o denemde benim hatamdan dolayı araba boğuldu ama zaten beni geçeceğini bildiğim içinde birdaha clio ya benzin yaktırtmadım.
Printable View
o denemde benim hatamdan dolayı araba boğuldu ama zaten beni geçeceğini bildiğim içinde birdaha clio ya benzin yaktırtmadım.
bu clioalr 2.viteste kaç yapıo redline da
şimdi benim cliolara sölediğim bişey yok ama sadece yaşanmış bişey bu yani clio 106 yı geçebilir ve bu da çok normaldir.
Bu rs konuları hiçbir zaman bitmez çünkü hepsi birbirinden farklı gidiyor. js diğer rslerle denediğinde en iyisine en az 2 boyu vardı biliyorsunuz. İbo sen de dün eklediğin videoda çipli rs'i geçiyosun. Garip araba rs'ler:)
2.vites 5000de kaç yapıo
bu devır soruların bıtmeyecek gıbı:D
http://www.youtube.com/watch?v=9w0W1LGEiWM
yok bende 2.vites 5000de 80 de oluorum ama cliocular ben 6000 de oluorum basmam dioalr onu anlayamadım o yüzden soruorum ilgiçnmiş o zmn
basmamak için otobanda 5 dk boyunca 2 boy arkadamdan 70 le geliolar böle huyları var clioocuların
sorada stock arabayı 1-1.5 boy geçince ne gerek var abi benzin yakıoz burda diolar
giden gitmeyen ayrımı sadece rs için 106 için değilki, her araba için var bu olay, bir sürü faktör var şanslı olanı var, benzin var, şöför, bakımlısı var bakımsızı var, bazı gün canı ister bazı gün istemez vs...
boğuldu derken 3 mü 2 mi karar verirken devirim düştü bende yarım debriyaj la 2 de yürümeye kalkınca araba bayıldı ve yürümedi yürüseydi de clio geçerdi ama böle fark olmazdı dediğim gibi ben aman yakın gidiimde video koyıım yada ben şöle geçiom böle geçiom dmekten hoşlanmam clio beni geçer saygı duyarım
olay nasıl oluo biliomusun 5000 altı basınca gaz boşa gidio sanki hemen toparlayamıo
ama 5000 gibi direk alıo
5000 altı basarsan o arada yediğin farkla kalıosun
en iyisi düşük devirden basmak 3000den mesela, herkes için kötü olduğundan haksızlık olmaz:)
zaten full stock rc ile filitreli egsozlu (+ ?) 15 jantlı clio yu denemenin anlamı da yoktu maksat eğlenmekti.
Cem niye böyle alınganlık yaptın anlamadım.
Biz ogün geldik denemeye farklı arabalar vardır diye aynı arabalar vardı.Fazla basmadık bizde.Sen bize deneyelim desen ilk başta denerdik yine zaten bizim senin denemek istedimizden haberimiz yok ki denemediler etmediler diyosun yanımıza gelip ne bi korna çaldın ne deniyelim dedin yanımızdan geçip gittin sonrada denemediler diyosun.ki siz ur plaka ile önde denediniz.Sonra niye denemiyosunuz diyince geldik yanına denedik seninle.
yanlız ben şunu merak ediyorum aydınlatırsanız sevinirim js iyi giden bir rs o akşam cemi geçen rs js yi geçmiş ama js daha önce o arabayı geçiodu arabaya ayarlar yapılmış galiba sadece ayarla nasıl oluyo?
sadece merak ettim
kardeşim ben ztn avcılardan geldi o gece oralardan geldim yani koray aradı yine clioalr var dedi çağırdı ii dedim gelim görüşmüyoduk baya zmandır die
alınganlık dediğin ben sizin yanınıza kaç defa geldim hep birbirinizin arkasına giriosunuz yanına geldiğimizde ben geçilip geçilmemkten alınmamki siz oraya her çıktığınızda ne yakıosunuz bilmiorumda ben minimum 60 ytl yakıorum eminim sizden fazladır
filtre 100 ytl ama hevesim yok almaya bu aralar olmuo o yola çıkmışken deneyelim sadece die yoksa bugüne kadar geçtiniz problem deil,bide gişede o lafı etiniz
sonra yine altta bastırdınız beni bak mesela bnm araba 2 de 105 yapıo sizinki 110 yapıomuş
doğru sölüosun fabrika çıkışıda bence rc ye de egsoz filitre ve 15 takıp denense daha denk bir deneme olur die düşünüyorum sölememin sebebi bu + yı da bilmediğimden dolayı koydum
konu pert hahahah
beyler ben jantı mantı sölüorumki sizde mantıklı çerçevede düşünün die
yoksa bende hırs yapsam taksam 15 leri onu bunu yapsam aynı speclerde cliodan hızlı olur yani onu merak etmeyin :)
ama uğraşmıorum uğraşsam sizi özel çağırıcam ztn merak etme
ben sadece zevkine geldim o kdar yol gitmişkende deneyelim dedim
kelebekle 5000 devrın ne alakasıva anlamadım. kelebek vtec mı acıyo yoksa :D:D:D