Ibrahim, Soner'le CTR - RS dostlugu cercevesinde deneme yapsaniza hazir iki Fenerli :)
Printable View
Ibrahim, Soner'le CTR - RS dostlugu cercevesinde deneme yapsaniza hazir iki Fenerli :)
O şekilde kandıramassın soneri :) Hem her konuyu sonerin araba deneme muhabbetine getirmeyin yahu :)
:hahaha: şefim haklı benimle deneme yapmak için önce muhtardan ikametgah ilmuhaberi alınacak, sonra bir dilekçe yazılacak, 4 adet fotoğraf ile T.C. Başbakanlık Modifiyeci Gençleri Teşvik Etme Dairesi Başkanlığına başvurulacak. Başvuru sonucu ilgili arkadaşın başvurusu uygun görülürse gerekli deneme yapılacak :D :D :D 1. gelene 50 lt 100 oktan benzin hediye edilecek...
clıo da chıp fıltre egsoz varmıs sonuc normal rc yı gecmesı. 2 arabada standart olursa rc gecer. ben canlı her acıdan ızledım ole oluyooo..
ben rc ıle denerken ıcındeydım hep 200 de bırakıyosunuz arabanız şişiyo ustlede tork yok oluyo baska sayımmı:):) hımm rc konusuna gelelım baska rc ıle denedık onla kafa kafaya gıdıyoo denk vıdeosu var yanı bı tek cemınkı gıtmıyooo butun rc ler bırbırıne yakın gıdıyo....:icon_tup:
Geçen gün denediğimizde 220 ye kadar çıktık biz.Yine gelen giden yoktu?Burdan yola çıkarak mı kısa var diyosun yani.Cem ile toplam 3 kere denedik bikere arabanın içinde sen vardın diğerlerinden sen yoktun.Bütün rc ler aynı gitmiyor.Dynoda 165bg i geçemeyen rc ler var ceminki 177 çıkarmış sanırım demekki her rc aynı değil.Yada cemin araba yüklü madem öyle.
En son clio rc denemesinde fark 1 1,5 boydu o kadar yokuş yukarı yere gelindiğinde rc clio yu yakalamaya başlarken 4 lüler yakıldı.clio sonuçta geçti ama top speede kadar çıkılsa sonuç ne olur bilinmez
sorunun cevabını sen de biliyon bütün deneyen rs,rc sahipleri de biliyor.
rc nin nerdeyse en iyi vitesi 3.