğimde vardır stock arabayla
js yi geçemedim ama hiç gayette normal şuan geçememem
ama sen çok konuşuosan o zmn geçceksin adamın arabası ii gidiosada
Şimdi birbinizi üzmeyin değmez :)
En son Rc vs rs denemeleri oldu yakın gidiyolar.
http://videos.streetfire.net/video/y...teD_163070.htm
beyler muhabbetin boyutu değişio ama bu yapılan ayıptır.olayı büyütmeyin iynn-rs kardeşim sen çok kırıcı konuşuyosun clionu da ferrari zannediosun
Konuyu bireylerin araçlardan çok genel olarak ele alsak nasıl olur ;)
clıo ıle rc sıfırdan kalkarlar...boylece soforude goruruz arabayıda....clıo burda 106 gti ve si la karsılastırılıyo rc ıle deıl:D ztn rc ıle mukayese edılemez..
cem kardes bı kasnak alıp varyatoru ıptal etsen sorun kalmıcak;) ondan sonra rslere 1500dd de basalım dersın fark yapmaz;)
elektronik gaz kelebeğinin dez avantajlarından kurtulmak için deseniz hiç kimse art niyet aramıcakta olay direk laf atmalara dönüo..
ya karışmıyım karışmıyım diyorumda sarmışsınız iyice sanki arabada okadar çok yapılacak şey varki yani mkara yapa yapa bitiremedin be iynn zaten istesende yapıcağın şeylerin sayısı bi elin 5 parmağını geçmez daha ne ssaçma sapan atıp tutuyosun anlamıyorum.amma gereksiz laflar ya burda adamlarıda birbirine düşürüyosun her denemede çıkıp selamlaşan muhabbet eden insanlar senin cahil kıt cümlelerinden dolayı birdaha selamlaşmıycak nerdeyse.biraz daha dalgayı denizi bırakta dünyaya gel bak adamlar marsa yeni uzay mekiği yollamış sen daha burda bi clio RS tuttturdun gidiyosun renault işte diğeride pejo ne oldukları belli aynı bokun laciverti.sanki biri Bentley diğeri üç tekerli bisiklet banada cevap yazmanı istemiyorum mümkünse muhattap olmassan sevinirim.
keşke hiç karışmasaymışsın.seni muhattap almayıp cevap yazmamamı istiyosan fikirlerini özel mesaj yoluyla ıletebılırsın.saçma sapan yazmışsın sonra bana cevap verme diyosun.
-öncelikle bu tartışmanın nasıl başladığını bul.
-ben insanları ne solemişimde birbirine düşürmüşüm onu göster. lutfen alıntı yap.
-ben arabama sunu yaparım bunu yaparım demişmiyimde sen bana yapacakların 1 elın parmaklarını gecmez dıyosun.
-ben hiç bir cümlemde şunu yaparsam geçerım bunu yaparsam operim demedim.ama diyenler oldu yok kelebek yok jant.
-ve bu site zaten bu konuları tartısmak-ögrenmek için deilmi.sadece benmi otomobıl konusuyorum bu forumda.sen mekiklere flan takmıssın kafayı o konuları tartısan forumlarda vardır elbet.bu forumda kımse bana otomobıl konusma diyemez.
ve allah aşkına tarafsız olun.arkadaş-marka-vs. kayırmayın.
Aynen forumda izlenesi video koyan 3-5 kisiden birisidir Ibrahim, ne zaman RS yurumeye basladi bazilari rahatsiz oldular. Super ve hizli diye bir araba yoktur, her aracin kendine gore rakibi vardir. Renault sadece toros uretmiyor. Ha bu arafa CTR fanatikligim coktur onu da belirteyim koru korune RS degil :)
renoda bı clıo RS ı urettı olay oldu :)