videolar flan vardı js ıle o 106 senınmıydı
Printable View
evet o benimdi
full stockmuydu o.
guzel gıdıyodu gercekten:icon_tup:
ama sana cumartesı yasadıgımız bırseyı anlatıyım.
corsa gsi ıle clio rs denedık. corsa rs i 3 boy flan gectı.aynı arac sofor degıstı rs 5-6 boy attı corsaya:D
her denemeyı baz almammak lazım.2 clıo ya gecılıp 1 tanesını gecmıssın ama aklında gectıgın kalmıs.
ayrıca rs ın ne kalıtesı ne saglamlıgı ne hızı nede konforu dıger ıkı aracla kıyaslanamaz.
benim arabam o akşam full stoctu tabiki geçtiğim aklımda kalıcak zaten js ve gs dolu arabalar ki özellikle o akşam js bi başka gidiodu (şanslı arabalardan olduğuna inanıyorum).benimle deneyen clio da stoctu.sence 3 lü cliodan hangisinin aklımda kalması daha normal.ayrıca arabayı sürende arkadaşım dı ve gayette iyi sürücüdür kendisi
Bu videodaki 106'ydı sanırım.
http://www.youtube.com/watch?v=3QBCBnSR_ro
Bide js'de de gs de'de filtre egsoz var baya dolular yani:D.Standart rs'i 220 ye kadar kaput boyu geçip filtre ve egsozlu rs ile bu kadar fark olmaması lazım.Denediğin rs'te problem vardı büyük ihtimal.
o denemde benim hatamdan dolayı araba boğuldu ama zaten beni geçeceğini bildiğim içinde birdaha clio ya benzin yaktırtmadım.
bu clioalr 2.viteste kaç yapıo redline da
şimdi benim cliolara sölediğim bişey yok ama sadece yaşanmış bişey bu yani clio 106 yı geçebilir ve bu da çok normaldir.
Bu rs konuları hiçbir zaman bitmez çünkü hepsi birbirinden farklı gidiyor. js diğer rslerle denediğinde en iyisine en az 2 boyu vardı biliyorsunuz. İbo sen de dün eklediğin videoda çipli rs'i geçiyosun. Garip araba rs'ler:)
2.vites 5000de kaç yapıo
bu devır soruların bıtmeyecek gıbı:D
http://www.youtube.com/watch?v=9w0W1LGEiWM
yok bende 2.vites 5000de 80 de oluorum ama cliocular ben 6000 de oluorum basmam dioalr onu anlayamadım o yüzden soruorum ilgiçnmiş o zmn
basmamak için otobanda 5 dk boyunca 2 boy arkadamdan 70 le geliolar böle huyları var clioocuların
sorada stock arabayı 1-1.5 boy geçince ne gerek var abi benzin yakıoz burda diolar
giden gitmeyen ayrımı sadece rs için 106 için değilki, her araba için var bu olay, bir sürü faktör var şanslı olanı var, benzin var, şöför, bakımlısı var bakımsızı var, bazı gün canı ister bazı gün istemez vs...