@7300rpm
1- 68.9 km/h
2- 107.7 km/h
3- 148.1 km/h
4- 191.6 km/h
5- 234.1 km/h
vites oranlarından hesaplanmış internetten buldum
Printable View
@7300rpm
1- 68.9 km/h
2- 107.7 km/h
3- 148.1 km/h
4- 191.6 km/h
5- 234.1 km/h
vites oranlarından hesaplanmış internetten buldum
4.vites 180 185 Civarıydı
1 de 70 nasıl sence
bi vtec le bi typer la karşılaştır bakalım.
yani 1.vites 70 bencede ciddi bir hız daha ne uzun olucak 100 mü yapsın
rs ten kısa diosun ama o akşam clio daha erken vites değiştiriyordu arabanın sahibi kısa yok diyo saygı duyuyorum ama nasıl erken vites bitirio açıklarmısın
valla hep soylenen rc nın vıteslerının uzun oldugu.
ben sadece mustafanın rc ıle denedım.onda da chıp oldugu ıcın sanzumanda ne kadar fark var anlayamadım.
cem in video yu ızleymıyorum su an youtube da sorun var.
ama hatırladıgım kadarıyla gercekten clıo once vıtes atıyodu.
arada ne kadar zaman var ona vıdeodan bakmam lazım.
ama ozberk vıteslerı 7000 cıvarı degıstırıyo bıkac vıdeosunda gormustum.
ayrıca 1-2 aynı 3. vıteste 3km flan kısa rc.ve tabı +100 devır fazla cevırerek
4.vıteste 9km daha kısa rc.
ya arkadaşlar bu iş klasikleşmiş 106 vtec kıyaslamasına döndü clio o akşam geçti helal olsun bizim clio geçmek gibi bir derdimiz yok eğlencesine gittik denedik deneyemedik neyse ne ama cem kardeşimin arabası gerçekten stock olmasına rağmen bence gayet ii gidio herkese kazasız belasız günler....
Ikı arabanın aynı oranları aynı olsa bıle aynı anda vites degistirticek die bi kaide yok.Daha ıyı hızlanan daha cabuk bıtırır vıteslerı.Rc den erken vştes degistiriyor ozaman kısa var demek cok sacma.Acrıca yakalıoduk demıssın top speed de sana ogle gelmıs bence rs 4 u bıtırp5 e attında rc 4 te oluor o sırada belkı yakınlasmıssınızdır ama rc 5 e atınca far yıne acılıodu.Aksam koyucam videoyu.
Cemde ogun egsozda vardı onları soylemıyosunuz yanı clıo ıle aynı seylere sahip artı jantları orjınalden daha hafıf.Ikı arabada esıt modlara sahıp.O yuzden rc stabdart rs yuklu gıbı konusuosn rc de ne varsa rs tede o var.Gecmek gecılmek onemlı degılsede uzatmayın bence artık.yok rc de 15 olsa kelebegı elektronık olmasa rs ı gecerdı demeyın halamın bıyıgı olsa amcam olurdu muhabbetıne donuyor olay ozamn.
fransızlar sorunu sever ama eg civic in de dönemi kapandı
emre gerekenleri yazmış aslında fazla yazmıyım...
üzüldüm açıkcası ama olsun problem değil bir kez daha yazarım...
''arabada son susturucu kat iptali ve filtre dışında bir parça extra yok arkadaşlar''
iyi günler....
konu gereği
RS
Sİ
GTI
bence
geçmek geçilmek önemli deilde bende filtre yok borular orj jantların hafifliği o güçteki arabada bişi farketmez ama çap farkeder ancak ama bnm 17 yine
sadece son susturucu var oda sebring yani öle arabayı çok açan bişi deil boruları yaptırmakla işe yarayacak bi susturucu
neyse nasılsa deniycez tekrar ama ne olursa olsun birkere 15 takcam orda anlayacaksınız farkı
ne alaka 15 filan demeyin rc öle çok hızlı bi araba deil 17 taktılarsa yol tutsun die takmışlar ama performansı kısmış biraz bence
15 taklır, eksikler giderilirse işallah tekrar denenir
17 ıle 15 arasında bayagı hızlanma farkı olur bu kesın