o ur plaka olanla karıştırdı heralde
Printable View
yok daha yavaş değilde daha hızlıda değil öle aynı yerde sayıyo iişte :D
ben ztn öylesine çağrıldım diye gittim yoksa dışardan gelmiştim eve gidip yatcaktım
bnm takılıdğım olay bi istediğim devirde basılmaması bide benzin yakıoz lafıydı
yoksa ben arabaya herşeyi yaptım sizi delerim geçerim diye gelmedim
rc ııdır...senın arabandan gercekten cıgerlı rclerden....ınsan bı gecılır sorun deıl...ben rc ıle ugrasırken cok gecıldım...ama gecılmek ııdır bır adım one goturur her zmn...bu vıdeosu olan vtila cok denedım saolsun cok faydası oldu arabama ne yaptıysam cvbı bulmamı sagladı....
senın ıcınde aynı sey gecerlı....eksıklerın gıderılır tekrar denenır;)
fabrikadan şanslı çıkma durumunun yanı sıra fabrikadan sonraki kullanım şeklide araçların performansında büyük rol oynar.
:D dogrudur...ben rcyı 8500kmde aldım,gti aldım sandım:D yenım ederım acıp motora baktım:d o kdr kotu yuryodu gıtmıyodu sahıbı hıc basmamıs....ben baya yuklendım 6000 dewırın altında hıc vıtes degıstırmedım 2000 3000 km...sonra gercekten ıı yuruyen bı arac oldu...clio rs hıc kulllanmadım hıc bınmedım...zamanın hızlı araclarından....ne kdr saglıklı ne kdr ıı bakılmıs bılmek zor ama ben rcnın gecmesı gerektıgını dusunuyorum...tekrar soyluyorum rs e bınmedım ama duygusal olarak rc:D
deneme yanılma yönteminde biraz büyük oynadım sonum hayırlı olur inşallah
uheuheuhe:D baya buyuk:D ama emınım kı guzel olacak..ALLAH kaza bela vermesın...
way bee ne rc diy ama :D
cıvıc si eskı ama en dayanıklısı
106 gti en ıyı gazlayan ve yol tutan
clıo rs ıse teknolojık ve donanım acısından en zengını..
hangısı dersenız 106 derim