15" pdw markalı replika adavanlar vardı bende 5 kg civarı çıkıyordu şuanki jantlarım 14" çok daha hafif, tenekelerden sonra bu kadar farkediceğini düşünmemiştim..
15" pdw markalı replika adavanlar vardı bende 5 kg civarı çıkıyordu şuanki jantlarım 14" çok daha hafif, tenekelerden sonra bu kadar farkediceğini düşünmemiştim..
bende hafifletme adına bagajdaki stepneyi çıkartıp yerine ince jantlardan takmayı düşüyorum..
sorum şu bu elektirk stabilize aparatları var bunlar bir işe yarıyormu..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
21 kilo olan bi tekerleği 17 kiloya düşürebilirsem %20 garanti fark eder. dur kalk trafikte bu tip düzenlemeler iş yapıyor.
@tolga kaynak : o kondanstör dediklerin 33000 picofaradlık büyükler var. ses sistemcilerinin kapasitörleri gibi onlar belki iş yapar. ancak fuelshark filan denilen çakmaklığa takılan aygıtlar var onlar dolandırıcılık başka bişey değil. sende ki nasıl bişey. sen dur kalk trafikte kalmıyorsun herhalde yoksa fd6 ile millet 9-10 litre yakıyor istanbulda.
@berkay_aydin : replika advan alacaktım 17" olanları 9,5 kilo çıktı. pdw 17" olanları da en az 8,5 9 kilo çıkar.
@darkmoon : Bende stepne zaten sökük. işim olmaz stepne ile. hatta tamir spreyi ve kriko pompa filan var onları da sökeyim :P
fuelshark denen zımbırtıyı diyorsan onlar sahtekarlık. ateşleme için kullanılanlar da iş görür.
Bende tesisatçıların big3 dediği sistem var. 3 ana kabloyu kalınlaştırdım.
aküden şarj dinamosuna
şarj dinamosundan şaseye.
şaseden aküye.
böylece orjinalinden büyük olan aküm daha çabuk şarj oluyor. uzun süre voltaj düşmüyor.
bunun yanında şarj dinamosuna bağlanan kondanstörler var 33000 lik 20 volt filan. onlar da gerilimi düzenler. parazitleri yok eder. iş görür.
benim mugen mf8 replikalarım 7,8 kg ( sonradan boyanmış hali )
PROSTOCK GARAGE
SONKANATKIRICI K20 SİYAREXS
bu hybrid civiclerin janti olabilirmiki?
kapali bir jant, eger ayni zamanda hafifse de is gorur diye dusunuyorum..
If you have no LAG, you have no turbo..
lenso light s2 nin15 liğini elime aldım gerçekten çok hafif 17 liğide öyledir diye tahmin ediyorum ekonomi&performans konusunda aracın orjinalliğide bozulmak istenilmediğinde kilo azaltımı çok faydalı bir şey bu arada jant incini küçültmeyide düşünebilirsiniz![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)