şaka maka hiç hondam olmadı citroen ve pejom bayağı oldu ama kendime şahsen reno spor araba almam ısınamıorum renoya
Printable View
şaka maka hiç hondam olmadı citroen ve pejom bayağı oldu ama kendime şahsen reno spor araba almam ısınamıorum renoya
cem senın kalemın typr eger honda alacaksan:)
parasını düşünemsem typer alırım beğeniorum ama bana fazla gelio
valla 8-10 ay önce gusel gelıodu ama hem çok para hemde çok yakında sayısı vtidan fazla olabilir onun ıcın dusunmem:)
konuda pert oldu bu arada:) ıc mekan olarak rs 106dan ıyıdır bana göre.. ama yakınlar sonucta:) 106yı severım fılan ama gazlamaktan makas vs başka bişiy yapılmazkı onla 3 saat gezdım belım heryerım ağrıdı:):)
Clio Rs her acıdan üstün ve o paralara binilecek en hızlı en donanımlı araç sınıfında.. Su iç mekan meselesine gelince koltuğuyla, bagajıyla, ergonomisiyle mükemmel olmasada, bahse değer rakiplerinden çok daha iyi olduğunu görmemek için kör olmak lazım.
efsane ortada soylemeye bile gerek yok butun konuyu oturdum okudum simdi benim yorumum " asil japonlar yapmis" (yine :D ) . herzaman fransiz alman italyan ingiliz lerden nefret etmek olayi degil benimkisi japon otomobillerine hayran olma durumu... şase sinden vidasina arka camin egiminden motor teknolojisine surus zevki ve karakter den goruntuye saglamliktan guce herzaman esfane olmus arac aslinda boyle bir kisaylama icerisine girmeden genel olarak cumlemi bitireyim...Japan Cars Forever ( bence :) )
106 alıp deliler gibi yürürdüm :D
fransız arabalarına karşı bi anti pati var,si derdim
bu konu cok dogru bi karsılastırma olmamıs tamamen trübüne dönmüş herkezin arabası kendine guzel digerleri beş para etmez. eee o zaman konu sahibine yeterli bilgiyi verdikmi acaba işi görüldümü o diyoki clio super sunlar bunlar var oburu diyoki 106 ustunden atlar onlar bunlar var bence herkez kullandıgı bildigi arabanın + larını - lerini yazsa yanlısı varsa baska bi arkadasımız düzeltse fikir almak isteyen arkadasa daha cok yardımcı olcagını dusunuyorum gereksiz tartısmalara bi son verilse saygılar...
106 Gtı ;)
En sağlam ve dayanıklısı tartışılmaz honda en iyi yürüyen rs en zevklisi 106 bence (araçlar stock )
106 mı sattım clio almayı düşündüm cem in sölediği gibi sadece içinin lacivert olması ve yolda saçma sapan ısınıp gitmemesi biraz zorlanınca bozulması yüzünden tercih etmedim.araba yürüyo laf yok ama cem de bilir bir kaç denemeden sonra araba kesiliyo gitmio (ben stock 106 ımla 220 km ye kadar kaput boyu öndeydim)yani ksacası clio iyi bir araba ama 106 ya da civic gibi zorlamaya gelmio.
şöle söliim egsozumu dahi sökmüştüm ve full stock clio ile 2.vites 60 km den 220 ye kadar yürüdük kaput boyu öndeydim bunu o anki vites değişimlerine bağlasak bile 3 4 kez denedik o hiç öne çıkamadı.ama dediğim gibi stoc du çünkü gs ve js plakalı rs ler beni rahat geçiyordu.