bence honda meggy rs gibi bişi üretemez o verdiğin araçta herhangi bi estetik yok sıfır zaten ;) en azından ben göremedim ;)
fazla aşağılamak gibi bi takıntım yok ama içimden geleni söylemek gerekirse bence şahin hatları var o civic te :D
Printable View
yancı kardeş senin gözlerin 10 numara miyopsa ben napabilirim allah şifa versin tez zamanda :D :D :D
PS: Beni hondacı falan sanarsınınız simdi :) ben her 4 tekerlegi severim ama göz ve nizamin oldugu yerde de konusurum ben RS e kotu demedım gayette guzel bır araç severimde ama sen EJ6 ya Şahin dersen sana diyecek laf bulamam...
bence konu dışına çıkmayalım honda reno karşılaştırmasına dönmesin piyasa ;)
Ej6 lar guzeldır;)
renoya fıata bide opele gıcık oluyodun dımı soner:) bide 206 gti fılan e ne kaldı yaw:)
en ıyı yuruyen hondalar dıerlerı mantar..
tutmama gerek yokki, heryerde yazıosun belli oluo ztn:) en fanatık hondacı senii:)
şaka maka hiç hondam olmadı citroen ve pejom bayağı oldu ama kendime şahsen reno spor araba almam ısınamıorum renoya
cem senın kalemın typr eger honda alacaksan:)
parasını düşünemsem typer alırım beğeniorum ama bana fazla gelio
valla 8-10 ay önce gusel gelıodu ama hem çok para hemde çok yakında sayısı vtidan fazla olabilir onun ıcın dusunmem:)
konuda pert oldu bu arada:) ıc mekan olarak rs 106dan ıyıdır bana göre.. ama yakınlar sonucta:) 106yı severım fılan ama gazlamaktan makas vs başka bişiy yapılmazkı onla 3 saat gezdım belım heryerım ağrıdı:):)
Clio Rs her acıdan üstün ve o paralara binilecek en hızlı en donanımlı araç sınıfında.. Su iç mekan meselesine gelince koltuğuyla, bagajıyla, ergonomisiyle mükemmel olmasada, bahse değer rakiplerinden çok daha iyi olduğunu görmemek için kör olmak lazım.
efsane ortada soylemeye bile gerek yok butun konuyu oturdum okudum simdi benim yorumum " asil japonlar yapmis" (yine :D ) . herzaman fransiz alman italyan ingiliz lerden nefret etmek olayi degil benimkisi japon otomobillerine hayran olma durumu... şase sinden vidasina arka camin egiminden motor teknolojisine surus zevki ve karakter den goruntuye saglamliktan guce herzaman esfane olmus arac aslinda boyle bir kisaylama icerisine girmeden genel olarak cumlemi bitireyim...Japan Cars Forever ( bence :) )
106 alıp deliler gibi yürürdüm :D
fransız arabalarına karşı bi anti pati var,si derdim
bu konu cok dogru bi karsılastırma olmamıs tamamen trübüne dönmüş herkezin arabası kendine guzel digerleri beş para etmez. eee o zaman konu sahibine yeterli bilgiyi verdikmi acaba işi görüldümü o diyoki clio super sunlar bunlar var oburu diyoki 106 ustunden atlar onlar bunlar var bence herkez kullandıgı bildigi arabanın + larını - lerini yazsa yanlısı varsa baska bi arkadasımız düzeltse fikir almak isteyen arkadasa daha cok yardımcı olcagını dusunuyorum gereksiz tartısmalara bi son verilse saygılar...
106 Gtı ;)
En sağlam ve dayanıklısı tartışılmaz honda en iyi yürüyen rs en zevklisi 106 bence (araçlar stock )
106 mı sattım clio almayı düşündüm cem in sölediği gibi sadece içinin lacivert olması ve yolda saçma sapan ısınıp gitmemesi biraz zorlanınca bozulması yüzünden tercih etmedim.araba yürüyo laf yok ama cem de bilir bir kaç denemeden sonra araba kesiliyo gitmio (ben stock 106 ımla 220 km ye kadar kaput boyu öndeydim)yani ksacası clio iyi bir araba ama 106 ya da civic gibi zorlamaya gelmio.
şöle söliim egsozumu dahi sökmüştüm ve full stock clio ile 2.vites 60 km den 220 ye kadar yürüdük kaput boyu öndeydim bunu o anki vites değişimlerine bağlasak bile 3 4 kez denedik o hiç öne çıkamadı.ama dediğim gibi stoc du çünkü gs ve js plakalı rs ler beni rahat geçiyordu.
evet o benimdi
full stockmuydu o.
guzel gıdıyodu gercekten:icon_tup:
ama sana cumartesı yasadıgımız bırseyı anlatıyım.
corsa gsi ıle clio rs denedık. corsa rs i 3 boy flan gectı.aynı arac sofor degıstı rs 5-6 boy attı corsaya:D
her denemeyı baz almammak lazım.2 clıo ya gecılıp 1 tanesını gecmıssın ama aklında gectıgın kalmıs.
ayrıca rs ın ne kalıtesı ne saglamlıgı ne hızı nede konforu dıger ıkı aracla kıyaslanamaz.
benim arabam o akşam full stoctu tabiki geçtiğim aklımda kalıcak zaten js ve gs dolu arabalar ki özellikle o akşam js bi başka gidiodu (şanslı arabalardan olduğuna inanıyorum).benimle deneyen clio da stoctu.sence 3 lü cliodan hangisinin aklımda kalması daha normal.ayrıca arabayı sürende arkadaşım dı ve gayette iyi sürücüdür kendisi
Bu videodaki 106'ydı sanırım.
http://www.youtube.com/watch?v=3QBCBnSR_ro
Bide js'de de gs de'de filtre egsoz var baya dolular yani:D.Standart rs'i 220 ye kadar kaput boyu geçip filtre ve egsozlu rs ile bu kadar fark olmaması lazım.Denediğin rs'te problem vardı büyük ihtimal.